Şimdi Ara

89/3 15.PİYADE ER EĞİTİM TUGAYI ÇAVUŞ TALİMGAH TABURU // SAMSUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
116.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın sabah 8 de samsun otogardayım arkadaslar. Birkaç arkadas bulusucaz. Denk gelirsek hepbirlikte gideriz. İstanbuldan kamilkoçla giden var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende persembe sabah saat 10 gibi garajda olucam insallah. Bi arkadasla buluscaz o saatlerde inen varsa bulusalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yarın 8 gibi terminalde olurum orda karşılaşamazsak kaç gibi giriş yapmayı düşünüyosunuz ben saat 3 gibi .
  • selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ve 14 ağustos salı günü teslim oluyorum
    Eğitim Birliği 15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ
    Esas Birliği 8'İNCİ KOR. 108'İNCİ TOP.A. 1'İNCİ TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. MEBS TK./VAN ERCİŞ otobüsle gelicemde birliği otogardan nasıl gidebilirim yardım ederseniz seviniriğm şimdiden teşekkürler
  • kafanıza göre takılın
  • merhabaarkadaşlar aynı yerlere gidiyoruz bende perşembe teslim olcam.birlikte teslim olabiliriz. ben arabayla gelcem milas/muğladan telefon yanımda olcak arayabilme şansı olan ararsa orada buluşuruz. herhese hayırlı teskereler. gsm 05427962371

• tunay48 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba tunay ben anıl, ben de 15inde teslim olacağım sevkini bodrumdan aldım şuanda trabzondayım trabzondan geleceğim saat 2 3 gibi samsundayım sen ne zaman samsundasın?
  • Arkadaşlar ben 1 inci bölükteydim en başta denilene inanmayın herşey değişmiş artık 1. Bölük cehennem 2. Bölük birazdaha rahat 3ve4 rahat 5 ise tsk dinlenme tesisleri :)

• evet bende buradayım acemi olarak :)
  • Usta birlik piyade çavuş eğitim Taburu 2. P çavuş eğitim bölüğü varmı bu şekilde yapan,,, acemilik amasya'da peşine samsun'dayım yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalimsi -- 22 Temmuz 2014; 15:06:46 >
  • sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    kardeş benim de acemiliğim samsuna çıktı. usta kars sarıkamış. senin usta neresi???
  • yasin_890 Y kullanıcısına yanıt
    kardeşim benimde samsun acemilik.ustada 9 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / KARS SARIKAMIŞ / KARS. @yasin_890
  • fatihbrk F kullanıcısına yanıt
    15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

arkdşlar acemiliği buraya çıkan var mı
  • Evet tertipler benimde acemilik burası oldu , usta birliği bayburt. yarışmaya Ankara/Çankayadan katılıyorum.
    Dh kullanıcıları olarak "pm" yolu ile takipleşelim birbirimizden haberimiz olsun.
  • BEYLER BENİMDE ACEMİ : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK.
    USTA ERZİNCAN ama öncelikli olarak şu SAmsunu bi atlatalım da :) Tanışıp gideydk iyiydi en azından fazla yabancılık çekmezdik.
  • mt_07 M kullanıcısına yanıt
    Benimde acemilik Samsun kardesim
  • fatihbrk F kullanıcısına yanıt
    fatih kardeşim samsunda görüşelim. aynı yerlere gideceğiz. yabancılık çekemmiş oluruz. bi tanıdık var deriz en azından :)
  • yasin_890 Y kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim mutlaka bulalım birbirimizi :)
  • merhaba arkadaşlar acemi samsun usta bayburt ayın 7sinde samsunda olucam
  • pupasikutikula kullanıcısına yanıt
    kardeş benimde aynı samsun erzincan askerlik boyunca beraberiz yanihttps://www.facebook.com/mehmetakifsgrc
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.