Bildirim
800mhz işlemciyi 1.8 ghze çıkartmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı işlemciye sahip olan Huawei Ideos X5 kullandım 2 sene, onda da aynı şekilde OC imkanı vardı. 1.8'e çıkardığımda stabilite sorunları yoktu ama cihaz pili sömürüyordu.
Yani benim hayatımda gördüğüm en dayanıklı mobil işlemcidir MSM7x30. Bir sıkıntı olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah deneyeyim o zaman. evet 1.5'te bile pil çok gidiyor. Cpu governerdan powersafe seçtiğimde ise çok iyi gidiyor. Acaba ekranı kapattığımda otomatik olarak powersafe'e açtığımda interactive'e alan bir uygulama var mıdır hocam? Çok işime yarar böyle bir şey varsa. -
eski telefonlar oc'a çok iyi geliyor ısınmadan yav
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: earth.
Eyvallah deneyeyim o zaman. evet 1.5'te bile pil çok gidiyor. Cpu governerdan powersafe seçtiğimde ise çok iyi gidiyor. Acaba ekranı kapattığımda otomatik olarak powersafe'e açtığımda interactive'e alan bir uygulama var mıdır hocam? Çok işime yarar böyle bir şey varsa.
powersave adlı governor zaten işlemciyi en düşük frekansa kilitliyor.
ondemand'da kullanın. Ekran kapalıyken işlemci uyku moduna geçiyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu denemedim ama diğer bir kaç ayara baktım hepsi gerektiği miktarda işlemci kullanmasına rağmen çok tüketiyor. ondemandı da deneyeyim o zaman belki daha iyidir. bu arada bu romdaki governerda standart ayarların dışında smartassv2, asswax, lulzactive diye seçenekler var. bunlar da aynı şekilde yüke göre frekans değiştiriyor. bunların farkı nedir biliyor musun hocam?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X