Şimdi Ara

..:: 89/4 Tertip ::.. Donsuz yatma zamanı Kral Tertip göreve hazır.. =) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.506
Cevap
1
Favori
97.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm 89/3 manisa merkez biti alla şükür dagıtıma geldim yarın nigde bor gidiyorum şimdiden hayırlı teskereler ulaştırma piyade
  • arkadaslar bende 89/4 um sarniç /izmir A / B olcakmi bu sene bilen warmi
  • 89-4 diyor ALLAH IMMMM SANA GELİYORUMMMMMM...

ASKERLİK GERÇEKTEN BİTİYORMUŞ ALT DEVRELERİM ÇÖMEZLERİM TORUNLARIM GELİRMİ DİYORDUM HEP EZİLCEMMİ DİYORDUM VALLAHİ BİLLAHİ GELİYORMUŞŞŞ....

ALLAH IM SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM....

ARKADAŞLAR BİTMEZ DEMEYİN ASKERLİK GERÇEKTEN BİTİYOR...

SADECE 15 AY SABREDİN VERİLEN EMİRLERİ YERİNE GETİRİN 15 AY SUBAY ASTSUBAYLARA HİZMET EDİCEZ SONRA HÜR GENERALİZ...

1989-2 TERTİP LAND ROVER AMBULANCE soforu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trwarlock

arkadaslar bende 89/4 um sarniç /izmir A / B olcakmi bu sene bilen warmi

benım de ögrenmek istedigim şey a/b gurubuna ayıracaklarmı acaba
  • bende 89/4 tertibim tertiplerım sayılı günlerimiz kaldı artık ıkı uc haftaya iş cıkısımı alıcam.artık gezım bıraz askerden gelene kadar bıraz zor gezerız :) a b farketmez babalar :)
  • bnmde sevk tarihim 01/12/2009 dior bn silüsü ne zaman alım
  • bnmde sevk tarihim 01/12/2009 dior bn silüsü ne zaman alım

kasımın ılk haftası alıcaz dostum
  • o zman aralıktamı yoksa 2 hafta sonra mı askeriz yane teslim oluyoruz
  • Vay bee sizleri görünce askerde günlerin geçtiğine inanıyorum artık alt devreler geliyor. Bizde sizi çömezleri gördüm mü tamamdır yaa ( 89/2 )
  • selam tertiplerim. ben 1985 doğumluyum. açıköğretim işletme okuyordum.ancak 2 yıl üst üste kaldıktan kafam attı ve son yoklamamı 13.01.2009

tarihinde yaptırarak askerlik kararı aldırdım. askerlik karar maddesi olarak 84. madde yazıyor durum belgemde.askerlik numaram falan yazıyor hepsi.

grup numarası/tertibi olarak 1989/41 yazıyor.

ancak sevk edileceğim tarih olarak da 01.12.2009 yazıyor. şubemi aradığımda ise kasım 10-15 i gibi nereye düşeceğin belli olur dediler.

şimdi bu durumda ben ne zaman askere giderim? lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum.

şimdiden herkese teşekkürler. saygılar.
  • selam tertiplerim 89/4 gidiyorum bende ne zaman gideceğimiz nereye düştüğümüz ne zaman belli olacak yaw :S
  • selam tertiplerim bende 89/4 üm tecil bozdurdum memleket 1 gönderrken ben martta tecl bozdurunca 89 lu olmama rağmen 4 e bıraktılar erken sevk dilekçeside vermedik , tüm kardeşilermin hakkında hayırlısı dielim
    bi sorum olacak
    bilgisayar teknikeriyim donnaımcı servisci 4 yıldır ama bonservisi işlemleri bitrdikten sonra hallettim
    sadece 2 yıllık olan ehliyet fotokopim alındı işlemler esnasında , bonservisi yanmda götüreyim diorum geçmi kaldım , komandoda olamayız 1.64 boy var muayenedeki doktor 1.59 yazdı vardır dedik bi bildiği yani 15 ay meslekten uzak kalmak harcar adamı varmı akıl verecek kardeş
  • bu arada herkesn 1 aralıkta teslim olacağı ne derece doğrudur banada tlfda 1 aralıkta teslim olcaksınız dediler
  • bayramda sonra teslim olsak iyi olurdu inşallah öyle yaparlar
  • ya bu işin a'sı b'si yok galiba tertiplerim. hepimizi 1 aralıkta mı alacaklar acaba? yani 1 aralıkta teslim oluş mu olacağız?
  • bu ay çalıştığım işten çıkmayı planlıyodum ama insan kaynakları sülüs gelmeden işlemlere başlamıyormuş.. şimdi beklicem ki sülüs gelsin tazminatımızı falan alalım.. arkadaşlar ben büyük bir gazetede arşivciyim.. bonservis hazırlamak bir işe yarar mı ? bi de dışarda boyuna dalga geçiyolar 4 tertip döt tertip diye sıyırıcam nerdeyse.. ben 20 kasımdan sonra teslim olucaz sanıyodum.. 1 aralık kesin miymiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6367258

bu ay çalıştığım işten çıkmayı planlıyodum ama insan kaynakları sülüs gelmeden işlemlere başlamıyormuş.. şimdi beklicem ki sülüs gelsin tazminatımızı falan alalım.. arkadaşlar ben büyük bir gazetede arşivciyim.. bonservis hazırlamak bir işe yarar mı ? bi de dışarda boyuna dalga geçiyolar 4 tertip döt tertip diye sıyırıcam nerdeyse.. ben 20 kasımdan sonra teslim olucaz sanıyodum.. 1 aralık kesin miymiş ?

A ve b grubu var tertip. A grubu 1-4 aralık B grubu 13-15 ocakta.Sen şubene sorabilirsin a mı b miyim diye.
  • Vayy Tertipler Toplanmış Bozulmamış 460 Bizi Bekliyor Arkadaşlar Son 1.5 Kadar Bişi Kaldı Hergün Gün Sayıyorum Oraya Gidince Ne Yapacam Bilmiyorum Her Cigara Çekişimde Aklıma Geliyo Offf Bee :(
  • 7 aylık sigortam var ne tazminat alırımki :S
  • alıcağın tazminat kıdem tazminatı.. ihbar alman için kovulman lazım ki onu da alman için 1 yılı doldurmuş olman ve işten askerlik için değil farklı bi sebepten dolayı çıkarılman gerekir..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.