Şimdi Ara

850 tl ye kadar tablet önerisi (arkadaşlar lütfen girin bi okuyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 2-3 aydır tablet arıyorum forumuda takip ediyorum fakat bir çok tablet var piyasada hangisini alsam hangisini alsam istediklerimi verir hangisi sağlamdır sorun çıkarmaz gibi sorular var kafamda . tablette yapmak istediklerim

-RAHAT OYUN OYNAMAK
    -İNTTERNETTE GEZİNMEK
    -BLOG SİTESİNE RAHAT MAKALE YAZMAK

BANA KULLANDIĞINIZ VE YA İYİ BİLDİGİNZ BİR TABLET ÖNERİRMİSİNİZ ARTIK ARAŞTIRMAKTAN ÇOK SIKILDIM BİR ŞEY ALMALIYIM ÖNERİLERİNİZ BEKLİYORUM HANGİ TABLETİ ALSAM RAHTA KULLANIRIM ALDIKTAN SONRA SERVİSLE ONLA BUNLA UĞRAŞMAK ZORUNDA KALMAM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• bu iyi diyorlar sen yinede araştır ama özellikleri gerçekten iyi
    http://www.netsiparis.com/detay/38561020067/ASUS-GOOGLE-NEXUS-TABLET-1B053A-TEGRA3-8GB-7-GPS

İşlemci : CPU NVIDIA® Tegra® 3 T30L Quad-Core @1.2Ghz
    GPU GeForce® 12-core, 3D stereo (built-in)
    İşletim Sistemi : Android™ 4.1 Jelly Bean
    Ana Bellek (RAM) : 1GB DDR3
    Ekran : 7" WXGA (1280 X 800) LED Backlight IPS panel, 10 finger multi-touch, 400nits
    Kablosuz ve Mobil Ağ : 802.11 b/g/n, Bluetooth, Wi-Fi direct
    Tuşlar ve Kontroller : Light Sensor, Gyroscope, E-compass, GPS, NFC, Hall Sensor

Bunların olması işini görürmü bilmiyorum ama fiyat olarak piyasası uygun ve güzel bir tablet kullanmadım ama özelliklerinden anlaşılan onu gösteriyor

• asus t300 var kardeşim 800 liraya bulabilirsin süper bir alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

bu iyi diyorlar sen yinede araştır ama özellikleri gerçekten iyi
    http://www.netsiparis.com/detay/38561020067/ASUS-GOOGLE-NEXUS-TABLET-1B053A-TEGRA3-8GB-7-GPS

İşlemci : CPU NVIDIA® Tegra® 3 T30L Quad-Core @1.2Ghz
    GPU GeForce® 12-core, 3D stereo (built-in)
    İşletim Sistemi : Android™ 4.1 Jelly Bean
    Ana Bellek (RAM) : 1GB DDR3
    Ekran : 7" WXGA (1280 X 800) LED Backlight IPS panel, 10 finger multi-touch, 400nits
    Kablosuz ve Mobil Ağ : 802.11 b/g/n, Bluetooth, Wi-Fi direct
    Tuşlar ve Kontroller : Light Sensor, Gyroscope, E-compass, GPS, NFC, Hall Sensor

Bunların olması işini görürmü bilmiyorum ama fiyat olarak piyasası uygun ve güzel bir tablet kullanmadım ama özelliklerinden anlaşılan onu gösteriyor

SAOL KARDEŞİM BAKMISTIM BUNA BİR DAHA HAFİZASI ÇOK AZ AMA BUNUN İKİ GAMELOFT OYUNU 8 GB ZATEN

• quote:

Orijinalden alıntı: byeskici

asus t300 var kardeşim 800 liraya bulabilirsin süper bir alet

SIFIRIMI 800 TL ARKADAŞIM
  • Üst mesajdaki Nexus 7'nin 8 gb lık versiyonu oyun bakımından işine gelmez. 2 oyun yüklersin başka yer kalmaz tablette. İstanbul Bilişim'de paralel ithalat 32 gb lık versiyonu mevcut. Fakat İstanbul Bilişim garantisi altında.

Onun dışında Asus TF300T, Nexus 10(yurtdışı imkanınız var ise) bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Üst mesajdaki Nexus 7'nin 8 gb lık versiyonu oyun bakımından işine gelmez. 2 oyun yüklersin başka yer kalmaz tablette. İstanbul Bilişim'de paralel ithalat 32 gb lık versiyonu mevcut. Fakat İstanbul Bilişim garantisi altında.

Onun dışında Asus TF300T, Nexus 10(yurtdışı imkanınız var ise) bakabilirsiniz.

hanos arkadaşım çok teşeekür ederim pm de teknosayı dedigin için bu hafta sonunu bekleyimi nş tf300 indirime girerde alırım onu çook teşekkür edrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç kere indirime soktular, bu hafta sonu da indirime girer sanırım. İyi günler
  • İnşanlah kardeşim inşanlah :)

girmese yine araştırmakla uğraşacam :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

İnşanlah kardeşim inşanlah :)

Hocam arkadaslarin da dediği gibi büyük boyutlu bir tablet istiyorsaniz nexus 10 32 GB. Yok ben küçük ekran kullanmak istiyorum diyorsaniz kesinlikle nexus 7 32gb.İstanbul bilisimden 668tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Hocam arkadaslarin da dediği gibi büyük boyutlu bir tablet istiyorsaniz nexus 10 32 GB. Yok ben küçük ekran kullanmak istiyorum diyorsaniz kesinlikle nexus 7 32gb.İstanbul bilisimden 668tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.

Eger hafta snu indirime girerse asus tf300t yi almayi dusunuyorum siz nexs 10 nexus 7 asus tf300t arasindan hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Eger hafta snu indirime girerse asus tf300t yi almayi dusunuyorum siz nexs 10 nexus 7 asus tf300t arasindan hangisini tavsiye edersiniz

Bence nexus 10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence nexus 10

Yalnız nexus 10 tr de yok die bıliyorum dısardan getirme isınide yapmayi bilmiyom/guvenmiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.