Şimdi Ara

800 TL telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir model bakiyorum ve 800 TL butcem var yardimci olur musunuz?

• Bende yeni telefon almayı düşünüyorum aklımda şu sıralar lenovo k6 power var. Ayrıca lenovo k6'yada bakabilirsin. Bu fiyatlarda general mobile'ın vestelin ve casperın modelleri var. Vestelin artısı hızlı şarj özelliği var.

Genaral mobile 5

Vestel 5070

Almadan önce kullanıcı yorumlarını gözden geçirmek lazım. Dediğim gibi ben lenovo alacağım herhalde öyle görünüyor.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukas -- 4 Temmuz 2017; 12:5:44 >
  • selcukas S kullanıcısına yanıt
    hocam dediğin telefonu almayı düşünüyordum fakat internette kronik mikrofon sorunu olduğu yazıyor her yerde.
    https://forums.lenovo.com/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/lp02_en/thread-id/34026/page/24
    24 sayfa şikayet olmuş tedirgin oldum.
  • Xaomi redmi 4x şu sıralar hepsiburadada 699 tl ye satılıyor incelemeni öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7.0 güncellemesi ile sorun çözülmüş felan diyolar sanki ama kesin bi sonuç bulamadım.Bende dediğiniz gibi tedirgin oldum.Acelem yok bekleyeceğim araştıracağım bir süre.

xiaomi öneren arkadaşa gelince xiaomi telefonların sar değeri sınırın altında ama yüksekler.Ben o yüzden çekiniyorum.
  • Bir cihazda aynı sorun çoğunlukla dile getiriliyorsa
    evet gerçekten o sorun vardır. Örneğin Gm 4G cihazımda ekran sararması ve güç tuşu arızası olduğu çok yazılmıştı. Aynısını bende yaşadım, garanti kapsamında onarıldı. K6 note ve k5 de bu sıkıntıdan bahsedenler epey var. Bende düşünüyorum fakat, aynı sorun muhtemelen bizde de olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 7 Temmuz 2017; 13:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız. Ben Xioami redmi 4x modeline biraz daha sıcak bakıyorum Lenovo'nun şikayetlerinden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukas -- 7 Temmuz 2017; 14:33:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selcukas S kullanıcısına yanıt
    İthalatçı, Delta garantili telefon tercih etmiyorum.

• sakkin kullanıcısına yanıt
    Başka telefon kalmadı alınacak bu seviyelerde :)
  • Yorumlar için teşekkürler Moto g4 aldım kullanıyorum birkaç gündür kamerası özellikle baya iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 8 Temmuz 2017; 15:24:58 >
  • Plus olan mı moto g4 mü? Nereden ve sitenin hangi mağazasından aldınız? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
  • Plus modelindeki altta parmak izi okuma tuşu biraz tuhaf geldi, normalini hepsiburada.con dan 750 TL ye aldım .

Kamerası gercekten çok iyi. İşlemcisi vasat fakat zaten telefondan oyun oynayan biri değilim. Kasma sorunu yaşamadım.

Buna karşın dış görüntüsü biraz antrika gözüküyor olabilir ve görece olarak kalın biraz fakat telefonun büyüklüğünden olsa gerek pek farkedilmiyor.

Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Plus modelindeki altta parmak izi okuma tuşu biraz tuhaf geldi, normalini hepsiburada.con dan 750 TL ye aldım .

Kamerası gercekten çok iyi. İşlemcisi vasat fakat zaten telefondan oyun oynayan biri değilim. Kasma sorunu yaşamadım.

Buna karşın dış görüntüsü biraz antrika gözüküyor olabilir ve görece olarak kalın biraz fakat telefonun büyüklüğünden olsa gerek pek farkedilmiyor.

Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanmanız dileğiyle . Ben biraz daha bakınacağım.
  • O fiyatın biraz üstüne Alcatel idol 4 bence alınabilecek en iyi telefon. 900-950 civarı fiyatı var. İncelemeni ve inceleme videolarını izlemeni öneririm.ama içinde Turkcell uygulama olmaması için Turkcell de almamanı ayrıca tavsiye ederim... fiyatı fazla gelirse de Vestel 5580 yok link c5 max ve Xioami mi4/4 4G öneririm.

• xiaomi redmi 4x biraz daha bütçe koyarsan 100 150 tl gibi note 4x önerebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.