Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modexl35

http://img397.yukle.tc/image.php?id=5813ttnet.JPG
    http://imageshack.us/photo/my-images/100/1231ko.jpg

Buna ne diyeyimki upload hızı daha yüksek ttnet'miş rezaletten başka birşey değil bu aldıkları 60 liranın hakkını vermiyorlar saçma sapan işler peşindeler.

Alıntıları Göster
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

arkadaşlar hızım bu.hattım eskiden 7mbit kaldırıyordu.daha sonra sürekli kopmalar oldu ve 2 mbit sabitletmek zorunda kaldım.santral degistirme sansım varmı hat kaldırması için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Arkadaşlar 8mbit'e kadar sınırsız paket kullanıyorum.Birkaç gün önce modemimdeki dsl ve internet ışıkları yanmadığı için ttnet müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraktım ve sorunumu kısa zamanda çözdüler.Şu an internete bağlanabiliyorum fakat buseferde indirme hızım düştü.En fazla 600 kb/s ile dosya indirebiliyorum.Oysa arıza kaydı bırakmadan önce iki üç ay boyunca kesintisiz 800-900 kb/s hatta 1mb ile dosya çekebiliyordum yani verimli bir şekilde kullanıyordum.

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım,anlattım durumu.Hızım önceden çok yüksekti peki şimdi o değerlere neden ulaşamıyorum dedim ?
    Hız testi filan yaptılar sonra ADSL sinyalimi yeniden güncelleyip herşeyin normal olduğunu söylediler.

- Modemi resetleyip herşeyi yeniden kurdum,kabloları tek tek kontrol ettim,başka bir modem taktım birde öyle denedim yine 600 kb'i geçmiyor.Hızımı tekrar eski haline getirme imkanları varda yapmıyorlarmı yoksa ?

Hız testimin sonucunu ve modemdeki değerler şu şekilde;

6 mbite sabitlemişler hattınızı

aynı sorun war bendede war kardeşm üst katta enişdemden alıyordm bi anlaşmazlıkdan dolayı kapattırdı ben kendi üzerime aldm hat 8mb di aldığım net limitsiz 8mb kadar

ilk basda 600 kb/s bi türlü gecmıordu sonra 3-4 kez arıza kaydı ve gorusdukdn sonra 800 kb/s üstünü daha goremedım

üst kattan alırken baglantıyı abartısız soyluyorum ARALIK ayı ındırdıgım download 600GB olmasına ragmn 1mb nın altına bigün dahi düşmedim 800 kb/s görünce ister istemez pisikolejk etkılenıyor ınsan sankı hiç inmiyecekmş gibi pffs

test ve modem bilgilerini alabilirmiyim ?

Modem bilgileri

Hız Testleri

Download Denemesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Arkadaşlar 8mbit'e kadar sınırsız paket kullanıyorum.Birkaç gün önce modemimdeki dsl ve internet ışıkları yanmadığı için ttnet müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraktım ve sorunumu kısa zamanda çözdüler.Şu an internete bağlanabiliyorum fakat buseferde indirme hızım düştü.En fazla 600 kb/s ile dosya indirebiliyorum.Oysa arıza kaydı bırakmadan önce iki üç ay boyunca kesintisiz 800-900 kb/s hatta 1mb ile dosya çekebiliyordum yani verimli bir şekilde kullanıyordum.

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım,anlattım durumu.Hızım önceden çok yüksekti peki şimdi o değerlere neden ulaşamıyorum dedim ?
    Hız testi filan yaptılar sonra ADSL sinyalimi yeniden güncelleyip herşeyin normal olduğunu söylediler.

- Modemi resetleyip herşeyi yeniden kurdum,kabloları tek tek kontrol ettim,başka bir modem taktım birde öyle denedim yine 600 kb'i geçmiyor.Hızımı tekrar eski haline getirme imkanları varda yapmıyorlarmı yoksa ?

Hız testimin sonucunu ve modemdeki değerler şu şekilde;

6 mbite sabitlemişler hattınızı

aynı sorun war bendede war kardeşm üst katta enişdemden alıyordm bi anlaşmazlıkdan dolayı kapattırdı ben kendi üzerime aldm hat 8mb di aldığım net limitsiz 8mb kadar

ilk basda 600 kb/s bi türlü gecmıordu sonra 3-4 kez arıza kaydı ve gorusdukdn sonra 800 kb/s üstünü daha goremedım

üst kattan alırken baglantıyı abartısız soyluyorum ARALIK ayı ındırdıgım download 600GB olmasına ragmn 1mb nın altına bigün dahi düşmedim 800 kb/s görünce ister istemez pisikolejk etkılenıyor ınsan sankı hiç inmiyecekmş gibi pffs

test ve modem bilgilerini alabilirmiyim ?

Modem bilgileri

Hız Testleri

Download Denemesi

herhangi bir problem gözükmüyor hattınızda.zaten dalgalanmalar normaldir.8 mbite kadar diyor TT. 3-5-7 veya 2 olabilir anlık yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar hızım bu.hattım eskiden 7mbit kaldırıyordu.daha sonra sürekli kopmalar oldu ve 2 mbit sabitletmek zorunda kaldım.santral degistirme sansım varmı hat kaldırması için ?

santral değişmez.port değişir. port değişimi için santralle görüşün

• quote:

Orijinalden alıntı: FX4100

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

santral değişmez.port değişir. port değişimi için santralle görüşün

Alıntıları Göster
    hocam benim bu ping neden 70den aşşağıya hiç düşmez.?

• quote:

hocam benim bu ping neden 70den aşşağıya hiç düşmez.?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün akşam smile'dan aradılar limitli fiyatına limitsiz tarifesine geçiş yapmam için o anda öle onayladım telefonda ama sabah olunca (( bu arada ttnet ile tahahüt'üm bitti çoktan )) vazgectım

Tekrar smile'ı aradım dedim böyle böyle iptal etmek istiyorum talebi dedim MH zaten böle bir geçiş talebiniz bulunmuyor dedi

Sonra emin olamadım TTnet'i aradım TTnet'te şu anda internetiniz bizde gözüküyor dedi

Sormak istedigim şey şu: hani eve kargo ile sözleşme geliyor eger onu imzalarsak geçişimiz saglanıyor degil mi telefonda onaylıyor musunuz deyince hemen geçmiyo herhalde (( ayrıca telefon konuşmalarını yapan benim sürekli ama internet ve telefon ikiside babamın üzerine Hat'lar onun üstüne yani ))

• quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar sorun aynı sanırım 8mbit denilen hızı ancak ftp ya da torrentten ve rapidden premiumken alabilirsiniz. onun dışında site açılmalarında online videoda aşırı perormans beklemeyin .benim anladığım bu .gelecek ay 1mbit sınırsızıma geri döneceğim.

aynen bende gelecek ay döneceğim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bahsi geçen pakete sahibimde, bunun taahhütü mü varmış ne? geçen yaz almıştım 3 ay indirimliydi, şimdi iptal etmek istiyorum ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Yardım eden olursa çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: photo sir

Arkadaşlar bahsi geçen pakete sahibimde, bunun taahhütü mü varmış ne? geçen yaz almıştım 3 ay indirimliydi, şimdi iptal etmek istiyorum ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Yardım eden olursa çok iyi olur

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 432 -- 20 Şubat 2012; 7:54:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 432

Alıntıları Göster
    ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    512
    Downstream Hızı (Kbps)
    1024
    Upstream Sınırı
    24
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    29
    Upstream Hat Zayıflaması
    18
    Peak Cell Rat
    1207 cells per sec
    CRC Rx Fast
    1
    CRC Tx Fast
    1
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path
    DSL İstatistikleri

Near End F4 Loop Back Count
    0
    Near End F5 Loop Back Count 0

Arkdslar Max Kaç Mbt aLnr? Yardımcı olursanız sevinrm..

• quote:

Orijinalden alıntı: emre191817

ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    512
    Downstream Hızı (Kbps)
    1024
    Upstream Sınırı
    24
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    29
    Upstream Hat Zayıflaması
    18
    Peak Cell Rat
    1207 cells per sec
    CRC Rx Fast
    1
    CRC Tx Fast
    1
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path
    DSL İstatistikleri

0

5mbit

• quote:

Orijinalden alıntı: FX4100

quote:

Orijinalden alıntı: emre191817

ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    512
    Downstream Hızı (Kbps)
    1024
    Upstream Sınırı
    24
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    29
    Upstream Hat Zayıflaması
    18
    Peak Cell Rat
    1207 cells per sec
    CRC Rx Fast
    1
    CRC Tx Fast
    1
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path
    DSL İstatistikleri

0

5mbit

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar ben kotalıyken cogu zaman 400 le download ederken netlımıtsıze gçtım sımdı 110 u zar zor goruyor nıe bu kadar yavasladı ınternetım ? speedtest olcuyorum 0.90 mb çıkıyor download

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç Yiğido

ya arkadaslar ben kotalıyken cogu zaman 400 le download ederken netlımıtsıze gçtım sımdı 110 u zar zor goruyor nıe bu kadar yavasladı ınternetım ? speedtest olcuyorum 0.90 mb çıkıyor download

Alıntıları Göster
    4 senedir ttnet le uğraşıyordum alt yapı konusunda en son dün gittim masaya yumruğu vurdum sizi hem dava ediyo hemde hattımı kapatıyorum yeter dedim bağırdım çağırdım akşam eve geldim telekomdan gelmişler fiber için kontrol yapmışlar siteyle sözleşme imzalayıp alt yapı çalışmalarına hemen başlıycaklarmış . sonunda kurtuluyorum galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: hsmaster10

4 senedir ttnet le uğraşıyordum alt yapı konusunda en son dün gittim masaya yumruğu vurdum sizi hem dava ediyo hemde hattımı kapatıyorum yeter dedim bağırdım çağırdım akşam eve geldim telekomdan gelmişler fiber için kontrol yapmışlar siteyle sözleşme imzalayıp alt yapı çalışmalarına hemen başlıycaklarmış . sonunda kurtuluyorum galiba

naptın interneti kapattırdın mı, yoksa ttnet'in fiberi mi bekliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

naptın interneti kapattırdın mı, yoksa ttnet'in fiberi mi bekliyorsun?

fiber i bekliyorum da galiba sözleşmeli olanlar paket değiştiremiyormuş yalın internetteyim ben de bakalm artk

• quote:

Orijinalden alıntı: gnx

Arkadaşlar dün akşam smile'dan aradılar limitli fiyatına limitsiz tarifesine geçiş yapmam için o anda öle onayladım telefonda ama sabah olunca (( bu arada ttnet ile tahahüt'üm bitti çoktan )) vazgectım

Tekrar smile'ı aradım dedim böyle böyle iptal etmek istiyorum talebi dedim MH zaten böle bir geçiş talebiniz bulunmuyor dedi

Sonra emin olamadım TTnet'i aradım TTnet'te şu anda internetiniz bizde gözüküyor dedi

Sormak istedigim şey şu: hani eve kargo ile sözleşme geliyor eger onu imzalarsak geçişimiz saglanıyor degil mi telefonda onaylıyor musunuz deyince hemen geçmiyo herhalde (( ayrıca telefon konuşmalarını yapan benim sürekli ama internet ve telefon ikiside babamın üzerine Hat'lar onun üstüne yani ))

Sana kargo ile sözleşme gönderiyorlar. Sen sözleşmeyi doldurup kimlik fotokopinle tekrar gönderiyorsun. ellerine geçtikten 1-2 iş günü sonra onaylanıyor. En azından bende öyle oldu.

• quote:

Alıntıları Göster
    bu yazdığınız yorumdan önceki süreç neydi acaba.bende sitede oturuyorum ama 30 daire. birbirinden bağımsız 3 site yaklaşık 90 kadar daire. Superonline fiber internet için aradığımda en az 90 daireli bir site olmalı demişlerdi.

• quote:

bu yazdığınız yorumdan önceki süreç neydi acaba.bende sitede oturuyorum ama 30 daire. birbirinden bağımsız 3 site yaklaşık 90 kadar daire. Superonline fiber internet için aradığımda en az 90 daireli bir site olmalı demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAVEN06

quote:

Alıntıları Göster
    SNR margin (dB): 9.1 12.5
    Attenuation (dB): 41.5 21.1
    Output power (dBm): 12.3 19.3
    Attainable rate (Kbps): 9364 1262
    Rate (Kbps): 6137 797
    MSGc (number of bytes in overhead channel message): 100 29
    B (number of bytes in Mux Data Frame): 12 46
    M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1
    T (Mux Data Frames over sync bytes): 9 1
    R (number of check bytes in FEC Data Frame): 6 16
    S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.0672 1.8462
    L (number of bits in PMD Data Frame): 2262 273
    D (interleaver depth): 224 4
    Delay (msec): 3 1

Super Frames: 376879 377440
    Super Frame Errors: 7 134
    RS Words: 359542634 195669
    RS Correctable Errors: 50986 3984
    RS Uncorrectable Errors: 263 N/A

HEC Errors: 4 1392
    OCD Errors: 1 0
    LCD Errors: 0 0
    Total Cells: 87433071 3463889299
    Data Cells: 4290896 123949057
    Bit Errors: 0 46960

Total ES: 6 70
    Total SES: 0 12
    Total UAS: 17 1928146

bu yukarıdaki değerler ile en fazla kaç alabilirim arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WDesinG

Super Frames: 376879 377440
    Super Frame Errors: 7 134
    RS Words: 359542634 195669
    RS Correctable Errors: 50986 3984
    RS Uncorrectable Errors: 263 N/A

HEC Errors: 4 1392
    OCD Errors: 1 0
    LCD Errors: 0 0
    Total Cells: 87433071 3463889299
    Data Cells: 4290896 123949057
    Bit Errors: 0 46960

Total ES: 6 70
    Total SES: 0 12
    Total UAS: 17 1928146

hat zayıflaması çok yüksek alabileceğiniz maksimum hızdasınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WDesinG

hat zayıflaması çok yüksek alabileceğiniz maksimum hızdasınız

Yani 1 mbden yukarısını alamıyorum yani öylemi peki yükseltebilmem için neyapmam lazım ?

• 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.