Şimdi Ara

88 LVL FULL STR GLAVİER +7 GLAVİESİYLE ALEXANDER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schlauben

hayırlı satışlar

cok tesekkur ettim ama pek alıcı yok millet 70-75 char alıp kendim 90 yaparım diyor bende 3-4 ay once boyle yapmıstım Lakin astarı yuzunden pahalıya geldi silk paraları bot paraları elektrik faturalarınıda katsam 3 tane 85+ char alırdım sanırım neyse hala satılık dolar oldu 1.5050 silk bot gold nekadar olcak bakalım
  • up
  • shoulder +4 oldu aykkabıyı +5 te yaktım en az 3 yaparım tekrar oyle veririm hala satılık;))))))))))
    unuttum +7 glavienin yanında +4 glavie yaptım birtanede +5 yapmayı planlıyorum onuda isteyen +5 le takılsın isteyen +7 ile diye yada +7 yi 650m e satar 280m le birlestir daha iyi seyler alır teklifleri bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patato -- 18 Ekim 2008; 20:38:32 >
  • up
  • up
  • up
  • İstedigim fiyat mı cok diyorum bu chara en azından 700 ytl harcadım oda en az yani gold fiyatları bilmiyorum nekadar 100m 35 ytl desem 300 m gold var isteyen +5 le oynasa 650 m de +7 nerdeyse 1milyar gold var sadece bu toptan alsan bile 290-300 ytl yapar neyse bir up daha yapıyım xbox aldım zaten milletten borc harc bundan sonra gercek alıcılar pm atsın adam en son 180 ytl veriyim diyor o fiyata satcagıma kuzenime hediye ederim cocuk sevinir.Son olarak kesinlikle takas yok sadece YTL isteyen pm atsın light 76 oldu bu arada ve tum esyalar +4 yaptım
  • up
  • upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
  • guncel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.