Şimdi Ara

839 TL Turbox AMD Radeon RX 560 4GB GDDR5 128Bit HDMI DX12 Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ya o sitede beğendikleri bir şey bulamazsın zaten elitlikte tavan yapmışlar. onlara baksan her kategoride bir iki marka ürün belirlemişler geri kalan herşey çöp. ekşicilerden daha beterler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Eyvallah hocam sağol, lakin kartı arattırdığımda gugıldan teknopat sitesinde baya bir yerin dibine sokmuşlar, o yüzden çekincelerim vardı. sanki bu kartı markayı almak hayatının hatasını yapmakmış gibi bütün forum ağız birliği etmiş, bir bakın isterseniz.

Hocam ben kartı aldım, aida64 ve gpu-z verilerini inceledim, kartın değerleri sapphire pulse rx560 4 gb 45w versiyonu ile birebir aynı, turbox zaten kendi pcb'sini yapamayacağına göre çekincelerim, modlanmış bios,sahte kart vs idi durum bu olsa iade etcektim ancak böyle bir durum söz konusu değil dediğim gibi sapphire modelinin aynısı hatta soğutması bile çok benziyor birkaç ufak detayla oynanmış gibi.

benchmark skorları da 896 shader işlemcili sonradan çıkan modellerle kafa kafaya

güç tüketimi muazzam düşük, 300w psusu olan bile alır kullanır, 6 pin güç istemiyor, dire pciex 16x'den çekiyor gücü

soğutma performansı, otomatik ayarsız fan hızı ile max. 69 dereceyi gördü tam yükte saatler sonra, fanın devirini %90'a çıkarıp baktım, stress testinde 59 dereceyi asla aşmadı, %90 fan hızı bu kadar yüksek değer için bence yine gürültüsüz gibi ki fan hızıyla oynamaz otomatiğe bırakırsanız ekran kartından çıt çıkmıyor ve soğutma performansı muazzam tek fan olmasına rağmen, sebebide dediğim gibi güç tüketimi çok düşük.

oyun performansı olarak nvidia'da dengi tam gtx 950 ile gtx 1050 arasında, yer yer bazı oyunlarda gtx1050'den daha fazla fps veriyor, 4gb vramli model olduğu için bu performans kartta 4 gb den fazla vram kullanılması imkansız, zaten bu ayar kartları asla 2 gb vramli model almayın.

turbox markayı ilk defa duydum nette herkes yerin dibine sokmuş, garanti durumu nasıldır, atom bilişim iyi midir hiç bir fikrim yok ancak kart gayet kaliteli görünüyor.

• assassinchn47 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, teşekkürler verdiğiniz değerli bilgiler için
  • Şimdi 2000 TL

• Kitty K kullanıcısına yanıt
    Hocam sen manyak mısın neden hortlatıyosun 4 aylık konuyu. Gidin rehabilite olun toplu halde hortlatıcılar.
  • 4 sene olsa neyse, 4 aylık konuya yazma hortlatma sayılmaz😀 siz de haklısınız ama 4 ayda neler olmuş neler, ülkede ve dünyada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ucuza ekran kartı bulunca hala tartışan arkadaşlar var bu fiyata alınmaz vs diye.

internet explorer kullanıyorlar sanırım.

Çok iyi fırsatmış kapanlar sarılıp uyuyabilir bence.

• Görüntü almak için ekran kartı lazımdı. Sevindim görünce, hortlakçı çıktı içinden.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.