Şimdi Ara

8MBit'e Kadar Tarifede Hız Sorunu ve Yüksek Ping (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NgSharpz

8MBit'e Kadar Tarifede Hız Sorunu ve Yüksek Ping

En son TTNET'le konuşmamdan sonra son durumlar bunlar 4MBit'i çok rahat kaldırıyorum. Ping değerleride akşam saatleri hariç çok iyi. 8'e yükselttirsem mi ? Bu arada TTNET'le son görüşmemden önce SNR değeri 12 idi neden bu kadar arttı. :D Ne değişti ki?

Bence 8mbit e geçmelisin 16mbit tarifesine geçsen 12-13mbit de sabitleyecekleri için bence luzümu yok fakat tercih senin 59TL AKN yok 13mbit için geçilebilirde aslında. öte yandan ping şikayetinle ilgili şehrin sağına soluna fiber kablolar döşemeleri gerekiyor. bende cok yaşadım o sorunu. yoğun kullanılan saatlerde berbat oluyodu. tatillerde oyun falan oynayamıyordum hiç. çözümü ise hergün gidip adamları rahatsız edecen başka türlü yatırım mı.. kıllarını kıpırdatmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

izmir alsancakta durum yemin ederim berbat ya sürünüyo internet gece ping 800 leri buluyo hız 0,8 falan
    arıyoruz kablolar eski diyorlar yokmu bir çözümü ya

Pingtest veya speedtest sonuçlarını koyabilirmisin buraya ?
  • Ben baya rahatsız ettim şuan ping sorunum yok bu saatte bile... :) 8MBit'e geçersem ping gene sorun olur diye korkuyorum
  • telekomu arayıp ne dedin de snr değerin böle yükseldi ve ping sorunun çözüldü sen ne dediysen bende arayıp aynısını söyleyeyim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: indem

quote:

Orijinalden alıntı: kerem092

quote:

izmirin neresinde bu sorunu yaşıyorsun

İzmir Karşıyaka'da oturuyorum.

birde belediye reklam panolarına yazar "yeraltına 300km fiber kablo döşedik bunları biliyor musunuz?" .. açıp sorman lazım Kocaoğlu`na neden sürünüyoruz o halde diye

ben narlıdere de oturuyorum bu sorunu yıllarca belirli dönemlerde yaşadım santral yenilendikten sonra düzeldi şimdilik şeytan kulağına kurşun hiç bir sorun yok 20ms civarlarında istanbul 65ms civarlarında almanya

yalnız o dedikleri 300km fiber kablo sadece belediyede var bilişim ağı mı ne deniyor. bizim internetle alakası olmayan birşey. IzmirNet Bilişim Ağı

• quote:

Orijinalden alıntı: cemyy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerem092

quote:

izmirin neresinde bu sorunu yaşıyorsun

İzmir Karşıyaka'da oturuyorum.

birde belediye reklam panolarına yazar "yeraltına 300km fiber kablo döşedik bunları biliyor musunuz?" .. açıp sorman lazım Kocaoğlu`na neden sürünüyoruz o halde diye

ben narlıdere de oturuyorum bu sorunu yıllarca belirli dönemlerde yaşadım santral yenilendikten sonra düzeldi şimdilik şeytan kulağına kurşun hiç bir sorun yok 20ms civarlarında istanbul 65ms civarlarında almanya

yalnız o dedikleri 300km fiber kablo sadece belediyede var bilişim ağı mı ne deniyor. bizim internetle alakası olmayan birşey. IzmirNet Bilişim Ağı

Hayır işte kapaklarında İzmirNet yazan kanallardan Bilişim Teknolojileri Müdürlüğünün fiber optik kabloları geçiyo bu hatları süperonline da kullanıyo turk telekomda kullanıyo bu hatlar şehrin batı yakasını komple merkeze bağlıyo narlıdere de üçkuyular tarafında hep böyle. Mesela narlıdere sahil telekom müdürlüğü batı-1 telekom müdürlüğüne bu hatları kullanarak bağlanıyo

• arkadaşlar 8mbit e kadar tarife kullanıyorum hızım gayet iyi ancak son 3 gündür pingim çok yüksek bu saatte istanbula 19-25 arası ping atardım şuan 57 civarı ne yapabilirm bu sorun için? telekomu arayıp ne diyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

arkadaşlar 8mbit e kadar tarife kullanıyorum hızım gayet iyi ancak son 3 gündür pingim çok yüksek bu saatte istanbula 19-25 arası ping atardım şuan 57 civarı ne yapabilirm bu sorun için? telekomu arayıp ne diyebilirim?

Bugün tekrar görüştüm TTNET'le durum bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NgSharpz -- 23 Mart 2011; 15:13:47 >
  • hangi numarayı arıyorsun arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NgSharpz

quote:

arkadaşlar 8mbit e kadar tarife kullanıyorum hızım gayet iyi ancak son 3 gündür pingim çok yüksek bu saatte istanbula 19-25 arası ping atardım şuan 57 civarı ne yapabilirm bu sorun için? telekomu arayıp ne diyebilirim?

Bugün tekrar görüştüm TTNET'le durum bu :D

Arkadaş ne görüştün diyo, sen bunu gösteriyosun? Ne dedin, sorunu nasıl açıkladın ?

• Siz üzülüyorsanız ben ne yapiyim ?

• quote:

hangi numarayı arıyorsun arkadaşım?

Bilmiyorum onlar beni aradı. 3 kere bende derdimi anlattım. Nasıl ne diyosun işte sorunlarını anlat onlar gerekeni yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgin-Blog

Siz üzülüyorsanız ben ne yapiyim ?

Ara ve TTNet'e saygılarını ilet Teşekkürü borç bilirim de

• iletisim@ttmail.com

Buraya email atabilirsiniz. Müşteri hizmetlerindekilerden ziyade daha profesyonel kişiler size geri dönüş yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgin-Blog

Siz üzülüyorsanız ben ne yapiyim ?

Ara ve TTNet'e saygılarını ilet Teşekkürü borç bilirim de

Bi sövmediğim kaldı adamlar yinemi sen diycek sonunda internetsiz kalıcam

Bu arada internet 8 mbps kadar

• 8mb e kadar, hız 1mb geliyor, kopma ve ping sorunu arada oıluyor. hız için yapabileceğim bişey var mı
  • arkadaşım 8 mbps ye kadar tarifede 1 mbps alıyorsan hiç durma direk telekomu ara yada müdürlüğe git bu sorununu düzeltmeleri için kafalarına çök çünkü, o tarifete 1 mbps alman çok ama çok büyük bi haksızlık..
  • Bu arada adsl modumu ADSL+2'ye geçirdim ve pingim 44 den 30 a düştü.Eğer adsl modunuz ADSL+2'de değilse kesinlikle deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

Bu arada adsl modumu ADSL+2'ye geçirdim ve pingim 44 den 30 a düştü.Eğer adsl modunuz ADSL+2'de değilse kesinlikle deneyin derim.

Evet o da etkili oluyo bak unutmuşum onu söylemeyi
  • bugun ttnet i aradım, hızımın 1 mbtin altında oldugunu ve yukseltilmesini istedim yoksa iptal ettireceğimi söyledim.
    teknik servisten arayan kişi, bakım calisması oldugu, bulundugum mevkide (ist-sefaköy) en fazla 1 mbite kadar hizmet alacağımı baska bir santrale aktarma imkanı da olmadıgını söyledi. Tabi arayan elemana madem maksimum 1 mbit hizmet verebiliyorsun niye 8 mbte kadar diye satıyorsunuz, İstanbulun göbeginde bu hizmeti alamaycaksak nerede alacağız diyemedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.