Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler bilgi verdiğiniz için, yani şuan geçsem bu ay boyunca 45 diğer ay 49 öderim..
    ve şuanda 15 gb kotayı geçtim hızım düşük olmaz değilmi 8 mbite şuan geçsem ?

bu tarifeye geçince bir daha ki ay yine eski tarfiye geçmemde sıkıntı olurmu cünkü hat kopması vs sorunları olursa.. ?

bu resimdeki değerlere göre bağlantım nasıl olur acaba ?

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları
  • Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Downstream Hızı (Kbps) 8187
    Upstream Sınırı 15
    Downstream Sınırı 8
    Trained Modulasyon ADSL_2plus
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 36
    Upstream Hat Zayıflaması 18
    Peak Cell Rate 1884 cells per sec
    CRC Rx Fast 585
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

Bu değerlerle aylardır 8 mbit kullanıyorum ve download hızım 6,5-8 mbit arası milletin nasıl hattı desteklemiyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 15 Mart 2010; 19:34:32 >
  • Komşumda hız kesilmiyor 8mbitten düşme olmuyor. Bende olur mu? yardım acil geçicem
  • quote:

Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Downstream Hızı (Kbps) 8187
    Upstream Sınırı 15
    Downstream Sınırı 8
    Trained Modulasyon ADSL_2plus
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 36
    Upstream Hat Zayıflaması 18
    Peak Cell Rate 1884 cells per sec
    CRC Rx Fast 585
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

Bu değerlerle aylardır 8 mbit kullanıyorum ve download hızım 6,5-8 mbit arası milletin nasıl hattı desteklemiyor anlamıyorum

bende anlamadım bu hat desteklememesi olayını benim değerlerim sizden biraz daha fazla ):

arkadaşlar şu soruma cevap arıyorum : kotam 15 gb geçmiş durumda şuanda geçsem hat hızım 8 mbit devam edecek diyorlar o zaman ben bu ay kota sıfırlana kadar bu kotayı 8 mbitle 40 50 gb yaparım :)
    acil yardımcı olursanız bende hemen değiştirmeyi düşünüyorum paketi

• bir daha yazayım.1mb sınırsızdan netlimitsize geçmek için 2senelik sözleşme yapılıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

bir daha yazayım.1mb sınırsızdan netlimitsize geçmek için 2senelik sözleşme yapılıyormu

Hayır yapılmıyor. Bağlı olduğunuz sözleşme devam ediyor. İsterseniz öbür ay tekrar sözleşmenizdeki hıza dönebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 15 Mart 2010; 19:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZHERCO

Komşumda hız kesilmiyor 8mbitten düşme olmuyor. Bende olur mu? yardım acil geçicem

YARDIMCI OLAN YOKMU?
  • quote:

quote:

Komşumda hız kesilmiyor 8mbitten düşme olmuyor. Bende olur mu? yardım acil geçicem

YARDIMCI OLAN YOKMU?

kesin düşer geçme...

bu konun çok üstünden geçildi. kader kısmet (: kimse kesin birşey söyleyemez. genelde düşürmüyorlar.
  • geç eğer düşerse dersin komşumda düşmüyor bendeki niye düştü tobe tobeeee...
  • http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=adsl_tarife_hiz_degisikligi

bu sitedenmi değiştiriyoruz. googleye tarife değişikliği yazınca ilk bu site çıkıyor.bana çakma bir site gibi geldi ama ?
  • Arkadaslar, biraz once 2Mbit Limitsiz'den 8Mbit Limitsiz''e (99 TL'lik paket) gectim.

Sizce durum nasil? Yorumlarsaniz sevinirim...

Speedtest 8Mbit

Modem bilgilerim (8Mbit icin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoXyBuLL -- 15 Mart 2010; 21:06:04 >

• Modem bilgilerim (2Mbit icin)

Teknik olarak ne gibi farkliliklar var yorularsaniz cok sevinirim...

• geçtim bakalım 680kb küsürle indirebiliyorum şu an.hız düşerse kulaklarınızı çınlatırım haberiniz olsun
  • ikıi gün sonra sen de bizim gibi sürümnenlere katılırsın
  • Yaklaşık 5 saat önce bende netlimitsize geçtim ve az önce yaptığım teste :

bu sonucu aldım gayet iyi gibi geldi bana 1mb internertet kullandıktan sonra acaba sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 15 Mart 2010; 22:49:06 >
  • hat zayıflamam 32 db şuan 8 geliyor sorunsuz şeytan kulağına kurşun
  • Ben mevzuyu çaktım sanırım. TT bu tarifeye geçenlere 2-3 gün zevk yaşatıyor sonra hop tepe taklak. Dibe vuruyorsunuz sonra ayarlama ayaklarına hızınızı sınırlıyorlar. Bu sayede sisteme yüklenilmemiş oluyor.

Ben ilk 3 gün bir kere bile kopma olmadan girdim sonra nasıl aniden kopmalar başladı? Ben yinede açmadım telefon mod değiştirerek idare ettim. Son bi gün bir baktım hız 100kbps lerde filan. Sonrası aynı döngü.

Bence sistem herkesi 8 mbps destekler hale getirene kadar böyle dandik işlemeye devam edecek.
  • Benım anlamadıgm ney tartışıyorsunuz?
    ttnet herkeze 8 mbit internet sunucaz demiyorki(o zaman 8 mbit limitsiz alıcaksınız) 8 mbit'e kadar diyor bu kimi zaman 1 mbit olur kimi zaman 8 o anki durumlara baglı...
  • bugün babamı aramışlar demişler kampanya falan var internetinizi hızlandıracağız ve sınırsız kalıcak hala. babam da kabul etmiş. yani kampanyalı geçtik 6 ay bilmem 29tl sanırım. benim merak ettiğim ben şimdi 1ay 2 ay ne kadar olursa sömürsem 8megabiti sömürebildğim kadar 512ye düştüğü gibi 1megabit tarifeye geçmek istiyorum desem bunu yapabilir miyim ?

abi bu ne biçim şey ya ulan arıyorum müşteri hizmetini dün; diyor ki bugünden itibaren 15gb kotanız var. bugün arıyorum o da diyor ki aybaşından itibaren etmediğim küfür kalmadı lanet olsun sizin yapacağınız işe ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynTaX7 -- 16 Mart 2010; 12:13:08 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.