Şimdi Ara

8800 gts crysis testleri surekli guncellenecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
0
Favori
15.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birinin derhal DX9 testleri yapmasi gerekiyor ki gorelim acaba oyun DX10'dan dolayi mi yavas yoksa DX9da da bu kadar yavas mi

ben cok farkedecegini zannetmiyorum yani DX10'a degil de oyunun inanilmaz goruntulerine baglamak gerekio bu FPS'Leri

sanirim ultra SLI yapmayan kimse very high oynayamaz ...
  • Valla durum ne olacak bilmiyorum ama 8800GT de yeni çıkacak kartlar da şu ankilerden öyle %100 performanslı olmayacaklar.

Hadi diyelim GTS ye 3 kat fark attı yeni kartlar.

E o zaman ne olacak. 10FPS olan yer 30FPS olacak. 30FPS de de bu oyun oynanmaz. Üstümüze 10 kişi gelse donar kalır.

Yani bunda acayiplik söz konusu. Biraz beklemek gerekecek tabiki.

Bakın Lost Planet da da aynı muhabbet geçti işte efenim GTX bile 12FPS alıyor falan. Şimdi biliyoruz FPS ler ne alemde.
  • böyle 1 oyunu online oynamak İ M K A N S I Z onu belirtiyim öncelikle şuan ıcın zor ama daha sonrasını bılemem bence oyunu abartmaya gerek yok görüntüleri dışında

testler çok güzel tşk fakat böle olursa sanırım çok az kısı oynayabılcek bu oyunu

ayrıca 1 oyun çıkıyor oyunu çalıştıran sıstem 1 yıl sonra anca çıkıyor nasıl 1 durum bu ...
  • Vaybe directx9 da ati x1550 her şey low 20 fps alıyorum.Directx 10 için biraz ayar yapmaları lazım sanki
  • oy oy oy. bu duruma göre çoğu kişinin elinde patladı dx 10 kartlar. adam akıllı oynamak için en az 30 fps olması lazım. indireyim mi indirmeyim mi diye düşünüyordum. en iyisi indirmeyim ben. 8800gts te bu fps i veriyorsa 7600GS de 3-5 fps anca verir :D
  • hehehe artık kimse çıkıpta ben bu oyunu dx10 8600 gt yle oynayabilirmiyim demez heralde
  • saol ceo.. aynen beklediğimiz fps değerleri... 1 sene sonra oynanıcak bu oyun max ayarlarda ..dx10 da tabiiki..
  • yaw bizim kartlar cortladı desenizebari dx9 iyi olsa ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Premier2007

quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

quote:

Orjinalden alıntı: Premier2007

ekran kartını almakta ne kadar çok acele ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum.bazı arkadaşların dediği gibi dx10 için bir yıl daha beklemeli.

Hocam dx 10 nun üst seviye kartları dx9da da en üst seviye performans veriyor problem yok o yüzden

valla ne yalan söyliyeyim hocam.kartı crysi için almıştım.on defa kart alacağıma 1 defa kart alayım tam alayım dedim.aslında dx9 da performans konusunda bir şikayetim yok ama malum dx10 ss leri görünce dayanamadım.ne yapalım sağlık olsun.

Dostum ama 1 defa alayim tam alayim diyosan gidip de alacagin kart 2900pro olmamali yani. Madem 1 defa olsun tam olsun diosun GTX ya da Ultra filan alican. Sonucta iyi para vermissin ama aldigin kart cok high-end bisey degil ki.

• Yüksek bellekli kartlarda da durum böyle mi?

GTS 640, GTX vs. ?
  • İşte şimdi anladımı herkez 8800 Gts-Gtx-Ultra, HD2900 Pro-Xt nin ne olduklarını ? Bu kartlar geçiş zamanında dönemi kârsız kapamamak için atılmış yemlerdi. Bir çok kişide yedi ( Bende dahil olabilirdim ). Nvidia alanlar dahada kötü. Ati hiç değilse farklı mimarisi ile bir fark oluşturabilir. Asıl DX10 dönemi şimdi ATI3870'ler ile başıyor. Gerisi yalandı. Geçmiş olsun ....
  • benim testler yarına inşallah ama GTS 8-10 alıyorsa AA 4X iken ben 15 alırım
    AA neden 4X bu arada 8X yokmu ? yada yerinden bile oynamadı diye senmi 4X yaptın ?
    Dx9 da 8x AA açarak ss alırsan sevinirim.
    Diğer bir konu Türkçe olayı ne alemde ?
    Yine başka bir test 1024X768 olarak denersen herkes kendine bir yön belirler bakalım

edit : Tuğer hocamın dediği gibi bellek tüketimi ne alemde farklı ayarlarda iken belki 640 GTS yada GTX ler (vede ben ) biraz daha iyi alabiliriz bellek tüketiminide dikkate alırsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 27 Ekim 2007; 2:17:05 >

• 64bit vista ultımate kullanmaktayım bende..çalışmıcakmı şimdi bizde (:

Neyse patch vs gelene kadar bekleyelım bakalım..
  • Tuğer gts320mb ama çözünürlük 1280x1024 o yüzden 640mb gts'lerin bu değer de fazla fark atacağını sanmıyorum,

1680x1050 denemiş olsaydı o zaman 640mb gts ler ve 768mb lık gtx ler ile aralarında farklar oluşabilirdi diye düşünüyorum.

Merc4eve 8800gt ve ATI3870 ler sizce yem değil mi? , hangisini alırsanız alın ekran kartlarına ödenen para bir süre sonra boşa harcanmış bir
    bedel olarak size geri dönecektir bundan hiç şüpheniz olmasın.

edit:ilave
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • demoda turkce secenegı yok ama oyun cıktıgında turkce dıl secenegı ıle gelıcek.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Yüksek bellekli kartlarda da durum böyle mi?

GTS 640, GTX vs. ?

Malesef ful detail oynayan 2 x 8800 ultra SLİ ile oynamıştır galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

yaw bizim kartlar cortladı desenizebari dx9 iyi olsa ya

cortladıki ne cortladı halbuki ne hayallerle almıştım 8800gts yi napalım sağlık olsun

bendende cevat efendiye koca bir

• 2 x 8800 ultra SLİ = 4*8800 ultra

neyse ortam yumuşasın diye yaptım,bende ağlıyom yoksa
  • optimize bu şekilde olursa herhalde kimse bu oyunu almaz crytek ve ea de güzel zarar eder.Sli ve crossfire kullanıcıları toplamda %1 diye bir haber vardı geçenlerde belki bundan sonra bu oran değişir tabi parası olan kişiler için böyle bir seçenek var
  • Ya bide dx9 testleri görsek hay Allah ya nası iş bu yaaa anlamadım gitti ne kazık yemişiz belli değil yaaa...

bu arada alakasız ama oyunu nerden indirebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.