Şu an elimde bu iki item var.Ve ikisininde taşları kırılmış taş parçası.
Şu an elimde:
Savunma Taşı +3 (savunma +10) Ninjadan Koruyan Taş+2(Ninjalara karşı güçlü +12) Öldürücü Darbe Taşı +3(%5 kritik vuruş şansı) Hız Taşı+2(haraket hızı %15) Savunma taşı +2 (savunma +6) Yaşam Taşı +3(+200 hp)
Hangileri basmamı önenirsiniz yoksa başka taşlar alayımmı? cevaplarınız bekliyorum
Kardeş sende herkes gibi +0 +1 +2 taşlar basma o itemlere SAKIN en aşşağı +3 olsun dolunaya ne basılabilir örnek olarak +3 kritik +3 delici (öldürücü darbe...=)yada +3 öldürücü darbe +3 savaşçıdan koruyan yada tam vs lik bir kılıç yapacaksan +4 sura +4 savaşçı basmayı deneyebilirsin Zırha gelince kesinlikle +3,+4 Savunma ve Korunma bas Yaşam taşı bastığın zırh para etmez onuda söyleyeyim dedim üstelik işe yaramaz
her ikiside +9 olduğu için ancak ep ile tas temizleme kaıgıdı alıp temizliceksin heralde
Dolunay a 2 tas ekleyebileceğin için;
1- savascıya karşı güçlü +3 ( 4 de olabilir ancak o kadar paraya değmez bence malum doluyu 65 lvl olunca bırakırsın ) 2- suraya karsı güçlü+3 veya +4 yada büyü hızı için +3-+4 taş basılabilir ( savascıysan suraya karşı taş bas bence )
Zırha gelice;
Savunma taşı +3 bas ( 2 ya da 4 değil - o zırhıda değiştirceksin 2 az 4 gereksiz pahalı olur ) bir de bloklama için korunma taşı bas +3 olsun oda ( hız tasıda basılabilir ancak zırh korunma amaçlı oldugundan 3 delik olana kadar bloklama daha mantıklı )
quote:
Orjinalden alıntı: ViCt0R
Kardeş sende herkes gibi +0 +1 +2 taşlar basma o itemlere SAKIN en aşşağı +3 olsun dolunaya ne basılabilir örnek olarak +3 kritik +3 delici (öldürücü darbe...=)yada +3 öldürücü darbe +3 savaşçıdan koruyan yada tam vs lik bir kılıç yapacaksan +4 sura +4 savaşçı basmayı deneyebilirsin Zırha gelince kesinlikle +3,+4 Savunma ve Korunma bas Yaşam taşı bastığın zırh para etmez onuda söyleyeyim dedim üstelik işe yaramaz
Yani toparlarsak hangi taşları basmalıyım.Veya neleri alıp basmalıyım...
quote:
Orjinalden alıntı: dium12
her ikiside +9 olduğu için ancak ep ile tas temizleme kaıgıdı alıp temizliceksin heralde
Dolunay a 2 tas ekleyebileceğin için;
1- savascıya karşı güçlü +3 ( 4 de olabilir ancak o kadar paraya değmez bence malum doluyu 65 lvl olunca bırakırsın ) 2- suraya karsı güçlü+3 veya +4 yada büyü hızı için +3-+4 taş basılabilir ( savascıysan suraya karşı taş bas bence )
Zırha gelice;
Savunma taşı +3 bas ( 2 ya da 4 değil - o zırhıda değiştirceksin 2 az 4 gereksiz pahalı olur ) bir de bloklama için korunma taşı bas +3 olsun oda ( hız tasıda basılabilir ancak zırh korunma amaçlı oldugundan 3 delik olana kadar bloklama daha mantıklı )
Evet 2 tane temizleme aldım.Taşları Kararlaştırdığım zaman basıcam.
Hep Ws'ye göre değilde ex'e göretaşları söylersek daha iyi olur arkadaşlar.Çünkü levelim yükselene kadar çok fazla Ws'ye girmiyorum!!!
kasmak için
zırh a savunma ve bloklama dolunaya: +3-4 delici veya kritik / +4 yaratıklara karşı güçlü
quote:
Orjinalden alıntı: dium12
kasmak için
zırh a savunma ve bloklama dolunaya: +3-4 delici veya kritik / +4 yaratıklara karşı güçlü
Tamamdır.Zırhta 1 tane savunma +10 veren taş vardı na temizleme basmadım.Dolunaya %3 delici taş bastım 1 slot daha boş yer var!
+9 Ölümcül için değmez bence.. Sat onu +9 ejder al onu taşla :)
+9 Ölümcül için değmez bence.. Sat onu +9 ejder al onu taşla :)
Ya taşlar yine kırılırsa
o_O
Garip bişi mi oldu? Eğer çok yeni bir serverda oynamıyorsan ölümcülü 5m gibi bi fiyattan satabilirsin. +9 kırık taşlı ejderi de yaklaşık 7-8m'den bulman çok kolay... Temizleme kağıdını ona kullanırsın
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
Garip bişi mi oldu? Eğer çok yeni bir serverda oynamıyorsan ölümcülü 5m gibi bi fiyattan satabilirsin. +9 kırık taşlı ejderi de yaklaşık 7-8m'den bulman çok kolay... Temizleme kağıdını ona kullanırsın
Servar Anatolia Olumcul 7 m den filan gidiyor.+9 Ejder bulmak biraz zor.
quote:
aksine oyunda hpli itemler para eder
+4 Savunma / +3 Te olur
+4 Yaşam taşı / Hız taşı
basabilirsin ;)
quote:
Orjinalden alıntı: c@ner01ss
quote:
aksine oyunda hpli itemler para eder
+4 Savunma / +3 Te olur
+4 Yaşam taşı / Hız taşı
basabilirsin ;)
HP'li itemler para eder fakat +4 yaşam taşı ekli bir zırhın fiyatı o kadar da değişmez..
Server Anatolia ise Ölümcül de iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme