Şimdi Ara

802.11g USB 2.0 High Gain WiFi WirelessAdapter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dizüstü bilgisayarımın wireless modemi yeteri kadar iyi değil.
    http://www.ilkimtoys.com/802-11g-usb-2-0-high-gain-wifi-wirelessadapter/
    bende linkteki ürünü almayı düşünüyorum.Sizce gerçekten yararlı olur mu?Kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
    http://www.ilkimtoys.com/idu-2850ug-8g-802-11-bg-high-power-wireless/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungate -- 5 Nisan 2010; 5:27:08 >

• ikiside vasat cihazlar kesinlikle önermem..

Öncelikle bütçeni bağlanmak istediğin yeri amacını vs bunları söyle ona göre en uygun cihaz nedir o zman belli olur
  • bana cihazları çok iyi bağlantı sağlıyor dediler ama.arkadaşın tavsiyesi üzerine bu ürünlere yöneldim
    dizüstü bilgisayarın wireless bağlantısında sorun yaşıyorum.sorun yaşıyorum derken arkadaşın bilgisayarında 5 diş çeken yerde bende 2 diş çekiyor ayrıca zaman zaman bağlantı kesiliyor.
  • yokmudur bu ürünlerden kullanan..
  • Bak sevgili arkadaşım linkte önerildiği dediğin iki cihaz da vasat berbat ürünler...Kesinlikle önermem ben bu işlerden az çok anlayan birisi bile önermez bu ürünleri...Adaptör alacağın zaman bakacağın ilk şey çıkış gücü önemli ama en önemlisi alış hassasiyeti kesinlikle bakılması gereken en önemli şey bu ayrıca onların ki 5 diş çekiyor benmki 2 demişsin..bak ben wifly de kullandım senin limkteki üründen 5 çubuk çekiyor 36 mbps bağlantı gücü ama 8mbt lk internette max download 250-300 kb...Atheros çipsetli tp link 422G bile bu cihazdan daha iyi -81 dbm de bile bağlantı sağlıyor ve net hızında düşüş olmuyor... Şimdi öncelikle sen nereye bağlanmak istediğini vs ne amaçla kullanacağını wep şifre olayları ile uğraşacak mısın vs bunları söyle ona göre uygun cihaz almak karar vermek daha kolay olur yoksa böyle hangi ürünü alırsan al pişman olursun... Bak ben Alfa 2w + Biquad (12 dbi lik) ile 800 m den 1 mbt lik internete %13 gibi bi sinyal kalitesi ile bağlıyım ama nette kesilme yavaşlama vs hiçbiri olmuyor hızı sonuna kadar da kullanabiliyorum

Yani öncelikle ne için kullanacağını bil...tekrar söylüyorum uzun mesafe düşünüyorsan kesinlikle yukarıdaki cihazlara yaklaşma onların yerine tp link 422G al en azından kaliteli bağlantı sağlarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle çin malı değildir %100 taiwan malıdır
  • sungate özel mesaj gönderemiyorum ben o yüzden istersen msn i yolla ekleyeyim oradan yardımcı olmaya çalışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.