Şimdi Ara

9 Eylül iktisat okumak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İktisat okuyacaksan yaptığın sıralamayla çok iyi bir üniversiteye gidersin ve geleceğin parlak olur.O sıralamayla bence deü iktisata gidilmez kendini heba edersin bence.İlla izmir diyorsan hukuk oku.Benim düşüncem böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurfyasuo

orayı bırakmış biri olarak okunmaz.

Neden bıraktınız
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Türkçe iktisat okuyarak ne yapmayı düşünüyorsunuz Allah'ını severseniz ya? Top5 üniversite hariç okunmaz iktisat işletme falan şuan bilkent iktisattayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

kardeşim deüden daha iyi bir okuldayım iktisatı geçtim iibf önermem sana seneye hukuk için hazırlanacam okulu bırakıp bence kesinlikle hukuk yaz.

hangi okuldasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurfyasuo

Türkçe iktisat okuyarak ne yapmayı düşünüyorsunuz Allah'ını severseniz ya? Top5 üniversite hariç okunmaz iktisat işletme falan şuan bilkent iktisattayım

İngilizce diye biliyordum orayı + olarak adam zaten ingilizcem çok iyi demiş

bilkent burslu mu burssuz mu
    %50 okuyorum. İngilizce biliyormuymuş :D copea girsin geçerse ben okulu bırakırım çok gördük İngilizce bilenleri biz okulda

Bu arada İngilizce bilmek falan önemli değil o kadar şirket hrsi ile görüştüm hepsinden de aynı sözü duydum "ilk 5 üni hariç diğer cvleri okumuyoruz bile"

• Kız arkadaşınla konuş ve anlat, anlayışla karşılayacaktır eminim. Annem ve babam dokuz eylül iktisat işletme mezunu şuan annem bankacılık yapıyor ve cidden mesleğinden nefret ediyor. Babam ise mutlu fakat daha iyi yerlerde olabileceğini biliyor, bana kalırsa kesinlikle daha iyi üniversiteleri zorlamalısın, hayatın buna göre şekillenecek. Zaten yanlış bilmiyorsam ortam vs çok çok önemli iktisat gibi bir bölümde. Puanını harcama derim. Sana kalmış tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smurfyasuo S kullanıcısına yanıt
    Keşke paranı boşuna çarçur etmeseydin, senden bişi olmaz çünkü.

• puahhahaha fakirlerle konuşarak değerli vaktimi harcayamam. yol al
    Refet gürkaynakın falan bunun gibi adamlara ders anlatırken ne düşündüğünü şimdi anlıyorum

• QES FAKİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

kardeşim deüden daha iyi bir okuldayım iktisatı geçtim iibf önermem sana seneye hukuk için hazırlanacam okulu bırakıp bence kesinlikle hukuk yaz.

hangi okuldasınız

Hacettepe

bende şirketin biriyle konuştum %100 burslu ve devlette okumayanları işe almıyorlarmış direk eliyorlarmış

• kardesim sen iyimisin? O kiz sana 4 yil sonra postayi koyacak sen de dimdizlak ortada kalicaksin.Daha karsina bi ton kiz cikacak sen hemen birine baglanmissin.Gelecegini bi kiz icin niye mahfedesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iktisat mezunuyum. zamanında çok kazandım. şuan sektörüm farklı. tavsiye demicem zorunluluk;

1-spk düzey 3 ve türev araçlar lisansı almalısın son sınıfta

2- stajlar mutlaka banka hazine departmanı veya aracı kurum operasyonda olmalı

3- vob ve kas piyasaları iyice öğrenilmeli

4- teknik analiz en üst düzeyde öğrenilmeli

5- hisse senedi ve vob piyasalarında gerçek parayla işlem yapılmalı(kas şartları değiştiği için orası biraz zor)

6- bloomberg terminal ekranı kullanmayı ve haberleri yorumlayı öğrenmelisin(üst düzey finansal ingilizce şart)

bunları yaparsan aylık kazancın aracı kurumlarda müşteri komisyonlarınla birlikte 15-20 civarı olur. banklarda biraz daha az olur ama işin garanti olur. sürekli ingiltere seyahati yaparsın.(finansın merkezi orasıdır)

bunlar olmadan iktisat mezunu olursan bi bankada yönetmen olursun 9-6 çalışıp her akşam off dersin.

birde risk analisti çalıştıran özel şirketler var. 5-6 yıllık piyasa tecrübesinden sonra buralara geçiş yaparsan o zaman yıl sonu alacağın kar payı ile hangi arabayı alsam acaba diye offlarsın :)

• Hahahahahaha qes lan faqir

gece gece rakı mı içtin git la şurdan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.