Şimdi Ara

800 Lira(Maksimum+50TL) Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lenovo A-7000 telefonumun wifi çekimi yetersiz geldi,servise götürdüm,Anakartı değiştirmişler,İMEİ de değişmiş,Telefonda hala wifi yetersizliği var.Bana Maksimum 850 liraya kadar telefon önerirmisiniz?
    Not:p70 güzel ama Sonuçta Lenovo.Onda da Wifi patlak verirse oturur ağlarım
    Not2: Sony M4 Aqua hoş gibi ama hafızası biraz korkutuyor.
    Not3: 4G zaruri lazım.

• samsung galasxy j7
  • m4 aqua,sımdılık bır sd kart alırsınız genısce 32lık zaten telefon androıd6 alacak ve marshmelow ıle sd kartda dahılı hafıza gıbı okunabılecek boyle 8gb sorunu onemlı olcude sorun olmaktan cıkacak.
  • bende bu fiyat bandında bir telefon arıyorum. gm 4g var tasarımı kötü tuşları sanal ekranda,p70 de sensör sorunu varmış ayrıca güncellemeleri sıkıntılı diye okudum.En son karar kıldığım telefon asus zenfone 2 laser ze500kl idi buna da bir bak derim.
  • NeoBlack N kullanıcısına yanıt
    Hocam onun bataryası yüksek olan ze550kl modeli daha hoş gibi.Senin modelde batarya yetecekmi şüphem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

m4 aqua,sımdılık bır sd kart alırsınız genısce 32lık zaten telefon androıd6 alacak ve marshmelow ıle sd kartda dahılı hafıza gıbı okunabılecek boyle 8gb sorunu onemlı olcude sorun olmaktan cıkacak.

Hocam ne zaman android Marshmelow alacak belli oldu mu?
    Benim değiştireceğim telde de(Lenovo A-7000) aynı özellik vardı,Sony de gelirse mükemmel olur.

• kty28 kullanıcısına yanıt
    p70 alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kty28

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

m4 aqua,sımdılık bır sd kart alırsınız genısce 32lık zaten telefon androıd6 alacak ve marshmelow ıle sd kartda dahılı hafıza gıbı okunabılecek boyle 8gb sorunu onemlı olcude sorun olmaktan cıkacak.

Hocam ne zaman android Marshmelow alacak belli oldu mu?
    Benim değiştireceğim telde de(Lenovo A-7000) aynı özellik vardı,Sony de gelirse mükemmel olur.

Sony 6yi vercrgini acikladi ama tarih yok,yukardan asagi gelecegi icin muhtemelen subat mart gibi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamera mı, tasarım mı, oyun performansı mı önemli? Bende aynı fiyatlarda araştırıyorum sırf kamera ve tasarım için G7 almayı düşünüyorum. Oyun performansı için P70 bakılabilir. Ben olsam Zenfone almazdım bir albenisi yok ne işlemci çok iyi ne kamera. Baya sadece oyun performansı lazım dersen A7000 de düşünülebilir.

Pardon konuyu okumadan yazdım A7000 ile P70 eleniyorsa G7 ile Zenfone'a bakın derim. M4 Aqua'da olabilir tabi fakat yakınımda Sony'den ağzı yananlar olduğundan ben düşünmedim pek. Isınma olayları falanda varmış normal kullanımda bile ondan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 5 Aralık 2015; 17:30:49 >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Hocam almışken beni 2 sene sıkıntısız götürsün ve Dolbysi için Lenovo almıştım ama wifi yüzünden çektim,başka da çeken yok benden başka.
    G7 ve Zenfoneya bakınca Lenovonun yanında biraz daha düşük donanımla kalıyorlar bakalım belki aynı telefondan başka bir tane verirlerse onda çekebilir.
    Dediğim gibi öncelik meselesi. Tasarım oyun performansı kamera birarada iyi olanlar 2000 civarı oluyor. Şahsen bir alt performanslı telefon da alsanız oyunları en fazla 1 tık alt kalitede oynarım diye düşünüyorum. Zenfone laser dediğine bakmayın kamerasından memnun olmayan çok. Öncelik oyunsa her türlü A7000.

Hocam Gpu olarak Mali-T760mp2 kullanılmış,yani 700Mhz x2 Demek değilmi?
    Bana bu ekran kartının 1000TL+ telefonlarda kullanılan iyi bir Gpu olduğunu söylemişlerdi.Telde oyun oynama kısmına gelirsek evet bolca oynayacağım.
    Sonuçta okula giderken yolum baya var,Video ve oyunun dibine vuracağım.En basitinden Asphalt 8'i üst ayarlarda oynatsa yeter
    P70deki Gpu nasıldır hocam?Normalde P70de alabiliyordum ama Dolby,Ekran,Fiyat,Yeni olması ve Güncelleme alacak olması nedeniyle bu telefonu almıştım.Bir de Uygulamaları Sd karta
    yükleyebilidiğimiz için.(lenovo androidi modifiye etmiş:)

Birde Samsungun J ve E serisi vardı ama Gpu ilerde yetmez,Ram sıkıntı çıkarır diye almadım.Üstelik fiyatı da yüksek.
    Kamera için almayacaksan F/P ürünü değil.
    P70 ile A7000 GPU'ları zaten aynı. İşlemcilerin saat hızları farklı bir de o kadar. 5.5 inç büyük gelmeyecekse A7000 iyidir.
    Samsung E7 ile Huawei G7 Gpu ve işlemcileri birebir aynı. 1,5 Ram olayına ve Samsung'u sevemediğimden ben elemiştim. J7 düşünülebilir E7'den daha üstün bir cihaz. Anca J7 yetişiyor A7000 gibi bir cihaza. Burun farkıyla önde diyebiliriz o konuda da.

Kullanma senaryonuza en uygunu A7000 bana sorarsanız. Gidip test ettiğim için söylüyorum kamerası orta seviye kamerası olsa ki bence şu anki giriş seviye, baya satardı. Son yılların en iyi F/P'si olurdu. Ancak mobil kullanımda kamera çoğu kişide çok önemli rol oynuyor.

Bu arada ağır tahrik var fiyata bak yahu :http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-a7000-siyah-cep-telefonu-arka-koruma-ve-196638457

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 5 Aralık 2015; 19:28:47 >

Oyy ben ağlicam bu ne yaa ben 670e aldığım için seviniyordum.o_O
    Dal hocaö hiç bakma şuan Mm.da 730 lira.

G7 aldım ben hocam tasarım, kamera ağır bastı Diğer türlü gördüğüm en iyi fiyat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.