Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EhrimeN
    ADSL olan hatta bakmak gerekiyor diye biliyorum. Bu konuda hakkındaki genel soruları bir ara soru-cevap şeklinde ana sayfaya ekleyeceğim.

maalesef dediğiniz gibiymiş.modemi bağladım sıfır olarak gösteriyor.keşke hat değerlerini ölçebileceğimiz farklı bir yol olsaydı.müşteri hizmetlerini aradım bağlantı kopma sorunumla ilgili.4mbite indirdiler hızımı.biraz daha iyi oldu.gene arada kopma oluyo ama en azından eskisi kadar sık değil.müşteri hizmetlerine evimdeki ikinci telefon hattını adslyi nakil ettirmeyi sordum.26 tl ücreti varmış.ücretsiz olsaydı hemen gidip başvurumu yapacaktım.ama kesin olmayan bir şey içinde o kadar para vermek anlamsız geldi.hattımda bariz bir parazit var.elektrikçi çağırıp çözdürmeye çalışacağım.umarım kolayca hallolur.

• EhrimeN,
    Benim Net 2 Gb 7 aylık kampanya bitince 8mbit 15gb geçmeyi düşünüyorum fakat bir sorunum var arkdaş diyorki ayın 15 inden sonra indirince hız düşmesi olmuyormuş birde benim desteklediğini nerden öğrenebiliriz airtes 204 var birde hız düşerse her ay sonu tarife değiştirme hakkım varmı yoksa 1 keremi
    birde 512 tamamenmi düşüyor yoksa ay sonu eskiye dönüşmü oluyor
  • Offf diyorum,şuan 2 mbpt sınırsız kullanıyorum ücret hafif kabark ama gayet yetiyor 225 kb/s ile download 50 kb/s upload yapıyorum herzaman...Ücret kabarık die az kalsın 8 mbpt e ulaşan hıza geçicektim...Forumdaki yazılanları görünce,iyikide geçmemişm dedm içimden..

Yurtdışında 35 mbpt net var,bizden daha az ücret ödüyorlar...Türkiye'nin daha bu telekomla çoooook çekeceği var...Allah sabır versin bizlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LusH -- 11 Ocak 2010; 22:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

Offf diyorum,şuan 2 mbpt sınırsız kullanıyorum ücret hafif kabark ama gayet yetiyor 225 kb/s ile download 50 kb/s upload yapıyorum herzaman...Ücret kabarık die az kalsın 8 mbpt e ulaşan hıza geçicektim...Forumdaki yazılanları görünce,iyikide geçmemişm dedm içimden..

Yurtdışında 35 mbpt net var,bizden daha az ücret ödüyorlar...Türkiye'nin daha bu telekomla çoooook çekeceği var...Allah sabır versin bize.
    eğer hattın 2yi destekliyorsa büyük ihtimal 8 megabitte destekler 8 megabit sınırsız alırsan çok büyük ihtimal veriyolar sorun olmuyor Açıklama öyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 11 Ocak 2010; 22:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChéckMaté

EhrimeN,
    Benim Net 2 Gb 7 aylık kampanya bitince 8mbit 15gb geçmeyi düşünüyorum fakat bir sorunum var arkdaş diyorki ayın 15 inden sonra indirince hız düşmesi olmuyormuş birde benim desteklediğini nerden öğrenebiliriz airtes 204 var birde hız düşerse her ay sonu tarife değiştirme hakkım varmı yoksa 1 keremi
    birde 512 tamamenmi düşüyor yoksa ay sonu eskiye dönüşmü oluyor

Hız düşmesi ile ilgili kesin bir kural yok, kim ne derse yalan söylemiş olur. Hız düşüşü gerçekleşirse eğer bu o ay için geçerli olur. Yani diğer ay hızınız tekrar 8Mbit'e döner. Modeminizde Rapor sekmesindeki değerleri koyarsanız yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

Offf diyorum,şuan 2 mbpt sınırsız kullanıyorum ücret hafif kabark ama gayet yetiyor 225 kb/s ile download 50 kb/s upload yapıyorum herzaman...Ücret kabarık die az kalsın 8 mbpt e ulaşan hıza geçicektim...Forumdaki yazılanları görünce,iyikide geçmemişm dedm içimden..

Yurtdışında 35 mbpt net var,bizden daha az ücret ödüyorlar...Türkiye'nin daha bu telekomla çoooook çekeceği var...Allah sabır versin bizlere.

8Mbit'e geçmeyi deneyebilirsin. Beğenmez ise bir sonraki aya geri dönersin.

• RAPORLAR

Bu sayfada cihazla ilgili raporlar gösterilmiştir.
    ADSL Durum ve İstatistikleri
    ADSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 512
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 2048
    Mod: G.DMT
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 27.5
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 13.5

Ürün Bilgisi
    Model Adı: RT-204
    Donanım Sürümü: AR_1.0.2
    Seri Numarası: AT0640905019409
    Ethernet MAC Adresi: 00:1C:A8:93:F0:0F
    DSL MAC Adresi: 00:1C:A8:93:F0:11
    USB MAC Adres:
    Wireless MAC Address: 00:1C:A8:93:F0:10
    Yazılım Sürüm Bilgisi
    Firmware Sürümü: 1.1.0.1
    ATM Sürümü: 1.3
    DSL HAL: 3.7.2
    DSL Datapump: Amazon-SE 3.2.1.12.0.1 AnnexA
    Bootloader Sürümü: UB_1.1.5-AIR_1.0

birde yanlış anladın
    *eğer 15'ine kadar 15gb'ı geçmezsen
    *sonra hız düşümü olmuyor
    *eğer ayın 15'ine
    *kadar
    *15 gb'ı
    *geçersen
    *hız düşüyor
    *dedi arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChéckMaté -- 11 Ocak 2010; 23:14:12 >

• @ChéckMaté

4Mbit alabilirsiniz. 8Mbit için kesin bir şey diyemem.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • birde yanlış anladın
    *eğer 15'ine kadar 15gb'ı geçmezsen
    *sonra hız düşümü olmuyor
    *eğer ayın 15'ine
    *kadar
    *15 gb'ı
    *geçersen
    *hız düşüyor
    *dedi arkadaş
  • bende 2.5 aydır bu tarifedeyim henüz hız düşmesi yaşamadım, ttnet inşallah bu işin acısını bir şekilde acısını çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: .:yunus:.

Kablodaki ek değerleri etkiler mi ?? Benim Line kablosundada 1 ek varda

Arkadaşın değerleri inanılmaz arttı. Baya etkiliyormuş demek ki.

Ozaman bende yeniden çektireyim kablomu belki değişiklik olur
    Teşekkürler..
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

8mbit net limitsize geçmeyi düşünüyorum. Uygun mudur?
    Kusura kalmayın. Kıyaslayın denmiş ama pek çözemedim.
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

dayanamadım geçtim. bakalım memnum kalmazsam ay sonu çıkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kudu_89

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Gelişmeleri ve izlenimlerini buraya yazarsan çok memnun olurum. Ben de geçip geçmemek arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 12 Ocak 2010; 23:13:39 >
  • Ben de kotalıdan bıkmış biri olarak şubattan itibaren sınırsıza geçmeyi düşünüyorum ama hala emin değilim 1mbitemi geçsem 8mbitemi? Hız düşmüyor diyorlar ama düşenler de varmış gerçi 4 lira için bu şansı denemeye değer ama olur mu olur yani. Öyle hayvan gibi sömürmüyorum ama sınırsız olunca da insanın sömüresi geliyor.

Benim merak ettiğim şu: bu 8mbit 4 gb'a geçtiğimde hızımı 6mbite sabitlediler. Ben de o zamandan beri bu kadar destekliyor herhalde diye geçinip gidiyorum, torrentlerde 650yi görüyorum max. Ama geçen ttnetten kadının teki arayıp modeminiz eskiyse modem verelim falan dedi. Ben zaten 8mbit vermiyorsunuz yeni modemi ne yapacam deyince hayır sizin hat 8i destekliyor dedi. O zaman niye 6da sabitlediniz deyince ben sizi 2-3 gün sonra arayayım o zaman görüşelim dedi Hala ses yok. Şimdi 8mbite geçince hızım hala 6 olacaksa 1mbite geçerim daha iyi. Zaten sırf nete kasıntı kasıntı kotayı aştım aşacam derdiyle girmemek için sınırsıza geçiyorum. Gidip tekrar 15 gb kotalıya geçince de bu sefer onu aştım aşacam derdi olacak en iyisi kelimenin tam anlamıyla sınırsız bir tarifeye geçmek. Siz ne önerirsiniz?

Bide çevremdeki bazı arkadaşlar 8mbitten 1e geçince hızları düşmemiş ama tarifeleri her yerde 1mbit gözüküyormuş. Böyle birşey başına gelen varmı? Varsa bunun benim başıma da gelme olasılığı nedir? Acaba teldenmi geçsem online olarakmı geçsem bu olasılık artar merak ettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Orijinalden alıntı: Kudu_89

Gelişmeleri ve izlenimlerini buraya yazarsan çok memnun olurum. Ben de geçip geçmemek arasında kaldım.

tabiki
  • Arkadaşlar ben şu anda 1 Mbit sınırsız kullanıyorum, 8 mbite geçsem mesela yarın bana bir dahaki faturada (25-26sı gibi kesiliyor sanırım) ne kadar gelir, yani hangisi üzerinden fatura gelir? Bir de telefondan halledebiliyor muyum geçiş işini acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar 8 mbit sınırsız 99 TL olan tarifeye geçicem fakat bundada hız düşmesi oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Arkadaşlar 8 mbit sınırsız 99 TL olan tarifeye geçicem fakat bundada hız düşmesi oluyormu

Yok 99 liralık tam anlamıyla sınırsız hız falan düşmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Arkadaşlar 8 mbit sınırsız 99 TL olan tarifeye geçicem fakat bundada hız düşmesi oluyormu

Yok 99 liralık tam anlamıyla sınırsız hız falan düşmüyor..

Mecbur geçeceğim artık yapacak birşey yok...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.