Şimdi Ara

800-1100 TL Kablosuz Bluetooth Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda 3 model var.
    -Galaxy Buds
    -Jabra Elite 65t
    -Jabra Elite active 65t

-Galaxy Buds un tanıtılmasını bekledim çünkü cihaz hem yeni hem akg teknolojisi, bluetooth 5.0 özelliğiyle geldi.Ancak hiçbir yerde detaylı özelliği yok.Ayrıca şarj konusunda yeter mi bilmiyorum. (IPX2 koruma)

-Jabra elite 65t ise birçok sitede ve kullanıclarda en iyisi olarak gösterildi(Sennheiser Momentum True Wireless çıkana kadar) Bose la bile kapışacak düzeyde diyorlar. Ses kalitesi, kulağa oturması herşey iyiymiş ve en başından beridir zaten Bluetooth 5.0 destekliyor. Kalitesi gayet iyi(IPX5 korumaya sahip)

K
    -Jabra elite active 65t, normal elite 65t ye göre IPX6 korumaya sahip.Tasarım farkı var(Active 65t bana göre çok daha güzel).

Küçük Not:Birkaç siteden ses testlerine baktığımda Active 65t'nin normale göre daha iyi olduğunu gördüm hem bas hem tiz ama aman aman aşırı bir fark yok.

Sizce aradaki 300-400TL fiyat farkına değer mi?

-Galaxy Buds 800 TL
    -Jabra Elite 65t 780-800TL
    -Jabra Elite Active 65t 1080-1200TL

Önerebileceğiniz farklı marka veya modeller var mı?

• Gear icon x mis elite 65 mis hepsi çöp. Özellikle gear icon lar çöp kutusu. Ses seviyesi inanılmaz düşük. Zamanında Huawei am61 aldım 150 liraya gümbür gümbür ses veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 21 Şubat 2019; 21:38:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eyv da bana direk kablosuz kulakiçi lazım o yüzden bu markaları sıraladım. Gear icon x in ses düşüklüğünden bir çok kişi yakınıyordu ama şimdi yeni kulaklıklarında AKG teknolojisini kullanmaya başlayınca kafamda soru işareti oluştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechAnger -- 22 Şubat 2019; 7:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechAnger

Hocam eyv da bana direk kablosuz kulakiçi lazım o yüzden bu markaları sıraladım. Gear icon x in ses düşüklüğünden bir çok kişi yakınıyordu ama şimdi yeni kulaklıklarında AKG teknolojisini kullanmaya başlayınca kafamda soru işareti oluştu
    Akg ekleyince ses seviyesi artacak diye bir kaide yok hocam. Pazarlama taktiği. Ha ses kalitesi artmıştır, bass derinliği artmıştır ama bunlar ses düşük olduğu için default olması gereken özellikler. Mikrofon kalitesi de artmıştır mutlaka.

Ama ben müzik dinleyeceğim diyorsanız bütçeyi biraz daha arttırın bang&olufsen, Harman kardon ve üst model bose lara bakın derim. Pahalıdır ama ömürlük olurlar ve kıyaslanamazlar.

Yani 1000 lira Samsung'a vereceginize ses kalitesi aynı hatta ses seviyesi daha yüksek 300-500 bandında bir ton 2 yıl garanti hizmeti sunan çin markaları var. Anker, Huawei vs.

Not. Bunları deneyimlere dayanarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 22 Şubat 2019; 8:48:12 >

• Bang olufsen çok pahalı ve BT 4.2.
    Bose'u kullanana sordum bizzat ses kalitesi çok iyi ama çok büyük ve videolarda gecikme olduğunu söyledi ki videolardaki gecikme benim için önemli.Ha elbet hepsinde az çok olabilir ama bose da baya belirginmiş.

Jabra incelemerlerde ankerden daha üst sıralarda oluyor.Bu yüzden çok kararsız kaldım.
  • Bence Galaxy Buds'ı bekleyin. Ben bekliyorum. Yorumlara göre alıp almama kararı vereceğim.
  • Aslında peder önsiparişle Galaxy S10+ almayı düşünüyor.Yanında Galaxy Buds da gelecek.Ancak 1 Marta kadar sabredebilir miyim bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1800 tl gamepad önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TechAnger T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende iconx 2018 vardı. Memnundum açıkçası. Note 9'umu satarken alıcı esktra para verdi, ben de sattım kulaklığı Sporcu biriyim. Benim için önemli olan koşarken kulaklıkların düşmemesi ve "idare eder" performans vermesiydi.

Galaxy Buds'da heyecanlanmamın bir kaç sebebi var.

1) Pil ömrü artmış.
    2) AKG destekli bir kulaklık. Ses performansında bir tık artış bekliyorum açıkçası.
    3) Aramalara cevap verebilmek için kullanılan mikrofonlar geliştirilmiş.
    4) Kulaklığın içinde 8GB hafıza var.
    5) Bu kadar enflasyon, dolar kuru içinde 799tl gibi uygun fiyata gelmesi. S10 alanların %50'si bu kulaklığı taksit ödemek için satacaktır. 500 - 600 bandına alınır. Doya doya kullanılır diye düşünüyorum. Bazı yerlerde incelemeleri düştü. Güzel diyorlar.

Bana göre bunlar mükemmel özellikler.

Pusuya yattım, bekliyorum şuanda :)

• Hocam ben de bir tık umutluyum ama Jabra Elite Active 65T ve Sennheiser Momentum True Wireless'ı geçer mi işte.(F/P olarak)

Jabra da sağ kulaklık sola göre daha fazla ses veriyomuş(veya tam tersi) ve bu durum aşırrı irite ediyormuş
    Sennheiser hem çok pahalı hem de kulaktan düşme riski var kafayı sallayınca düşüyor.
  • TechAnger T kullanıcısına yanıt
    Ben sporcu olduğum için kulaklığın bana sadece ritm vermesi yetecek. Üstüne içinde hafıza olması ve bu hafızaya mp3 atılması bence harika bir şey. Bu kulaklıktan çok ciddi bir performans beklememek lazım.

Ses konusunda Jabra'yı hiç kullanmadım ama Sennheiser'ı geçeceğini sanmıyorum.

Unutmamak lazım ki ben Samsung Galaxy Buds'ı 800tl'ye değil, 500 - 600 tl civarına kapatmayı düşünüyorum. Fiyat / Performans olarak daha iyi bir alternatif yok o fiyatlara ki bence bir kulaklığa 600tl'den fazla vermek de mantıklı değil. Yakında "İkinci El" ilanlarında kapalı kutularını görürüz sanırım.
  • Valla hocam aslında çok mantıklı yapıyorsun ve aynen ben de sporcu adamım ve samsungun depolama olayı tek ve efso bir şey ancak benim için ses kalitesi çok önemli bir kere vereceksem sağlam vermek istiyorum ancak tüm sitelerde ve incelemelerda 1.Jabra Elite Active 65t Sennheiser'ı bile geçiyor ses dışında diğer konularda.Bir de paranın bir kısmı benden çıkmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechAnger -- 24 Şubat 2019; 2:5:39 >
  • Eyvallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.