Arkadaşlar bu forumla beni bulan bi arkadaşı 1 saatte Silentte sıfırdan 40 yaptım ki ben henüz 83 lvl im. 90+ birisi crystalde 1 günde bile yapabilir.. bence özür dileyip geri çekilin alır anahtarlarınızı :))))
1-) Md yaparak mı kasıonuz da o kadar oluo ? 2-) Para kasma olayını nerde yapıosunuz bende 75 olcam az kaldı :D 3-) Ft armor mu daha iyi Sillentte yoksa Sc mi ? 4-) Full int gittim chara DEX : 30 STR : 100 Gerisi hep int acaba artık birasda dierlerinden mi bassam sıkıldımda :D Bunlara cvp vercek BABAYİĞİT biri aranıor :D
quote:
Orjinalden alıntı: insatanity
quote:
Orjinalden alıntı: o0v0o
Arkadaşlar bu forumla beni bulan bi arkadaşı 1 saatte Silentte sıfırdan 40 yaptım ki ben henüz 83 lvl im. 90+ birisi crystalde 1 günde bile yapabilir.. bence özür dileyip geri çekilin alır anahtarlarınızı :))))
1-) Md yaparak mı kasıonuz da o kadar oluo ? 2-) Para kasma olayını nerde yapıosunuz bende 75 olcam az kaldı :D 3-) Ft armor mu daha iyi Sillentte yoksa Sc mi ? 4-) Full int gittim chara DEX : 30 STR : 100 Gerisi hep int acaba artık birasda dierlerinden mi bassam sıkıldımda :D Bunlara cvp vercek BABAYİĞİT biri aranıor :D
Bu sorularına zaten cevap vermiş birçok BABAYİĞİT var forumun içinde, gezsen o BABAYİĞİT'lerle tanışmış olurdun. ;)
1. sorunun cevabı "evet" 2. sorunun cevabı "75 sen silent valley" 3. sorunun cevabı "statlarına bağlı (sıkıldık artık bu tip sorulardan, çünki hep aynı cevabı veriyoruz)" 4. sorunun cevabı "Pfffff bizde bu tip sorulardan sıkıldık"
valla 90 lvl char bence çok iyi yalnız statlarını bilmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Razor Buzz
valla 90 lvl char bence çok iyi yalnız statlarını bilmek lazım
Okçu olduğuna göre büyük ihtimal dextir ama dediğin gibi yazılsa güzel olurmuş. Ayrıca 90m a bakar yenilemek statları pekte önemli değil hani :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: insatanity
quote:
Bu sorularına zaten cevap vermiş birçok BABAYİĞİT var forumun içinde, gezsen o BABAYİĞİT'lerle tanışmış olurdun. ;)
1. sorunun cevabı "evet" 2. sorunun cevabı "75 sen silent valley" 3. sorunun cevabı "statlarına bağlı (sıkıldık artık bu tip sorulardan, çünki hep aynı cevabı veriyoruz)" 4. sorunun cevabı "Pfffff bizde bu tip sorulardan sıkıldık"
saol cvp ların icin forumu elbette gezdim ama benim statlara uygun bi cvp la karsılasmadım zaten karsılassam sormam başlık bile actım sırf başka yerlere taşımayım die ama düzgün bi cvp alamadım ksr bakma
ben sadece 3 ü cevaplıyım kendimce, silentta kasmak için 12-15 confusion defans gerekiyor, bunu marble maaskı tek takarakta yapabilirsin , yada ft armorla, ft armorlar biraz daha ucuz olduğu için , genelde 75 olanlar ft kullanıyor, def eksiğini de tamamlar ft armor, defin çok azsa ft kullan , sd azsa sc ye devam. ikisini orantılarsın artık aldğın damage göre,
Haklısın doğru dürüst cevap alamazsın çünki bu sorunun doğru dürüst bir cevabı yok.Herkesin statları kullandığı itemine göre değişiyor, yani tam bir cevap istersen tüm itemlerini tüm statlarını jobunu defin ney atağın ney, ne nedir ne değildir hepsini yazman lazım. Bu oyunun özelliği bu. Ortalama statlar forumun içinde verildi zaten bi çok kişi tarafından, mesela silentte şu def lazım burda şu sdef lazım şurda conf gerek falan gibi. Statlarınızı değil söylenen def ve sdefleri nası tutturacağınıza bakın. şunu anlayın artık lütfen en iyi statmı istiyosunuz giy itemlerini neyin varsa git yaratığa vursun sana damagene göre defin yetmiyora dex sd yetmiyorsa int bas sonraki statları, başkada mümkünü yoktur :D
quote:
the_ruhless
Statlarınıda sole bot kullansam bende65 olurum ama 1,5 gunde olamassın oyunda nickinide sole
quote:
Orjinalden alıntı:ronaldo718 Tarih 22 Ekim 2007; 23:08:27 1.5 günde 65 olumus Yeme beni
quote:ANTİQBOOK Elinizdeki çara karşılık iddaya varmısınız? Bunu diyen arkadaşlar bir account açsınlar ve oyuna girip nick alsınlar.. accountun tüm bilgilerini bana verdikten 1,5 gün sonra 65 lvl çarlarını geri vericem 150m YTL karşılığı...! Varmı başka 65 lvl çar isteyen? HADİYA SENN SOYGUNCU OLDMADINI NERDEN BİLİM SEN ONCE OYUNDAKI NİCKİNİ SOLE
Adam 0' dan açıp kasacağım diyor dikkat biraz. :)
Bu arada Serkan abi uzun zamandır konuşamıyoruz malum olaylardan beri :) Hero çok bozulmuş anlaşılan... Kendine iyi bak.
Çoq istiyo
quote:
Orjinalden alıntı: aranelxtr
Adam 0' dan açıp kasacağım diyor dikkat biraz. :)
Bu arada Serkan abi uzun zamandır konuşamıyoruz malum olaylardan beri :) Hero çok bozulmuş anlaşılan... Kendine iyi bak.
Evet aranel öyle bozuldu ki sorma. Mesela senin üstteki milletin haysiyetini merak eden karaktersiz tüm hero ya nam salmış hırsızın önde gideni bi velet. Hero forumda adama ana bacı düz gidenin haddi hesabı kalmadı Allah'tan ingilizcesi yok. Sen de kendine iyi bak abisi...
valla cok gsl konuştun ağzından bal damlıyo
quote:
Orjinalden alıntı: mosquito1983
Botla kasıyormuşsun. Taş atıp da kolun mu yoruldu ki
katılıyoRum
100 lvl olmadı mı daha ?
quote:
Orjinalden alıntı: mosquito1983
Evet aranel öyle bozuldu ki sorma. Mesela senin üstteki milletin haysiyetini merak eden karaktersiz tüm hero ya nam salmış hırsızın önde gideni bi velet. Hero forumda adama ana bacı düz gidenin haddi hesabı kalmadı Allah'tan ingilizcesi yok. Sen de kendine iyi bak abisi...
aynı sago gibi konuştun
2 günde elbette ki 65 level yapılır... ama kimse kendini kasarak 30 dan öte gidemez... md cıktı olay bitti zaten....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme