Şimdi Ara

800 Tl ye Akıllı telefon önerisi ....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime HTC Sensation XE aldım.Forumdaki arkadaşların önerisi ile....Şimdide kız arkadaşıma bir telefon alıp görüntülü konuşma falan gerçekleştirmek istiyorum...Bütçem ise maximum 800 Tl..Çok zorlasam 850tl çıkarabilirim...Android işlemcili Ve zarif bir telefon arıyorum...Önerileriniz benim için önemli.Sonuçta bu sitede dolaşan Telefon konusunda bilgili insanlar var....Kamerası da 8mp olursa dadından yenmez ... Yardım eden herkese teşekkürler....

• Galaxy W oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Galaxy W oneririm

Galaxy W dediğiniz Samsung i8150 Galaxy W oluyor değilmi ? Benimde çok hoşuma gitti şimdi bakınca ...Beyaz olanı gerçekten şık duruyor....Android ve 5mp kamerası varmış..Teknosa fiyatı 799 .Bimekste falan sanırım 729 tl...Alınabilir bi telefon gerçekten güzel bir öneride bulundunuz ilk sırada :)
  • farklı olsun diye xperia neo v diyorum,Galaxy W ile fazla fark yoktur.Bayan için wonder daha iyi gibi.
  • Evet i8150 galaxy w modeli . DH forumunda amaci bu zaten, yardimci olabildim umuyorum. Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 21 Temmuz 2012; 0:30:48 >
  • 8.1 mp kamera ve ince küçük telefon istersen xperia ray var. Pembesini alırsın kız arkadaşına :)

• Kız arkadaşınıza alacaksınız neo v öneririm,özellikle kırmızı renklisi çok hoş duruyor.Eğer olmazsa galaxy w de alabilirsiniz.Ben de kullanıyorum güzel telefondur.8 mp kameralı olarak xperia neo var,ben baktığımda kalmamıştı,zaten üretilmiyormuş artık,onun yerine neo v üretiliyor farkı da kamerası zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony ericson xperia mini.
    Güzel telefondur. Araştırabilirsin.
  • Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler...Görüntülü konuşma benim için önemli olduğundan dolayı xperia ray, xperia mini , neo v, xperia neo Bu telefonların özelliklerine baktığım zaman görüntülü konuşma yok diyor..Ancak sanki önlerinde kameraları var :) Samsung Galaxy W de ise görüntülü görüşme var olarak yazıyor...Ben en iyisi bu önerileri not alayım gideyim yerinde göreyim...Hangisini begenirse artık onu alalım...Zaten özellikleri hemen hemen hepsinin aynı ..Tekrar herkese teşekkürler.
  • Atrix.

Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Atrix.

Link

Güzelmiş Listeye eklendi :) Bugün alıcam birini bakalım ...antalya sıcak ..akşamüzeri olsunda çıkayım :)
  • Atrix
  • quote:

Orijinalden alıntı: adu1905

Arkadaşlar kendime HTC Sensation XE aldım.Forumdaki arkadaşların önerisi ile....Şimdide kız arkadaşıma bir telefon alıp görüntülü konuşma falan gerçekleştirmek istiyorum...Bütçem ise maximum 800 Tl..Çok zorlasam 850tl çıkarabilirim...Android işlemcili Ve zarif bir telefon arıyorum...Önerileriniz benim için önemli.Sonuçta bu sitede dolaşan Telefon konusunda bilgili insanlar var....Kamerası da 8mp olursa dadından yenmez ... Yardım eden herkese teşekkürler....

Bu konuya bak ve öyle karar ver.

http://forum.donanimhaber.com/m_63336133/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63336133

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Arkadaşlar kendime HTC Sensation XE aldım.Forumdaki arkadaşların önerisi ile....Şimdide kız arkadaşıma bir telefon alıp görüntülü konuşma falan gerçekleştirmek istiyorum...Bütçem ise maximum 800 Tl..Çok zorlasam 850tl çıkarabilirim...Android işlemcili Ve zarif bir telefon arıyorum...Önerileriniz benim için önemli.Sonuçta bu sitede dolaşan Telefon konusunda bilgili insanlar var....Kamerası da 8mp olursa dadından yenmez ... Yardım eden herkese teşekkürler....

Bugün beni alışveriş merkezine gitme yolundan çevirdin...Ace 2 eğer anlattığın kadar iyiyse beklenebilir...Ben bi araştırayım onuda hiç değilse o çıkar belki diğerlerinin fiyatları düşer :) Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Bugün beni alışveriş merkezine gitme yolundan çevirdin...Ace 2 eğer anlattığın kadar iyiyse beklenebilir...Ben bi araştırayım onuda hiç değilse o çıkar belki diğerlerinin fiyatları düşer :) Teşekkürler.

Ace 2 dediğim kadar iyi internette araştırabilir veya YouTube'da videolarını izleyebilirsiniz...3 haftadan az bir süre kaldı ve eğer düşündüğünüz model yeni çıkan telefonlardan değilse indirim olmaması sürpriz olur...Ben burada sizlere yardımcı olmak için varım teşekkürün lafı olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.