Arkadaşlar 84 veya 82 ekran bir tv alıcam kısmetse. ama uçuk fiyatlı birşey olmaması gerekiyor. yani 750-850 ytl civarında. buna göre fiyat performans bakımından en iyi model hangisi.
şuan aşağıda linki bulunan modeller uygun gibi. özellikle vestelinki (sehpası mevcut+tv alanlara 50ytl ye dvd veriyor)
çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.aklınızda alternativ modeller varsa lütfen çekinmeyin söyleyin
Vestel tv çok sık arıza yapar ben tavsiye etmem yani
"arkadaş" peki neyi tavsiye ediyosun? ama fiyat aralığını unutmadan cevap verelim lütfen
1 Ay olmadı Arçelik 72 ekran Düz Kare TV aldım. Uzunca Bir kodu var. Ses ve görüntü kalitesi bence fiyatının çok üzerinde. Zaten uydu kullanıyoruz, kanal ayarı, sayısı falan fark etmiyor, ancak bence çok yeterli. 2 scart, S video, Av (sarı kırmızı girişleri kastediyorum) ve tabiki uhf anten girişi var. Aynı TV nin çift tunerli olupta resim 2 kanal gösterenide var. Hoşuma giden bir özelliği, aynı uydu cihazındaki gibi ok tuşuna basınca kanal listesi çıkıyor, istediğini seçiyorsun (ihtiyacı olana çok iyi bir şey, mesela kablo TV ler için). Ekolayzır falan var. 660 YTL, 10 taksit, daha ne olsun. aşağıda sayfası;
schaub lorenz almıştık bir akrabamıza görüntü vs.. güzel... ama sağlamlığını pek bilmiyorum +arçelik vb markalar da vestel kadar olmasa da arıza çıkarmasıyla bilinir.
sakın 50hz alma avrupada satışı yok artık 50 hz tvlerin türkler hala uyuyor. Çocukların sinir sistemine zarar verdiği söyleniyor 50 hz tvlerin. Borca gir 100 hz al. Zaten uydu işine gireceksen 50 almanın mantığı yok.