Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap yok mu yaa.O kadar kişi oynuomuş hiçbiriniz mi karşılaşmadınız bu sorunla.Acaba vista yüzünden bu sorunu veriyor olabilir mi? Silkroad ı falan çalıştırdım directx le ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum ama biri yardımcı olabilir mi. Ya da yardım alabileceğim bir site veya forum adresi yazın bari.
  • asura serverında oynayan varmı ????????????????????????
  • ölmüş bu konu !!! cevap yok kaç gündür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: benbasar111

ölmüş bu konu !!! cevap yok kaç gündür.

Ne bu ya sorulan sorulara cevap verilmek , sorunlarınızı cozmek zorundamı millet ne banı bu forumda pek fazla kisi oynamıyorki cevaplanmıyor.Sen bi kac msj ustunu okuyacak kadar acizsen milletten cevap bekleyemessin.Senin hata sorununu alan kisi anca cozebilirki bu konular arasında ole bi sorunlu kisi cıkmadı.Bi kac msj ustte bir link verilmis turkce fan-site oraya bak biraz arastır orada sor belki cevabını bulursun ama burada cevap gelmedimi ban filan koyamassın.İstemediklerin olmuyorsa git baska forumda sor...

Al www.9dragons.forumlari.net yine bulamassın/goremessin diye koyuyorum orada sor bakalım ve orada takılmya devam et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 17 Temmuz 2007; 18:29:40 >

• böyle bir sorun ile karşılaşırsanızşayet.

c'nin içerisinde ki 9 dragons klasörüne girip adache adlı dosyayı siliniz sorununuz biter

oyunun müftalısıyım yardımcı olmaya çalışırım

ASURA server

MooN_CRoWN
    BLooDTuRKiA
    BLooDTuRKS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blooddream -- 28 Temmuz 2007; 18:45:38 >
  • yaw beyler harbiden su xkernel hatası neden kaynaklanıyor cozebilen varmı ?? bir turlu oynamak nasıp olmadı okadar down update yaptım bilen biri varsa olumlu yada olumsuz cvb yazarsanız sevinirim..!!
  • çok sevdim bu oyunu yaw
  • açıkçası oyunu pek beyenmedim diebilirim hele videolar iranç ötesıı diyebilirim hiç oynamadım ama videolari gördükten sora hiç oynayasım gelmedi charlar yobot gibi vuruyo yobot yobot daha bissürü şey war ark lar nese hadi ii oynlar size banada voyagecentury :D
  • arkadaslar ben oyuna dün basladim.bi tane fist mastery de uzmanlastirdigim gathering chi lvl 4 adamim bide sword mastery de uzmanlastirdigim lvl 9 losing self adamım var.bardo (EU) serverindeyim.genelde sword cu da oynuyorum.strenght ve dexterity veriyorum 2 adamımada doğru yapıyorumdur inşallah.çünkü dex dodge u ve vurma oranını arttırıyor çok işe yarıyor gibi.str yide yaknı dövüşçü olduğu için verdim.neyse daha dün başladım zaten hiç türk göremedim.EU serverında olanlar charlarının ismini yazabilirlerse sevinirim.hatta bi türk guildi falan varya katılmak isterim.oyunu beğendim bu arada tam bana göre.çin kültürüne hastayımdır zaten

• Amaçsız bir oyun lvl 68 civarı oyunu bıraktm...Zaman kaybından öteye gitmio
  • bütün mmorpg ler amaçsız öyle düşünürsen :)

arkadaşlar kafayı yicem opening chi 1 oldum. ama gathering chi 8-9 dan beri quest vermiyor.wu tang şehrinde quest yok en azından.OC1 oldum hala quest yok nası giricem wu-tang klanına?OC1 olduğum anda yazı da çıktı clanlar hakkında.acaba bug falan mı oldu?kafayı yicem 3 saattir dolanıyorum etrafta.lightfoot skili level atlıyıcak o derece
  • sorunu çözdüm meğerse wu-tang fist level 2 olmalıymış :S
  • İndirdim Ama Lag ve DC aşırı fazla oldugu icin biraktim
  • sitesi açılmıyor
  • Arkadaşlar bana charını kullanmayan ve sıkılan varsa charını verebilirmi?
  • lag yok çok yaa sildim bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

lag yok çok yaa sildim bende

ya charını bana verirmisin?
  • oyun para li deil dimi beyler
  • Ben 24 lwl oldum Heavenly Demon olacam ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Bi anlatsanız ayrıntılı şekilde...
  • Başlığa hitaben gerçekten değer mi? İndirsem mi? Kararsız kaldım. Oyunun tarzı nasıl mesela? Diğer oyunlara benzeyen benzemeyen yanları neler? Kotayı harcayacaksam buna değsin bari.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.