Şimdi Ara

80630.com dan davet istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.80630.com sitesinden davetiye hakkı olna varmı benim için kullanırmı.. lütfeeeeeeeeeeennnn

• dostum bunun yerisi burası deil
  • 80630 adi bir site. gereksiz bir yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

dostum bunun yerisi burası deil

sence nereye acmalıyım bu topici ben burayı uygun gormustum konu dısınamı tasısam
  • Bu teknoloji dilenciliğide moda oldu.Hiçbirşey yok o sitede özelliği işte senin gibi içinde birşey olduğunu sananların çokluğu bunun için kendini küçük duruma düşürme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Bu teknoloji dilenciliğide moda oldu.Hiçbirşey yok o sitede özelliği işte senin gibi içinde birşey olduğunu sananların çokluğu bunun için kendini küçük duruma düşürme.

o sitede bişley olup olmamasıyla alakası yok bunun bence uslubunnu duzelt biraz kimseden bişey dilenen yok burda sadece ricada bulunlur elinden bişey gelmiyorsa kusura bakma dersin ayrıca yakın bi arkdaşımın site konusndaki tavsiyesini seninkinden daha fazla onemsiyorum
  • Yaw bırakın adam invite istemis mutlaka belki simdiye birileride gondermistir. Yarın biri cikar baska bir adres sorar belki oda bu arkadasın kabul etmeyecegi bir durumdur olurmu oyle sey onu yapma bunu yapma o gereksiz bisey diye atlasa olur mu. Benim demek istedigim birakin takilsin millet karısmayın, bilader sanada kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogen

Yaw bırakın adam invite istemis mutlaka belki simdiye birileride gondermistir. Yarın biri cikar baska bir adres sorar belki oda bu arkadasın kabul etmeyecegi bir durumdur olurmu oyle sey onu yapma bunu yapma o gereksiz bisey diye atlasa olur mu. Benim demek istedigim birakin takilsin millet karısmayın, bilader sanada kolay gelsin

eyvallah dostum anladıgın için cok tesekkurler
  • Arkadaişar... Rica etsem banada yolayabilirmisiniz.. Pm atarsanız mail edresimi verebilirim....
    Şimdiden çook teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.