Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 80mm 90mm Fan Alınır ! [ALINIK] Satın Al 4 Ocak 2018 12:59 1 1 80mm 90mm Fan Alınır ! [ALINIK] Bu Soğutucu Blok 8cm ve 9cm fanları destekliyor bu bloğa uygun 2 adet fan almak istiyorum. ÖNCELİK LEDLİ FANLAR !. Eğer Elinde 12cm Fan Olupta Buna Uyacağını Nasıl Yapılacağını Bilen Varsa Onlarda Yazabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 Yıl Garantili Faturalı Ryzen7 1800X 16 Çekirdek İşlemci 1500TL SATILDI ALINIK // DDR3 16GB RAM DESTEKLİ 775LGA ANAKART GAINER KARBONHIDRAT TOZU ALINIR
ücretsiz 2 adet fan göndereyim sana 80 mmlik. o soğutucuya 120 mm lik fan takamazsın.max 90 mm desteği var.
quote:Orijinalden alıntı: ramazandeveli ücretsiz 2 adet fan göndereyim sana 80 mmlik. o soğutucuya 120 mm lik fan takamazsın.max 90 mm desteği var. abi fanların 4 pini varmı 4 pinli ise alabilirim çok sses yapmasın ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 Yıl Garantili Faturalı Ryzen7 1800X 16 Çekirdek İşlemci 1500TL SATILDI ALINIK // DDR3 16GB RAM DESTEKLİ 775LGA ANAKART GAINER KARBONHIDRAT TOZU ALINIR
quote:Orijinalden alıntı: ramazandeveli 4 pinli vardı diye hatırlıyorum bakalım. haber veririm sana. tamam hocam eyvallah ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 Yıl Garantili Faturalı Ryzen7 1800X 16 Çekirdek İşlemci 1500TL SATILDI ALINIK // DDR3 16GB RAM DESTEKLİ 775LGA ANAKART GAINER KARBONHIDRAT TOZU ALINIR
hete kullanıcısına yanıt yeğenim şansına küs bütün 4 pinlileri kullanmışım. 3 pinli ve molex bağlantılılar var sadece.. işine gelirmi bilmiyorum ama gelir dersen ücretsiz gönderirim sorun yok.
sağolasın abim ihtiyacım olursa yazarım sana eyvallah ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 Yıl Garantili Faturalı Ryzen7 1800X 16 Çekirdek İşlemci 1500TL SATILDI ALINIK // DDR3 16GB RAM DESTEKLİ 775LGA ANAKART GAINER KARBONHIDRAT TOZU ALINIR