Şimdi Ara

856 TL KİTAP ÜCRETİ OLUR MU YA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melikşah Üniversitesi hazırlık kitap ücretidir.bu ne ya soygundan farkı yok.bu para için 1 ay çalışan adamlar var be yazık günah.

Not: adminler yeri değil diye silmeyin.her türlü trollük konusu duruyor.Bari bilgisi olmayanlar az çok fiyatlar hakkında bilgi edinirler.

Edit: Başka ünilerde hazırlık okuyan varmı? Kitap ücretleri ne kadar bilgi edinelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skip6o. -- 13 Eylül 2014; 1:59:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaçak al 20 TL babam o paraya ev geçindiriyor
  • olur ne de olsa seve seve alacaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

fotokopi

Okulun kuralları gereği fotokopi ver korsan yasakmış.Kitap almak zorunluymuşmuş.Şerefler sizi.

• Özel üniversiteye gitmeye parası olan adama o paranın da çok koyacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Critos

Kaçak al 20 TL babam o paraya ev geçindiriyor

Korsan yasakmış.bu sene okuyanlardan alıcamda, bulabilirmiyim bilmiyorum.hemde gecen seneyle aynı olacak mı?off soygun resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Skip6o.

quote:

Korsan yasakmış.bu sene okuyanlardan alıcamda, bulabilirmiyim bilmiyorum.hemde gecen seneyle aynı olacak mı?off soygun resmen

Hangi bölüm hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    Euro 10 ₺ olur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitmeyin o zaman saçma sapan özel okullara gelin devlete paşa paşa yaşayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Özel üniversiteye gitmeye parası olan adama o paranın da çok koyacağını düşünmüyorum.

Öyle deme hocam.Özel deyince hemen 20-30 bin verenler akla geliyor ama bizin gibi yarı bursla girip 8-10 verende çok.şehir dışı olup aynı masrafa çıkacağına burada istediğim bölüm mantıklı geliyor.Başa gelen çekilir birşey diyemeyiz ama ekstradan böyle şeyler çıkıyor.En azından bilmeyenin bilgisi olsun.Yazacak olan yazmasın

• Sizi gidi Paralel kenarlar sizi:)

• quote:

quote:

quote:

Hangi bölüm hocam

Hukuk.seneye bölüm başlayınca nolacak onu merak ediyorum.

Forumdan birisi hazırlık kitapları yurtdışından geldiği için her yerde pahalı normal bölümde böyle pahalı olmaz demişti.inşallah öyledir, yoksa bu ne hocam ocak yıkar.

• quote:

quote:

Özel üniversiteye gitmeye parası olan adama o paranın da çok koyacağını düşünmüyorum.

Öyle deme hocam.Özel deyince hemen 20-30 bin verenler akla geliyor ama bizin gibi yarı bursla girip 8-10 verende çok.şehir dışı olup aynı masrafa çıkacağına burada istediğim bölüm mantıklı geliyor.Başa gelen çekilir birşey diyemeyiz ama ekstradan böyle şeyler çıkıyor.En azından bilmeyenin bilgisi olsun.Yazacak olan yazmasın

Haklısınız şehir dışına gitseniz 10 000 tl nin üstünde bir gideriniz olur sene de ama başa gelwn çwkilir yapacak bir şey yok.

• Aga deep web elinden oper pdf sini bul indir. Ama baya tehlikeli dikkat. Sonra ofset bastir ve kullan

• quote:

quote:

Sen bİ de sene sonunda hazırlıkta kalanlarınnyaz okulu ücretini gör sırf bu yüzden özel üni.lerde hazırlıkta bi dünya insan kalıyor

• speedyrazor kullanıcısına yanıt
    Yaz okuluna kalmak zorunlu değil demi?
    Bölüm türkçe.hazırlıktan kalsam bile mezun olana kadar bi şekilde veririrm diye düşünüyorum ama?

• ressione kullanıcısına yanıt
    Hocam pek anlamıyorum o işlerden.Nasıl olacak o.gerçi kitaplarda belli değil daha.Bi bakalım.geçen seneyle değişmediyse üst sınıflardan geçinicez.inşallah değişmemiştir.

• Neresi hocam sizin üni?
    Valla bakıcam hocam.kitap almadım diye okuldan atacak değiller ya.üst sınıflardan farklıda olsa alırım bi kitap.sonra fotokopi filan idare edicez heralde

• Daha yeni açılmış bir üniversiteye gidersen olacağı o.

• quote:

Yaz okuluna kalmak zorunlu değil demi?
    Bölüm türkçe.hazırlıktan kalsam bile mezun olana kadar bi şekilde veririrm diye düşünüyorum ama?

Hazırlık zorunluysa yaz okulu eğer ondan da kalırsan hazırlığı tekrar okursun isteğe bağlı okuyorsan bişey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Daha yeni açılmış bir üniversiteye gidersen olacağı o.

Napıyım hocam şehir dışına çıksam aynı para gidecek aşağı yukarı.Burası hukuk.başka yer olsa kamu işletme vs gelecek.eşitağırlıkta ne var başka.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.