Şimdi Ara

9.Sınıf Ortalamam 77 Boğaziçi gelirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklısın,benim 9 ortalamam 76,10 ortalamam 81,11 muhtemelen 85 civarı gelir bu sene.

11im,anadolu liseliyim.

hedefim 70 bin
    eğer bu adam galatasaray,robert,tofaş fen falan okumuyorsa çok zor ki bırakın obpyi,bilg. mühendisliği daha da yükselecek ve bu adamın o sene girmesi için en az ilk 50de olması gerekecek.

forum tarihinde ilk 50 iki-üç tane çıktı,kasmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desene ilk 10a girerim ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

Desene ilk 10a girerim ;)
    kanka troll müsün bilmiyorum ama senin interneti kesmen gerekecek,ilk 10daki adamlar cidden inek kesim oluyor.
    he,ya da ortaokuldan beri çok iyi temele sahip olacaksın ki,galatasarayda falan okurdun.

ilk 10,imkansız matematiksel olarak zaten.
  • Hesapladım evt imkansız ama ilk 100 olası

• kimsenin ne dediğine takılma sen şu günden beri çok değil düzenli çalışmaya başlasan 12.sınıfa geçtiğinde zaten çok güzel netler yaptığını görüceksin önemli olan şuanda düzenli çalışman her gün köpek gibi değilde günde 1.5-2 saat tekrarını yapıp işlenilen konularla alakalı 1-2 test çözsen yeter
  • ilkeryasin8 İ kullanıcısına yanıt
    Konu tablosu çıkardım onlardan konu konu gidiyorum mesela kümeler var sırada onun konu anlatımlarını izleyip sorularını çözüyorum çok iyi anlayınca karalıyorum üstünu daha dönmüyorum denemeler ve sınavlar hariç

• Valla forumdan 1. de çıktı 2.de çıktı :S
  • yaptığın güzel ve mantıklı birde şey yaparsan çok işine yarar aylık tekrar mesela her ayın sonunda o ay çalıştığın konulardan 1-2 test çözsen unutman da zorlaşır hem okul sınavların yüksek gelir böyle düzenli çalıştığın için hemde üniversite sınavına birikim oluşturmaya başlarsın.
  • Hocam 3 yıl önce açılmış konu bu arkadaşı hatırlamadınız mı birkaç hafta önce ilginç başlıklar açıyordu forumda ama şu an ortalıktan kayboldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boğaziçi zor biraz ama itü gelebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahahahahahaha

• İki ay önce de 12. sınıftınız. Ortalamanız 87 idi. "İlk 1k gelir mi? " diye soruyordunuz. Kalitesiz troll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 10 Kasım 2022; 14:23:46 >
  • Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

tamam sorun ne hocam, ortalaması 87 olmuş olabilir. 9. sınıfın 2. döneminde açmış tarih de tutuyor.

• itü zor ama boğaziçi gelebilir*  

• demirsodyum kullanıcısına yanıt
    Şimdi fark ettim 3 yıl önce açılmış olduğunu

• Vay be

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.