Şimdi Ara

81 lvl asasın sıfresını unuttum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Suan pathosda oynamakta oldugum bır charım var ancak baska bır ıd de olan 81 lvl asasımın sıfresini unuttum. Koxp oldugu donemlerde yaklasık 1 yıl ara verınce aklımda cıkmıs. Charı baska bır charla takasladıgım ıcın o anda hangı mail adresıne kaydettım hatırlamıyorum. Sıfresınıde hatırlayamıyorum ama karakterın her turlu kesn kodları uyelıgın acılıs tarıhı veya onun gıbı bılgılerı elımde bulunmakta. Ama sıfreyle maılı hatırlamadıgım ıcın hıcbır sey yapamıyorum. Acaba bu charı gerı alabılme sansım var mıdır bır sekılde yoksa sıfre hatırlamadan olmazmı? Suan Plat pre sı olan bır charım var ordan tıcket atsam yardımcı olamazlar mı acaba?

Herkeze tesekkurler sımdıden.

Not: Normalde ıngılızce klavye kullanıyorum suanda elımde olan bılgısayarın Turkce klavyesı var bılgısayar yurtdısından alınıp Turkıyede formatlanarak Turkce yapıldıgı ıcın klavye ıngılızce klavyeyle aynı fakat tuslar Turkce klavyeye gore yazıyor. Yanı ı i s ş gıbı harflerın cogunda hata oldu ondan kusura bakmayın.

• Bende koxptan sonra bi süre ara verdiğim çarımın şifresini unuttum. yaklaşık 600 tl lik item vardı son dv8 upgrade im ile birlikte. şifre ve email hariç her bilgisi var defalarca denedim usanmadan ticket attım ama nafile. Umudunu kırmak gibi olmasın ama umurlarında dahi olmuyor :/
  • Bence kesn kodları ve açılış tarihi bilgileri elindeyse kesin verirler diye düşünüyorum. Genede belli olmaz K2 Network bu
  • Yeni bi hesap aç ve o hesaptan ticket gönder. İşte charın adı bu . bilgileri bunlar filan de . Hepsini ver. Yeni şifre verirler sana (BENCE)
  • başka bir şey demiyorum
  • denemekte fayda var, şuanda kaybedeceğin birşey yok
  • Bende bir sürü hesap var kullanmadığım 30 level charları bile unutmam 4 sene önceki ezik charların olduğu hesap duruyor hala K2 ne yazıkki mağdur olduğun zaman umursamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    17 yıl önce açıldı
    lvl 88 nerde kascam ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarını formatlamadıysan;

çalıştıra regedit yaz enterla.

hkey_local_machine > software > knight online

orda da id ve girdiğin server yazıyordu tam hatırladığıma göre ama xpde.win7 x64te şimdi baktım yoktuolmazsa ctrl+f'e basıp serverın ismini arat.

edit: senin şifreye ihtiyacın var galiba? (eğer id lazımsa yukardakini yap)

id elindeyse o diğer charınla ticket atmayı dene.hatırladığıma göre hesap idsini ve kesnleri falan gönderince veriyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivoorzwart -- 19 Temmuz 2010; 16:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik

bilgisayarını formatlamadıysan;

çalıştıra regedit yaz enterla.

hkey_local_machine > software > knight online

orda da id ve girdiğin server yazıyordu tam hatırladığıma göre ama xpde.win7 x64te şimdi baktım yoktuolmazsa ctrl+f'e basıp serverın ismini arat.

edit: senin şifreye ihtiyacın var galiba? (eğer id lazımsa yukardakini yap)

id elindeyse o diğer charınla ticket atmayı dene.hatırladığıma göre hesap idsini ve kesnleri falan gönderince veriyorlardı

sağlam bilgi
  • Yardimci olan herkeze cok tesekkurler. Bi deniyelim bakalim sonuc cikicak mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.