Şimdi Ara

8gb DDR3-1600 G.Skill Ripjaws Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

(4gb x2) 9-9-9-24 @ 1.5V

Nisan ayında Eksen Bilgisayar'dan almıştım. Herhangi bir sorunu yok. Ömür boyu garantili.

Kutusu ve faturası var ama faturasını veremem çünkü tek bunun için değil birkaç parça beraber aldığım için toplu fatura. Zaten garanti için fatura gerekmiyor seri no'sundan anlıyorlar.

Tek tek satmayı düşünmüyorum, 2'sinin beraber fiyatı 110 TL

Çalıştığım için elden vermeye vaktim yok, dolayısıyla kargoyla yollamak tercihimdir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Takas veya pazarlık kesinlikle yok...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
    <p><em><strong>Sadece <span style="color: rgba(255, 0, 0, 1)">DH</span> 'den <span style="color: rgba(255, 0, 0, 1)">96 </span>referanslı satış. </strong><strong>Satışlarımı önce ücret sonra kargo şeklinde gerçekleştiririm. <span style="color: rgba(0, 0, 0, 1)">Kargo aksi belirtilmedikçe <span style="text-decoration: underline; color: rgba(255, 0, 0, 1)">alıcıya</span> aittir.</span></strong></em></p>
  • Fiyat güzel.Soğutucuları bana engel olmasa alırdım. Hayırlı satışlar.

@diğer arkadaşlar;

ilanda açıkça belirtmeme rağmen pazarlık mesajlarıyla gelmeyin bana rica ediyorum, 110tl'nin bir kuruş dahi altına inmeyeceğim o yüzden boşuna kendinizi yormayın. fiyat zaten gayet uygun.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

<p><em><strong>Sadece <span style="color: rgba(255, 0, 0, 1)">DH</span> 'den <span style="color: rgba(255, 0, 0, 1)">96 </span>referanslı satış. </strong><strong>Satışlarımı önce ücret sonra kargo şeklinde gerçekleştiririm. <span style="color: rgba(0, 0, 0, 1)">Kargo aksi belirtilmedikçe <span style="text-decoration: underline; color: rgba(255, 0, 0, 1)">alıcıya</span> aittir.</span></strong></em></p>
  • hayırlı satışlar.

Siyah845__ afterlife97__fatih.ozmen__ 6Clas__ Tenacious D__ biyolojiksavas __xaposian __meccanica __Leonly __nakuzin__ Altanis__ zoece __UltrAslan MCMV __FAKAZLI__ battlecry __opelgt __TIRAZLI __Meroboy __JustSubaru __Lia __Warbladetr __tarikkeskin __sariyerli53_34 __guney_82 __Naughty __DreamEnergy __passoturko __kreasom __htepeli __swashbuckler55 __Hasenkal __çaylak5734 __breakercobra __Tari_34 __er1710 __ankara __chcts1 __Be®H@N __selahattın ışık __SafaSahbaz __Nevi şahsına münhasır __buyuksoy39 __sky__walker __arshenik __Mturan1994 __bioshock1975 __Duna __Memeti __punta __oski66 __Roy CharLes __Kadnezar __Foxpark __Erdemms __Mali Müşavir __tnryldz60 __BLasTeaR __Sevahm__ halogonga__ LNavigator __ Cathedral
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.