Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
532.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 mb görmesemde 4 mbt te sabit olsun razıyım tabikide
  • Arkadaşlar benimde çok sorunum vardı aradım bayağı bir fırça kaydım adamlara ertesi gün sabahtan yetkililer geldi evde ölçümler yaptılar bazı şeyleri düzenlediler kabloları flan düzenlediler eve normalde 10-25 mbps geliyordu benimkide 8 mbte kadar düzenleme sonrasında bu değerler 15-30 mbps oldu fakat modemden hala 1.90 mbps geliyor ne iştir anlamadım acaba modem ayalarında flan mı bi dandiklik var ama eskiden böyle değildi fakat şimdi neden böyle çözemedim modemede hiç bakmadı adam o bizim işimiz değil dedi ve sonrasında gittiler bana yardımcı olun arkadaşlar bıktım şu yavaş internetten kablosuz tp link td-8901g modelini kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

arkadaşlar şu anda 4 gb kotalı tarifedeyim. kota limiti olmayan bir tarifeye geçmek istiyorum.

8 mbps'ye kadar/limitsiz (54,90 tl) olan paket sanırım en uygun olanı. bu tarifede aylık 25 gb.yi aştıktan sonra sadece download hızı mı düşüyor yoksa 25gb.dan sonra ücret de artıyor mu tam anlayamadım?

Limitsiz Tarifede Limit Yoktur arkadaşım.İstersen 2 tb indir ücrette artma olmaz ancak download hızın düşer 1 mbit'e yani öyle yazıyor ancak TTnet bunu bazen indirirken bazende aynı hızda tutuyor..

teşekkürler...

arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum.

8 mbps.lik limitsiz tarifeye geçmek istiyorum. burdan okuduklarımdan anladığım kadarıyla hattımızın bunu destekleyip desteklemediğini öğrenebiliyoruz sanırım. peki bunu nasıl yapabilirim?

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şu anda 4 gb kotalı tarifedeyim. kota limiti olmayan bir tarifeye geçmek istiyorum.

8 mbps'ye kadar/limitsiz (54,90 tl) olan paket sanırım en uygun olanı. bu tarifede aylık 25 gb.yi aştıktan sonra sadece download hızı mı düşüyor yoksa 25gb.dan sonra ücret de artıyor mu tam anlayamadım?

Limitsiz Tarifede Limit Yoktur arkadaşım.İstersen 2 tb indir ücrette artma olmaz ancak download hızın düşer 1 mbit'e yani öyle yazıyor ancak TTnet bunu bazen indirirken bazende aynı hızda tutuyor..

teşekkürler...

arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum.

8 mbps.lik limitsiz tarifeye geçmek istiyorum. burdan okuduklarımdan anladığım kadarıyla hattımızın bunu destekleyip desteklemediğini öğrenebiliyoruz sanırım. peki bunu nasıl yapabilirim?

Modemin arayüzüne girip oradaki bilgileri buraya yazarsan yardımcı olabiliriz...

• netlimitsizde kotayı geçince noluyor? geçmeme rağmen hız düşmedi gb başına paramı alıyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -radiohead-

netlimitsizde kotayı geçince noluyor? geçmeme rağmen hız düşmedi gb başına paramı alıyolar?

hayır
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

modemimdeki değerler bunlar. 8 mbps.lik limitsiz tarifeye geçmemde bir sakınca olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukefe -- 19 Mart 2011; 16:26:56 >
  • arkadaslar 8mbit ttnet sınırsız kullanıyorum. bizler icin adil kullanım hakkı kac gb oldu en son 16gb di arttımı?
  • quote:

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

modemimdeki değerler bunlar. 8 mbps.lik limitsiz tarifeye geçmemde bir sakınca olur mu?

Olmaz geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdilek

Arkadaşlar benimde çok sorunum vardı aradım bayağı bir fırça kaydım adamlara ertesi gün sabahtan yetkililer geldi evde ölçümler yaptılar bazı şeyleri düzenlediler kabloları flan düzenlediler eve normalde 10-25 mbps geliyordu benimkide 8 mbte kadar düzenleme sonrasında bu değerler 15-30 mbps oldu fakat modemden hala 1.90 mbps geliyor ne iştir anlamadım acaba modem ayalarında flan mı bi dandiklik var ama eskiden böyle değildi fakat şimdi neden böyle çözemedim modemede hiç bakmadı adam o bizim işimiz değil dedi ve sonrasında gittiler bana yardımcı olun arkadaşlar bıktım şu yavaş internetten kablosuz tp link td-8901g modelini kullanıyorum

yardım edecek birisi yok mu ?
  • ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    260
    Downstream Hızı (Kbps)
    1029
    Upstream Sınırı
    -21
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    10
    Upstream Hat Zayıflaması
    4
    Peak Cell Rate
    613 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

Bilmiyorum bunlar mı gerekiyor ama 16 mbps'e geçmemde sorun olur mu acaba?
    Bu arada santral dibimizde yürüyerek 1,5 dk mesafesi var o kadar diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    260
    Downstream Hızı (Kbps)
    1029
    Upstream Sınırı
    -21
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    10
    Upstream Hat Zayıflaması
    4
    Peak Cell Rate
    613 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

Bilmiyorum bunlar mı gerekiyor ama 16 mbps'e geçmemde sorun olur mu acaba?
    Bu arada santral dibimizde yürüyerek 1,5 dk mesafesi var o kadar diyim.

Snr çok düşmezse sıkıntı yok geçersin ama bence 8 mb daha iyi olabilir sana.

• Bu benim değil aslında
    ben şu an uydunet kullanıyorum ve bu gösterdiğim değerler bir akrabamın evi. Benim evimde bir sokak ötede.
    Yanlız o zaman o santralde veya binanın altyapısında mı sorun var?
    Çünkü gerçekten santralin dibinde eğer zor alıyorsa ben 8 mbps'i zor görürüm heralde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Arkadaslar hattımızın 16mbps'e uygun olup olmadığını nasıl tespit edeceğiz acaba?

Modemin arayüzüne girip ordaki değerleri burayı yazarsan hattının alacağı hızı tespit edebiliriz.Yada en yakın santrali ara oradan öğren ama oradaki bazı bilgisizler bol keseden atıyor

Ayarlar bu şekilde benimde 16mbps hız kullanabilirmiyim acaba?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar hattımızın 16mbps'e uygun olup olmadığını nasıl tespit edeceğiz acaba?

Modemin arayüzüne girip ordaki değerleri burayı yazarsan hattının alacağı hızı tespit edebiliriz.Yada en yakın santrali ara oradan öğren ama oradaki bazı bilgisizler bol keseden atıyor

Tam alır bağlantı kopmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 20 Mart 2011; 1:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

quote:

Tam alır bağlantı kopmaz.

Saol teşekkür ederim. Fakat bunu nasıl anladığını banada söylermisin?

• Alma snr 28 gürültü0 gürültü 0 olması santral sizin bina heralde:) o değer hattın max değerini verir sen 24 mb alabilecek kalitedesin. Neyse snr ise bir anlamda kopma yi engeller bağlantı gücü gibi düşün. Yüzde 50 kaybetsen 14 e düşer 16 mb te 12 üstü iyidir kopma olmaması için.
  • ya beyler 8 mbit 'e kadar diyor DİYİP DURMAYIN FITTIRIYORUM ( ÇAĞAR EVİNE ARIZA EKİBİNİ ÖLÇÜM YAPSINLAR EĞERKİ 8MB İ DESTEKLİYOSA HATTIN DAHA DÜŞÜK BİŞEYE SINIRLANDIRAMAZLAR SÖZLEŞMEDE BÖYLE YAZIYO KAFAMIZA GÖRE DAĞATIRIZ YAZMIYO KÜLHANBEYİMİ SANIYO ONLAR KENDİNİ EZİKLEŞMEYİN HAKKINIZI ARAYIN S....KE S....KE 8 MBİT VERECEKLER !!!! ) oh be :)
  • quote:

buna da bakar mısınız lütfen.
  • quote:

quote:

buna da bakar mısınız lütfen.

Rahat alır.
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.