Şimdi Ara

+9 Dolunay ve +9 Olumcul Taş Basımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an elimde bu iki item var.Ve ikisininde taşları kırılmış taş parçası.

Şu an elimde:

Savunma Taşı +3 (savunma +10)
    Ninjadan Koruyan Taş+2(Ninjalara karşı güçlü +12)
    Öldürücü Darbe Taşı +3(%5 kritik vuruş şansı)
    Hız Taşı+2(haraket hızı %15)
    Savunma taşı +2 (savunma +6)
    Yaşam Taşı +3(+200 hp)

Hangileri basmamı önenirsiniz yoksa başka taşlar alayımmı? cevaplarınız bekliyorum

• Kardeş sende herkes gibi +0 +1 +2 taşlar basma o itemlere SAKIN en aşşağı +3 olsun dolunaya ne basılabilir örnek olarak +3 kritik +3 delici (öldürücü darbe...=)yada +3 öldürücü darbe +3 savaşçıdan koruyan yada tam vs lik bir kılıç yapacaksan +4 sura +4 savaşçı basmayı deneyebilirsin
    Zırha gelince kesinlikle +3,+4 Savunma ve Korunma bas Yaşam taşı bastığın zırh para etmez onuda söyleyeyim dedim üstelik işe yaramaz
  • her ikiside +9 olduğu için ancak ep ile tas temizleme kaıgıdı alıp temizliceksin heralde

Dolunay a 2 tas ekleyebileceğin için;

1- savascıya karşı güçlü +3 ( 4 de olabilir ancak o kadar paraya değmez bence malum doluyu 65 lvl olunca bırakırsın )
    2- suraya karsı güçlü+3 veya +4 yada büyü hızı için +3-+4 taş basılabilir ( savascıysan suraya karşı taş bas bence )

Zırha gelice;

Savunma taşı +3 bas ( 2 ya da 4 değil - o zırhıda değiştirceksin 2 az 4 gereksiz pahalı olur )
    bir de bloklama için korunma taşı bas +3 olsun oda ( hız tasıda basılabilir ancak zırh korunma amaçlı oldugundan 3 delik olana kadar bloklama daha mantıklı )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Kardeş sende herkes gibi +0 +1 +2 taşlar basma o itemlere SAKIN en aşşağı +3 olsun dolunaya ne basılabilir örnek olarak +3 kritik +3 delici (öldürücü darbe...=)yada +3 öldürücü darbe +3 savaşçıdan koruyan yada tam vs lik bir kılıç yapacaksan +4 sura +4 savaşçı basmayı deneyebilirsin
    Zırha gelince kesinlikle +3,+4 Savunma ve Korunma bas Yaşam taşı bastığın zırh para etmez onuda söyleyeyim dedim üstelik işe yaramaz

Yani toparlarsak hangi taşları basmalıyım.Veya neleri alıp basmalıyım...

quote:

Orjinalden alıntı: dium12

her ikiside +9 olduğu için ancak ep ile tas temizleme kaıgıdı alıp temizliceksin heralde

Dolunay a 2 tas ekleyebileceğin için;

1- savascıya karşı güçlü +3 ( 4 de olabilir ancak o kadar paraya değmez bence malum doluyu 65 lvl olunca bırakırsın )
    2- suraya karsı güçlü+3 veya +4 yada büyü hızı için +3-+4 taş basılabilir ( savascıysan suraya karşı taş bas bence )

Zırha gelice;

Savunma taşı +3 bas ( 2 ya da 4 değil - o zırhıda değiştirceksin 2 az 4 gereksiz pahalı olur )
    bir de bloklama için korunma taşı bas +3 olsun oda ( hız tasıda basılabilir ancak zırh korunma amaçlı oldugundan 3 delik olana kadar bloklama daha mantıklı )

Evet 2 tane temizleme aldım.Taşları Kararlaştırdığım zaman basıcam.

Hep Ws'ye göre değilde ex'e göretaşları söylersek daha iyi olur arkadaşlar.Çünkü levelim yükselene kadar çok fazla Ws'ye girmiyorum!!!

• kasmak için

zırh a savunma ve bloklama
    dolunaya: +3-4 delici veya kritik / +4 yaratıklara karşı güçlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: dium12

kasmak için

zırh a savunma ve bloklama
    dolunaya: +3-4 delici veya kritik / +4 yaratıklara karşı güçlü

Tamamdır.Zırhta 1 tane savunma +10 veren taş vardı na temizleme basmadım.Dolunaya %3 delici taş bastım 1 slot daha boş yer var!
  • +9 Ölümcül için değmez bence.. Sat onu +9 ejder al onu taşla :)

Ya taşlar yine kırılırsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

+9 Ölümcül için değmez bence.. Sat onu +9 ejder al onu taşla :)

Ya taşlar yine kırılırsa

o_O

• Garip bişi mi oldu? Eğer çok yeni bir serverda oynamıyorsan ölümcülü 5m gibi bi fiyattan satabilirsin. +9 kırık taşlı ejderi de yaklaşık 7-8m'den bulman çok kolay... Temizleme kağıdını ona kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Garip bişi mi oldu? Eğer çok yeni bir serverda oynamıyorsan ölümcülü 5m gibi bi fiyattan satabilirsin. +9 kırık taşlı ejderi de yaklaşık 7-8m'den bulman çok kolay... Temizleme kağıdını ona kullanırsın

Servar Anatolia Olumcul 7 m den filan gidiyor.+9 Ejder bulmak biraz zor.
  • quote:

Kardeş sende herkes gibi +0 +1 +2 taşlar basma o itemlere SAKIN en aşşağı +3 olsun dolunaya ne basılabilir örnek olarak +3 kritik +3 delici (öldürücü darbe...=)yada +3 öldürücü darbe +3 savaşçıdan koruyan yada tam vs lik bir kılıç yapacaksan +4 sura +4 savaşçı basmayı deneyebilirsin

aksine oyunda hpli itemler para eder

+4 Savunma / +3 Te olur

+4 Yaşam taşı / Hız taşı

basabilirsin ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: c@ner01ss

quote:

aksine oyunda hpli itemler para eder

+4 Savunma / +3 Te olur

+4 Yaşam taşı / Hız taşı

basabilirsin ;)

HP'li itemler para eder fakat +4 yaşam taşı ekli bir zırhın fiyatı o kadar da değişmez..

Server Anatolia ise Ölümcül de iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.