Şimdi Ara

***8800*** AnKaRaDaN TeRTeMiz + resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11807593/mpage_1/key_//tm.htm#11807593

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lien -- 23 Ocak 2007; 22:26:10 >

• Hocam ankarada telefoncular 800 YTL'ye kutulu garantilileri satmak için birbirlerini yiyorlar.Bence biraz indirime gitmelisin eğer kuru satıcı değilsen..!
  • bende ankaradayım hocam..ben öle bişey görmedim..
    sonucta arastırıp ilan verdim.
    ha kendin telefoncuysan o başka.

ama taktik güzel beğendim
  • Valla ben ankarada değilim ama istanbulda spot 700 lira kutulu bulabilirsin...
  • ben bu gün sirekecideydim 1 yere sordum 800 diyolar ama grey garantili yani kvk falan değil ayrıca pm attım
  • ThunderGod hocam istanbuldaki spot malların hepsini biliyoruz.
    klonlayıp veya başka bi şekilde satıyorlar.
    okadar para verip elinde patlayan arkadasım var.
    yinede ilgin önerin için saol...eyvallah

pm cevapladım infrared hocam
  • @Lien hocam 8850'yi gg'da istediğin fiyata satabildinmi acaba?? Bir ara bakmıştım fiyat 300'lere vurmuştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sattım herby hocam ama tabiki 300 lü rakamlar değil
  • bende ankaradayım spotlar 630 ytl 2 ellerde de kamereası arızalılara kayıtlı olup 550 veriyorlar balıkcıoğlu carsısında?
  • Y_A_R_A_S_A hocam p.m ni cevapladım.

madem ankaradasın balıkçıoğlu telefon hastanesinden gidip o fiyata alabilirsin.
    bişey diyemem.adamlar 10 tane telefondan 1 tane telefon yapıp satıyorlar.
    kiminin ön kapagı kiminin tuş takımı...sen daha iyi bilirsin....ankaradasın.....
  • sen neden cevap verıyorsunkı..yanı thunder gunlerdır 8800 ılanlarına pm atıyorsun madem o kadar ucuza buluyosun neden ordan almıosun burda 400 e fılanmı bulcagını sanıyorsun anlamıs degılım..

İLAN BALTALAMAKTA USTUNUZE YOK MASALLAH KARDESIM ISPAT EDICEKSIN ONDAN SONRA FIYAT TEKLIFI YAPICAKSIN ORDA BU KADAR BURDA BOLE DEMICEKSIN..İŞKEMBEDEN SALLAMICAKSIN GUVENEBILIOSAN ORDAN ALICAKSIN ZATEN BENDE ISTLLUYUM DOGUBANKTAN TAHTAKALEDEN CIHAZ ALAN BANA GOREDE APTALDAN BASKA BISI DEGILDIR

EELINDE PATLAMA IHTIMALIDE % 75 TIR SU AN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.