Şimdi Ara

..:: 89/4 Tertip ::.. Donsuz yatma zamanı Kral Tertip göreve hazır.. =) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.506
Cevap
1
Favori
97.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben de 89/4 devre gidicem. Kredi borcum olduğundan dolayı subat 2009 dan beri kaçıyorum. eve polisde geldi jandarma da. Fazla kasmayın arkadaşlar gidince zaten görücez. Siz askeriyeden çıkmıyosunuz ben de evden :) Ayın 25 inde gidin sorun. Sülüs tarihleri 1-4 aralık arasında veriliyo. Bende ayın 1inde gidip teslim olayımda alsınlar artık benide yaa :D
  • yarın bidaha arayıp sormak gerek berki belli olmuşdur ...

berki ya 9kasım pazartsinden sonra yada 16kasım pazartesinden sonra belli olur...

20 kasım cumaya geliyor 23 ün pazartesi söleler ozaman :) 27kasım bayram oldugu için buyuk ihtimalla ..

ya 9 yada 16 kasım da belli olucak kanıca..

süper bi çözümleme oldu dimi :)
  • S.aleyküm Tertipler =) ßoş Yere Kasıntı Yapmayın Benim Amcam Karakol Komutanı O Bile Hala Sisteme Girilmedi diyo.Yarın Sabah Belli oLacakmış.
    Ögrendim Diye Sıkan Arkadaşlarda Fazla Sallamasın =)
  • Hop Beni Unutmayın Bende Geldim :) Ben Salı Günü Gidicem Şubeye İş Yerinden İzne Ayrılmıştım Oda Bitti Senelik İzin Bişi Anlamadım 15 İş Günü :( Askerdede Böyle Geçer İnşallah Çıktımı Alırım Bu Hafta İçi Sanırsam Hayatımın En Güzel Gününde Asker Oluyorum Vardır Bundada Bir Hayır...

Varmı Aranızda Bana Yakın :)

Nüfus:İSTANBUL/ŞİŞLİ

İkamet:İSTANBUL/BEYOĞLU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

Hop Beni Unutmayın Bende Geldim :) Ben Salı Günü Gidicem Şubeye İş Yerinden İzne Ayrılmıştım Oda Bitti Senelik İzin Bişi Anlamadım 15 İş Günü :( Askerdede Böyle Geçer İnşallah Çıktımı Alırım Bu Hafta İçi Sanırsam Hayatımın En Güzel Gününde Asker Oluyorum Vardır Bundada Bir Hayır...

Evet dediğin gibi en güzel çağımızda askere gidiyoruz malesef. Bu arada bende istanbul bağcılar'danım bir ara istanbuldaki arkadaşlarla toplanalım ya :)
  • 2/2 fosil dedeniz den size nasihat,askerdeyken ne ileri gidin ne geride kalın hep ortada olun,yalakalık yapmayın sevilmezsiniz,hadi hayırlı teskereler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

Hop Beni Unutmayın Bende Geldim :) Ben Salı Günü Gidicem Şubeye İş Yerinden İzne Ayrılmıştım Oda Bitti Senelik İzin Bişi Anlamadım 15 İş Günü :( Askerdede Böyle Geçer İnşallah Çıktımı Alırım Bu Hafta İçi Sanırsam Hayatımın En Güzel Gününde Asker Oluyorum Vardır Bundada Bir Hayır...

Evet dediğin gibi en güzel çağımızda askere gidiyoruz malesef. Bu arada bende istanbul bağcılar'danım bir ara istanbuldaki arkadaşlarla toplanalım ya :)

istanbul / levent

• Ben Öğrendiğimde Sizinle Paylaşırım İnşallah Askerdede Mesleğimi Yaparım Ama Zor Gibi Geliyo :(
  • eyer bu pazartesi yanı yarın belli olmucaksa ..

16 kasımda belli olur çünkü 27 kasım bayram hafta sonunuda katarsan 23 24 25 26 hafta içi 4 günde herkezin sülüsleri verilebilcekmi yetişcekmi ?

oyüzden 1 hafta önceden baslarmaları gerek..
  • Artık Ne Zaman Belli Olucaksa Olsunda Biran Evel Başlasın Hapis Hayatımız Benim Kafama Takılan O Değilde Sülüste Yazan Yere Kendi İmkanlarımızla Gidicez Neden Uğraştırıyosunuz Alıp Teslim Edin Herkezi Birimine Askerlik İşte Mantığa Sığmayan Bişi.
  • valla arkadaşlar benimde hiç umudum yok anca 20 sinden sonra bana sorarsanız..

istanbul-k.çekmece
    kütük:istanbul-g.o.p
  • Selam arkadaşlar ben Aylut :) Bugü arayıp soracak olan var mı?

@Karanliki benim şuben k.çekmece ben orda muane oldum :)
  • valla biz daglarda nebet tutarken boşunamı tutucaz ne ..

dagdan gelen pkk ları devlet 5 bin t veriyormuş biz kimi beklicez dagda adamlar ailemizin içinde olucak allah sonumuzu hayretsinn..

bakarsız bizde pkk oluruz mlum gazilere askerlere bişey yok pkk lara 5 bin tl var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kad_kad

valla biz daglarda nebet tutarken boşunamı tutucaz ne ..

dagdan gelen pkk ları devlet 5 bin t veriyormuş biz kimi beklicez dagda adamlar ailemizin içinde olucak allah sonumuzu hayretsinn..

bakarsız bizde pkk oluruz mlum gazilere askerlere bişey yok pkk lara 5 bin tl var

tertip işin o kısmı bana da çok koyuyor şahsen.

adamlar çok ayrıcalıklı muamele görüyor.

ama bu demokratik açılım bence terörü sadece dağdan şehirlere taşımaktan öteye gidemeyecek.

• Bu konudaki kullanıcılar: baterist_serkan, kibrit
    2 kayıtlı üye, 10 misafir

hadi beyler görelim sizi
  • Kendi ülkemizde 2.sınıf insan muamelesi görmek banada çok koyuyor arkadaşlar inş. bu açılım geri teper tayyip gider
  • sizin yaşınız ister 25 ister 30, yada devre kaybı olup geç gelin askere bu devrecilik olan bir yerde hiç farketmez. kimsenin sikinde olmaz. sonuçta alt devresindir ve her denileni yapma sorumluluğun vardır. bu taki seninde bir alt devren gelene kadar sürer.
    devreciliğin amacı, 15 aylık askerle 5 aylık askerin farklı olduğunu ve zamanla bazı şeylere ulaşıldığını benimsemektir ki, ne kadar mantıksızda gözükse üst devre olunca bu düşünceyi ortaya çıkaranın gözünden öpülesi gelinmektedir.

üst devreler herhangi bir olaya müdahale ve sorun çıkaranın kellesini uçurma ile ilgilenir. son iki devre yatış devrelerdir.

devrecilik zihniyetine alt devre de bulunan her asker isyan etmiştir. çünkü yenidir ve gördüğü zorluklar ona şahsi gıcıklık gibi gelmektedir. aslında öyle değildir ama kişi ilk üç ay alt devreliği atlatana kadar bunalır sıkılır. ister istemez devrecilikten nefret eder, küfreder. çünkü tüm yük onun üzerindedir. üst devre olduğunda ise tüm bunların farkına varır ve devreciliğin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlar.

dikkat edilip, dikilip karşı konulması gereken ve devrecilikten tiksindiren sadece bir tek şey vardır benim nazarımda; sivil hayatta itiLİPp kAkılAn ve aslında bunu HAKEDEN insanların askeri hayatta üst devre olup kendilerini bir bok sanmaları ve hayatlarında ilk defa birine emir vermeleri hissini doyasıya yaşamaya çalışmalarıdır. bu insanlarıda kendinizi komutanınıza sevdirerek çok kolay sikertmeniz mümkündür..

YANİ BEN ÖYLE SANIYORUM YANILIYORSAM BKU YEDİM ÇÜNKÜ 86lıyım VE 89/4 GİDİYORUM.

• Durun Ya Ne Dağı Hemen Dağ Moduna Girmişsininz Belki EnKolay Askerliği Yapıcaz.Hem Tek Çocukları Göndermiyolarmış Dağa Felan Heralde.
  • tertipler ben aradım şimdi çarşamba yada perşembe belli olur dediler
  • Arkadaslar subeyle ve asalla görüştüm , 15'inden sonra diyolar.

bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.