önce parayı havale yap diyor ben oyunları gönderirim diyor arkasından kapıda ödemeli yolla diyorum tamam diyip bir daha telefonları açmıyor ulaşamıyorsunuz. şimdide olmuyor diye burada yazıyor bu kadar kişi kapıda ödemeli yollarken bu arkadaş yollayamıyor ptt ye laf atıyor. dikkatli olun alışveriş yapmayın bu arkadaşla
canakan
kullanıcısına yanıt
hocam geç kaldın sattım ya reklamın için teşekkürler bu arada ptt kapıda ödemeli gönderen kişiler varsa birey olarak nasıl gönderdiklerini yazarlarsa sevinirim benden ptt kapıda ödeme için birkaç numara istediler bende de öğreneyeim bu arada canakan öptüm gülüm durmak yok devam
bu arada ilanım da verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim size olayı da kısaca anlatayım canakan isimli kişi benden oyun almak istemiş ptt kapıda ödemeli olsun demiştir bende kendisine dükkan olmadığımı şahısların da bu uygulamadan yararlanamadığını söyledim sonra kendisi bana gönderdiğini gidip tekrar soracağını söyledi ok dedim. ertesi gün bana gidip sorduğunu ve gönderebileceğimi söyledi bende kargosunu hazırladım gittim ptt şubesine fakat bana ordan ya ticari anlaşmam ya fatura vs. bişeyler olması gerektiği söylendi yani gönderilemiyordu ve her sube bu şekilde size kim söylediyse yanlış söylemiş dediler.şimdi bu canakan denen şahıs ya gitti ona söylediklerini adam akıllı anlamadı ya hiç gitmedi bana yalan söyledi ptt görevlisinin yalan söyleme ihtimali yok bence sonuçta para kazanacaklar. bende bu sahsı sildim bidahada muhattab olmadım çünkü bir gün önce defalarca olmayacağını söyledim ve bana özellikle gidip sorduğunu söyledi sorun budur . kendisine şube ismi soruyorum yok şubede konuştuğu görevli adı diyorum yok -- forumda herkes gönderiyor diyor isim istiyorum yok hep laf icraat yok birde beni tehdit ediyor senin her ilanını baltalıcam diye sorun yok isteyen alışveriş yapar isteyen yapmaz kimseye zorla mal satmam referanslarımda ki kişilere de sorabilirsiniz hattan 1 saat önce bile ilanımda ki konsolu önce havale şeklinde sattım aldım parayı kargosunuda yaptım kaldıki daha en az 100 oyun satmışlığım var referans istemediğim. sonuç sizin kararınız