Şimdi Ara

----------81 Puanla Bu Sene Şampiyonuz---------- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Şampiyon oluruz orası tamamda. Bu arkadaş özenti. Diğer topiği görünce bende efsane olayım demiş.

kanka hayırlı olsun şampiyonluğunuz
    biz kaçıncı olduk ben pek takip edemedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

quote:

Şampiyon oluruz orası tamamda. Bu arkadaş özenti. Diğer topiği görünce bende efsane olayım demiş.

kanka hayırlı olsun şampiyonluğunuz
    biz kaçıncı olduk ben pek takip edemedimde

Son hafta küme düşmekten kurtuldunuz. Biz yenmeseydik Hacettepe'yi küme düşüyordunuz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oguzozan

quote:

quote:

Merak etme canım kardeşim. Ben gereken kişilere blok'u koyuyorum zaten. Uyardığın için sağol.

Donanımhaber tarihinin rezilliklerinden unutulmaz bir konu

http://forum.donanimhaber.com/m_18010680/tm.htm

Eğer bir tane daha isterseniz erdem (teknofobi) arkadaşımızın açtığı konuyada bir uğrayın derim.

neyse efsane konular bölümüne yaz onları burayı kirletmeyelim

nerde kaldık 81 puanlamı

müneccimmisin kardeş

peki leverkusen maçı oynarmı bu sene galatasaray onuda de bakem

yok bu sene çin takvimine göre mtk yılı

akıl küpü kardeşim benim forumdaki her fenerbahçeliyi nasılda bozuyorsun sen ha ha ha
    ve seni çok umursuyoruz ....

• Ciddimisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TravianDelisi

Buraya Yazıyorum
    Fenerbahçeliler Lütfen Kavga Çıkarmayın

Benden sana hediye

----------81 Puanla Bu Sene Şampiyonuz----------

• al bu da benim sana hediyem ana sayfayı tarayıcının ana sayfası anlayan bi bünye bu hediyeyi nasıl kavrayacak,belki boş bir çaba ama deneyeceğim

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

yapma bea

Sen geçende topikte hayatının rezilliğini yaşamadın mı? Hala ne yüzle böyle topiklere garip garip mesajlar atıyorsun?

Donanımhaber tarihinde ötesi yoktur seninkinin

Leverkusen 5 atsın diyenler nerdesiniz?

Maç sonu Leverkusen 5 GS:1

https://store.donanimhaber.com/2f/84/66/2f84666851e43b53bf98a8afb0fe7174.jpg

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oguzozan

quote:

quote:

Merak etme canım kardeşim. Ben gereken kişilere blok'u koyuyorum zaten. Uyardığın için sağol.

Donanımhaber tarihinin rezilliklerinden unutulmaz bir konu

http://forum.donanimhaber.com/m_18010680/tm.htm

Eğer bir tane daha isterseniz erdem (teknofobi) arkadaşımızın açtığı konuyada bir uğrayın derim.

Sen kendini her yerde rezil ediyosun bi de millete laf soktum zannetmiyormusun ah ah büyü biraz

neyse efsane konular bölümüne yaz onları burayı kirletmeyelim

nerde kaldık 81 puanlamı

müneccimmisin kardeş

peki leverkusen maçı oynarmı bu sene galatasaray onuda de bakem

yok bu sene çin takvimine göre mtk yılı

akıl küpü kardeşim benim forumdaki her fenerbahçeliyi nasılda bozuyorsun sen ha ha ha

• quote:

Her topikte kendini rezil ediyosun bi de millete laf soktum zannediyosun ya

sagopa 1 sen 2
    ah ah büyüyün biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: postbit_legacy

Ciddimisin

Neşe kaynağımız geldi
  • benden sana abi tavsiyesi yatarken camı kapat üzerine de büyükçe bir pike falan al. malum yerin açık kalmış zira
  • bu hakemlerle alırsınız o kada puan normaldir.haluk ulusoy sağolsun dimi.daha sezon başlamadan alacağınız puan bile belli, böyle konuşan tek takımda sizsiniz hemde bu kadronuzla.e normaldir ulusoy bizi desteklese biz şampiyon olurduk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

bu hakemlerle alırsınız o kada puan normaldir.haluk ulusoy sağolsun dimi.daha sezon başlamadan alacağınız puan bile belli, böyle konuşan tek takımda sizsiniz hemde bu kadronuzla.e normaldir ulusoy bizi desteklese biz şampiyon olurduk.

Yazık.. Bizim kadroya laf edene bakın helee gerçi doğru bizde zapotoni-sivok-seric gibi yıldızlar yokk
  • 2 gün foruma girmedik çakmalarım çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

bu hakemlerle alırsınız o kada puan normaldir.haluk ulusoy sağolsun dimi.daha sezon başlamadan alacağınız puan bile belli, böyle konuşan tek takımda sizsiniz hemde bu kadronuzla.e normaldir ulusoy bizi desteklese biz şampiyon olurduk.

Yazık.. Bizim kadroya laf edene bakın helee gerçi doğru bizde zapotoni-sivok-seric gibi yıldızlar yokk

sizin kadronuz gerçekten inanılmaz, sakatlar ordusu nonda,kewell,lincoln sürekli sakat adamlar laf ettiğin adamlardan mesela zapotocny, acaba isteseniz almaya gücünüz yeter miydi? eminim yeterdi eminim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

sizin kadronuz gerçekten inanılmaz, sakatlar ordusu nonda,kewell,lincoln sürekli sakat adamlar laf ettiğin adamlardan mesela zapotocny, acaba isteseniz almaya gücünüz yeter miydi? eminim yeterdi eminim

Evet naparsın o sakatlar ordusuyla şampiyon oluyoruz sizde şerefli 3.lüklerle idare edin . zapotocny miş meirayi aldık haberin yok galibaFenerbahçeyle bilmem kaç yıldır Türkiye Kupasını alamıyor diye dalga geçiliyor peki siz en son ne zaman şampiyon oldunuz

• Yukarı !...
    Kadir Nar Abicim Sensin Özenti
    Tahminimin İçine ...tın

(...=Gül Bahçesi)
  • Yukarı !...
  • Bir deli kuyuya taş atmış...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.