Şimdi Ara

8800 gt soğutucu bundan daha ucuzu varmıdır acaba ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pasif sogutucuda termal bantlar vardır zaten eski olandan onların nereye temas ettigini göz kararı ile bakarsan nerelere yapıstıracagını görürsün...benim inceledigim kadarı ile en az 3 tane gerekli idi kuzendeki asusa bendede 2 tane kalmıştı o yüzden denemedim akasayı 8800gt ye acıkta kalmasın mofset aman dikkat et...fan hızını düsürmene gerek yok zaten sesisz enson devirde bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: _H@Z@R_

pasif sogutucuda termal bantlar vardır zaten eski olandan onların nereye temas ettigini göz kararı ile bakarsan nerelere yapıstıracagını görürsün...benim inceledigim kadarı ile en az 3 tane gerekli idi kuzendeki asusa bendede 2 tane kalmıştı o yüzden denemedim akasayı 8800gt ye acıkta kalmasın mofset aman dikkat et...fan hızını düsürmene gerek yok zaten sesisz enson devirde bile

Artık montajı yaptım bitti sorun yaşamadıktan sonrada ellemem soğutucuyu....Mosfetleri de pc labs taki incelemeye baktım ordaki resme göre benim kart ta benzer yeri buldum 2 yere pasif soğutucuları yapıştırdım yanlış ta olabilir ama 2-3 gün oldu herhangi bi sorun yok...
  • sonuçlar baya bi fark etmiş.güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

sonuçlar baya bi fark etmiş.güle güle kullan

Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.