Şimdi Ara

8800 GTS mi 8800 GT 1 gb. mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baxanabi

bende SPARKLE 8800GTS 320 MB 320 BİT buldum 250 ytl fiyat nasıl sizce;?

Bence alma. Rami yetersiz.
    640 mb lık olanı bulursan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 23 Nisan 2008; 0:17:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

Orjinalden alıntı: baxanabi

bende SPARKLE 8800GTS 320 MB 320 BİT buldum 250 ytl fiyat nasıl sizce;?

Bence alma. Rami yetersiz.
    640 mb lık olanı bulursan alabilirsin.

aslında ben oyun için istemiyorum ekran kartını bilgisayarda oyun oynamam pek ama bi kac yere baktım fiyatı 500 ytl falandı 250 ye bulunca baya ucuz gelmişti.
  • 8800 gt 1 paLit aL.
  • Şimdi 1gb kartlar iyide şu malum Alt+Tab konusu yüzünden mağdur olan herkes adına bir soru sormak istiyorum. Böyle bir problem gerçekten var ise (Tuğer arkadaş bu konuda bilgili) ki bence var. Neden bu mesele dünya çapında büyüyüp bir mesele olmuyor ve nvidia hala deli gibi kart satabiliyor. Ve ram 1gb olunca 745 mb doluyor diyerek sevinip nasıl kart satın alabiliyoruz hala anlamış değilim.
    ---- Burdan bu problemden hiç bahsetmeyen DH test ekibinide göreve çağırıyorum bu konuda.
    1 - Bu bahsi geçen konu gerçekten varmıdır marka belirtmeden sadece nvidia ismi geçerek çeşitli kartlar test edilsin
    2 - Nvidiadan bu konuda resmi açıklanma alınsın.
    Şimdi aldık diyelim 1 gb kart yarın bi oyun çıkıp onuda doldurunca nolacak 500 dolar verdiğimiz kartımızı sırıtarak başkasına satmaya (?) çalışıp bir o kadar daha verip yeni kartmı alacağız?
    NEDEN HİÇ BİR TESTTE BU PROBLEMDEN BAHSEDİLMİYOR?

• Bu nvidia nın eski klasik sorunu. Gelecekte de var olacak gibi görünüyor. Ancak 1280x1024 de 1gb sana rahat rahat yetecektir yıllarca.
    8800gt zaten 1280x1024 çözünürlüğü için ideal. Daha yükseği için BIT değeri daha yüksek kart almalısınız.
  • Sparkle 8800GTS 320/320..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.