Şimdi Ara

8800 GTS & 8800 GT takas ile alınık**TAKAS YAPILMISTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8800 GTS veya 8800 GT bir kart ile elimde bulunan sıfır Corsair Dominator 1066 mhz 2 Gb'lık + 8600 sonic ile takas yolu ile veya Ram+nakit seklinde almak isterim birde elimde anakartımın garantiden degisimi için gonderdigimde 1 haftalık sure içinde kullanmak üzere aldıgım foxconn marka anakartta vardır,Malum kriz elimdekileri değerlendirerek mumkun oldugu kadar nakit vermeden ekran kartımı upgrade etmek istiyorum ilgilenen arkadaslar pm atabilirler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohikans -- 14 Mart 2009; 11:46:49 >

• feritkacar arkadasım pm okudum acılan sayfadaki pciex 2.0 8800 gt bana uyar mesajını yanıtla yapamadım su anda iş yerinden merkezde istanbuldaki ana makinaya uzak masa ustunden baglanıp internete girebiliyorum bir problem var galiba activx yuklenmiyor engelliyor gelen mesajları yanıtlayamıyorum buraya yazdım aksam eve gittigimde mesaj atarım.Linkdeki kart bana Cod4 online rahat rahat oynatır.tşk.
  • feritkacar arkadasımla 8800 gt için anlastık bugun kargosunu cıkardım ilgilenen arkadaslara teşekkür ederim.
  • kaliteli şahsiyet güle güle kullanman dileğiyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feritkacar

kaliteli şahsiyet güle güle kullanman dileğiyle..

Ekran kartı biraz önce elime ulaştı, konuştuğumuz gibi hemen kargoya verimissiniz ayrıca güzel mesajınızada teşekkür ederim,umarım başka alışverişlerdede görüsürüz sizinle tanıştığıma memnun oldum iyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    @@@Satılık:Zotac GTS 250@@@
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.