Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar merhaba arkadaşlar. Sizlerinde tavsiyeleriyle ilk olarak opel insigna dizel sıfır aracı inceledim ve 120 bin fiyat aldım, tamam güzel oturaklı araç ama malum bütçe yetersiz. İkinci olarak volvo v40 a baktım dizel donanımlısını 105 bine bıraktılar , konsol hariç beğendim diyebilirim ama içi sıkıcı geldi. Volvoda klasik iç konsol standart olmuş sanırım. Ardından s60 la test sürüşünü tamamladım. 1.6 dizel varmış test aracı o gün. Performansı bence kötü. Sonra dönüşte Peugeot 508 dizel allure ı test ettim. 86.000 fiyat verdiler. Değermi tartışılır bu fiyat.
    EnSon olarak audi eröz ve özgörkeyde sıfır 3.20d ve a4 tdi fiyat çalışması yaptık. Bmw 3.20d bir tane kalmış 180 bine bıraktı :)) fiyatlar uçmuş malum ötv, euro sayesinde. İkinci el kısmına haber bıraktım bir önceki kasa 2010-2011 3.20d arıyorum diye sağolsun arkadaş ilgilendi. Eröz de de a4 tdi için 150 bin fiyat aldım o da satılmış zaten.
    Birtek c180 amg kaldı yarında onla ilgili fiyat alacağım has otomotivden ve olursa test sürüşü. Bakalım o nasıl?
    Ama kafamda yavaş yavaş oluşmaya başladı istediğim araç: 2010-2011 3.20d ekranlı sunroflu xenonlu beyaz renk donanımlı temiz ya da 2010-2011 a4 tdi veya 1.8tfsi; f1 şanzuman, sunrof, xenon donanımlı beyaz olacak ikinci el. Sabırla internette çevremde araştırıyorum bu araçlardan. Ama çoğu galerilerde onlara da ne kadar güvenilir bilmiyorum. Sahibinden az km de bahsettiğim donanımlarda araç fazla çıkmıyor internette. Nasip kısmet bu işler galiba.
    Sizlerinde fikirleri önemli, yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 35.KSK.35 kullanıcısına yanıt
    35-40 bin tl ye jaguar dizel alıp bir yıl sonra
    F30 kasa 8 vitesli bmw 320 alır 10 yıl binerdim.
    http://www.sahibinden.com/jaguar-x-type?a4_max=150000&a1864=51980

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

35-40 bin tl ye jaguar dizel alıp bir yıl sonra
    F30 kasa 8 vitesli bmw 320 alır 10 yıl binerdim.
    http://www.sahibinden.com/jaguar-x-type?a4_max=150000&a1864=51980

F30 3.20i ye 126 bin dediler bu arada. Yok hocam ikisinden birini alacağım kısmetse. Jaguar da iyidir tabi de yaşıma gitmez daha :)

• 2011+ a4 2.0 tdi multitronic
  • 35.KSK.35 kullanıcısına yanıt
    320 degil,
    320d diyecektim.
    .
    ama bmw de o motora 520d çok harika oluyor.
    joistik vitesli 2008-2009 model 520d ler de o fiyatlarda alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarx

2011+ a4 2.0 tdi multitronic

Valla arkadaşımda 2010 a4 1.8tfsi var s-line. Her sürdüğümde keyif alıyorum F1 şanzuman ve spor moddan. Keşke 3.20d lerde de F1 olsa.
    Bu arada tavsiye ettiğiniz aracın değeri ne kadardır?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

320 degil,
    320d diyecektim.
    .
    ama bmw de o motora 520d çok harika oluyor.
    joistik vitesli 2008-2009 model 520d ler de o fiyatlarda alınabilir.

5 serisinede baktım 2007-2008 olarak. Ama az km de bulmak zor. Ben arama kriterlerine maksimum 75.000 km diye yazıyorum. Malum yorulmuş, ağır bakımları gelmiş yıpranık araç almak istemiyorum. Bu arada F30 lardansa 3.20d m paket 2011-2012 ler daha iyi olurdu alabilseydim. Ama malum ikinci el fiyatlarıda birden arttı.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-2.0-tdi-a4-multitronic-erel-bakimli-sunrooflu-full-147428753/detay

araç arkadaşımındır eğer düşünürseniz

Güzel araba ama km si fazlaymış hocam maksimum 75-80 bin arıyorum. Tabi öyle olsa fiyatta artacak diyorsunuz haklısınız. İnşallah tez zamanda satar, acil yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-2.0-tdi-a4-multitronic-erel-bakimli-sunrooflu-full-147428753/detay

araç arkadaşımındır eğer düşünürseniz

Güzel araba ama km si fazlaymış hocam maksimum 75-80 bin arıyorum. Tabi öyle olsa fiyatta artacak diyorsunuz haklısınız. İnşallah tez zamanda satar, acil yazıyor

Belirlediğin fiyatın altına 2010-11 1.8TFSI full bi araç alabilirsin , malum dizellerin sıfırı çok yüksek , dediğin gibi 2.ellerinde km.leri çok fazla ...
    Şahsen ben senin yerinde olsam donanımlı A4 1.8TFSI bakarım o fiyatlara

• Bmw....

• ww bayiye gidin passatlara binin 2 el araç tehlike milletin sex sigara çocuk salyası say say bitmez. "0" alın şahsi fikrim.
  • Citroen C4 1.6 E-Hdi Comfort plus mcp al üste kalan 15 bin tl'ye yakıt parası yap

• vergi sıkıntı değilse jaguar xf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swaps

Citroen C4 1.6 E-Hdi Comfort plus mcp al üste kalan 15 bin tl'ye yakıt parası yap

Sedan alayım diyorum daha oturaklı yol tutuşu daha iyi olur hatchback a göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyon

ww bayiye gidin passatlara binin 2 el araç tehlike milletin sex sigara çocuk salyası say say bitmez. "0" alın şahsi fikrim.

Sıfır lar çok pahalı maalesef ayrıca dsg sorun passat otomatik dizelde

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Kaç model? Fiyatları yüksek değilmidir? Ayrıca dizelmi

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

Orijinalden alıntı: Swaps

Citroen C4 1.6 E-Hdi Comfort plus mcp al üste kalan 15 bin tl'ye yakıt parası yap

Sedan alayım diyorum daha oturaklı yol tutuşu daha iyi olur hatchback a göre

Focus al Astra al ama jetta alma
    C5 al ds5 al golf al superb al

• Hala bulamadık temiz az km de 2011 3.20d xenon sunrof ekran deri koltuklu bir araç :(

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.