Şimdi Ara

850 - 900 TL arası Tanklı yazıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bütçe aralığına kadar kenarlarda boşluk bırakmayan tanklı yazıcı tavsiyesi istiyorum.

• marjsız baskı sadece fotoğraf kağıdı seçildiğinde geçerli olacaktır. düz kağıda stanart baskıda bunu beklememek lazım. bütçenize uygun çok fonksiyonlu model epson L3151 olacaktır.
  • erdem baskı m. kullanıcısına yanıt
    A4 kağıdına kenarda boşluk bırakmadan baskı yapılmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    baskıya gönderirken kağıt türü olarak fotoğraf kağıdı seçerseniz full kenarlıksız baskı alabilirsiniz. ancak baskı hızı çok düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem baskı m. -- 27 Aralık 2019; 11:36:33 >
    Hp smart tank 415 ve l3151 arasında kaldım. Sanırım Hp'de baskısız özellik varmış İnternet sitesinde yazıyordu.

sanmıyorum düz kağıtta marjsız basan inkjete daha denk gelmedim ama hp bu modelde bunu yapabiliyorsa bizide bilgilendirin lütfen.
    850 - 900 TL arası Tanklı yazıcı önerisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ama işte düz kağıtmı fotoğraf kağıdımı o belli değil. fotoğraf kağıdı olarak epsonda canonda basar kenarlıksız. mühim olan düz kağıt. bu arada siz düz kağıda baskı alsanızda arayüzden fotoğraf kağıdı seçip düz kağıda kenarlıksız baskı alabilirsiniz illede fotoğraf kağıdı kullanmanıza gerek yok ama baya ağır basar
    parantez içinde verilen boyutlar, A4 kağıdı boyutuna eşit değil mi? Ayrıca bende şuan Canon E414 modeli var eğer bahsettiğiniz gibi kenar boşluk bırakmadan yazabilirsem yeni bir yazıcı alma gereği duymam.
  • Ebat standart zaten degismez farkeden baskiya gonderirken sizin sectiginiz kagidin türü fotograf kagidi secmeden kenarliksiz secenegi aktif olmaz secerseniz aktif olur ama otomatikman yuksek kalite bastigi icin cok yavas basar mevcut yaziciniz kenarliksiz baskiyi destekliyormu bilmiyorum.

L3151'in sanırım kenarlarda boşluk bırakmadan çıktı alabilme özelliği varmış. Özelliklerinde öyle yazıyor.

• Ben pes ediyirum.

• ben brother 510w aldım memnunum.

kağıt tipi a4 borderless secince cercevesiz de basıyor
    Bence HP varken maceraya gerek yok. Smart tankın mürekkebini bulmak kolay. Çok abartılı paralar harcamadan hep ilk günkü gibi çıktı alabilmek güzel. Kenarlıksız basma özelliği de mevcut.
  • iciguven İ kullanıcısına yanıt
    HP Smart 415 ve 515 arasında kaldım fakat sürekli zam geliyor ürünlere.
  • Ben de şuan araştırma aşamasındayım. Epson L3151 ve Hp 415 ve Canon G3411 arasındayım. Fiyatları 850-1000 arası değişiyor. Yalnız arkadaşın da dediği gibi geçen 3-4 aya göre fiyatlar sürekli yükselmiş. Siz hangisini önerirsiniz? İlla bu üç model olacak diye bir şart yok sizin önerilerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 16 Şubat 2020; 14:4:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultras1943

HP Smart 415 ve 515 arasında kaldım fakat sürekli zam geliyor ürünlere.
    Arada biraz fiyat farkı var ama 515 daha mantıklı geliyor bana. Bi kere daha yeni bi seri. 415’e göre daha hızlı. Mobil baskı özellikleri daha gelişmiş. Sayfa sayısı çok daha yüksek. 515’te 18 bin siyah beyaz 8 bin renkli çıktı alabiliyorsunuz daha kompakt bir dizaynı var.

Tabii son karar yine sizin
  • HP Smart Tank 515 aldım ve şuana kadar memnunum. Kenarlarda da boşluk bırakmadan çıktı alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.