Şimdi Ara

8800gtx 768 mb ne yapmalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu kart var f/p olarak pek iyi değil biraz kalitesine göre pahalı bir kart

acaba fiyatı iyice düşmeden satıp hd4850 alayımmı veya biraz daha ekleyip hd4870 alayımmı ne önerirsiniz...

• Kartı satıp hd 4870 almanı öneririm.Hd 4850'de güzel bir kart ancak bazı yazılım sorunları çıkartıyor.
  • Bence satma ihtiyacı hissettirecek bir kart değil. Eğer ki bi de 22" monitörde kullanıyorsanız 768 mbın da etkisi gayet güzel olur
  • 8800gtx i değiştirme e6700 ün varmış(sistem tavsiyelerinde konun var)bence iyi bir işlemci soğutucusu alıp oc yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 11 Ağustos 2008; 23:21:33 >
  • satmaya hiç gerek yok high da oynayamadığın oyun mu var zaten akıcı oynadığın oyunlarda bi kac fps daha yuksek almak için para harcama
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızılejdeR

8800gtx i değiştirme e6700 ün varmış(sistem tavsiyelerinde konun var)bence iyi bir işlemci soğutucusu alıp oc yap

işlemci soğutucusu olarak ne önerebilirsin bana;

e6700 e oc yapmayı düşünüyordum zaten

ekran kartınıda dedim fiyatı iyice düşmeden satıp yenisini alayım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 11 Ağustos 2008; 23:45:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

quote:

8800gtx i değiştirme e6700 ün varmış(sistem tavsiyelerinde konun var)bence iyi bir işlemci soğutucusu alıp oc yap

ocz vendetta 2,zerotherm nirvana,thermaltake big typhoon 120vx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 11 Ağustos 2008; 23:48:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu soğutucu kaydedeğer bir oc artışı sağlarmı
  • gayet güzel bi kartın var, hiç değiştirmeye kalkışma bence.

değitireceksen nvida ve ati nin bir sonraki nesil kartlarını bekle. o kart seni ocak 2009 a kadar rahat götürür.
  • aslında elindeki kart sni biraz daha götürebilir 2009 un ilk çeyreğinde çıkacak RV870 yada tam tarihini bilmediim GT300 ü beklemende fayda olcağını düşiünüyorum.. fakat sık sık upgrade yapma durumum var diosan 8800GTX i satıp 4870 veya eylülde çıkacak olan 55nm GTX leri bekleyip ikisindn birine karar vermeni öneririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

gayet güzel bi kartın var, hiç değiştirmeye kalkışma bence.

değitireceksen nvida ve ati nin bir sonraki nesil kartlarını bekle. o kart seni ocak 2009 a kadar rahat götürür.

katılıyorum bnede gelecek sene inş 4870x2 alacam parayı biriktiriyimde
  • hmm şimdilik kalsın o zaman kart seneye yazın alırım artık o zamana kadar ps3 te var onun la idare derim
  • vay be zamanının kartı şimdi elden çıkarılıyor bu kart bi ara neydi ya ama işte teknoloji çöplüğüne döndü ülkemiz yaaa
  • kardes ne satmasi elindeki kart su anda butun oyunlara yetecek derecede sen neden satiyorsun al bi vga sogutucu senin isini rahatlikla gorur islemcine de bi sogutucu tmm iste sorun cozuldu 1200 kullanici incelemesine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_town -- 12 Ağustos 2008; 0:27:27 >
  • bu kart ne çabuk ayak altına düştü yaw...8 serisinin ilk çıkan kartı...crysis hariç her oyunu high da oynarsın crysis de belli ayarlarda akıcı bi şekilde oyanrsın....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emere

quote:

ocz vendetta 2,zerotherm nirvana,thermaltake big typhoon 120vx

İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU OLARAK BUNUDA (AKASA AK 965) DÜŞÜNEBİLİRSİN imzadaki sistemimde kullanıyorum hem oldukça ucuz hem sezsiz hemde performanslı, takmak içinde anakartı sökmek gerekmiyor.

BURADA stokta gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 12 Ağustos 2008; 12:00:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

bu kart ne çabuk ayak altına düştü yaw...8 serisinin ilk çıkan kartı...crysis hariç her oyunu high da oynarsın crysis de belli ayarlarda akıcı bi şekilde oyanrsın....

dostum bu gtx 768 mb versiyonu

crysis i full detay 1680*1050 de bitirdim hiç kasma fln da olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 12 Ağustos 2008; 12:09:53 >
  • hep hayalini kurduğum kart.
  • Nvidia cephesinde kullanmayı istediğim tek kart 8800GTX
  • 8800 GTX amiral gemisidir dostum değiştirmek için çok erken. FARCRY 2 dahil birçok yeni oyunu gözü kapalı oynatır bence sakın satıp atinin yeni kartlarından alma.. 2009 da alırsın yeni kart
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.