Şimdi Ara

800-1000 Lira Arası Dell Markalı Dizüstü Almam Gerekiyor.(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyeleriniz neler bu konuda özellikle Dell dizüstülerinin Sony Vaio'dan daha çok tercih edildiğini duydum ve merakım bu konuda oldukça arttı.neyse uzun lafın kısası söylemek gerekirse şöyle ekran kartı pcye uygun olacak,hafıza kartı dosya attığımda kasmayacak bir dizüstü bilgisayar arıyorum Dell markalı olursa sevinirim. bir de unutmadan intel işlemci ve windows vista programıda dizüstünün içinde yüklü olursa memnun olurum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 27 Ocak 2012; 17:32:38 >

• www.antifiyat.com/?urun-13224-DELL-INSP-5110-B33F23-Ci3-2330-2-20-Ghz-2GB-320GB-15-6-Free-DOS.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Ugur

Tavsiyeleriniz neler bu konuda özellikle Dell dizüstülerinin Sony Vaio'dan daha çok tercih edildiğini duydum ve merakım bu konuda oldukça arttı.neyse uzun lafın kısası söylemek gerekirse şöyle ekran kartı pcye uygun olacak,hafıza kartı dosya attığımda kasmayacak bir dizüstü bilgisayar arıyorum Dell markalı olursa sevinirim. bir de unutmadan intel işlemci ve windows vista programıda dizüstünün içinde yüklü olursa memnun olurum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Size önerim tek bir marka başlığı altında ürün aramayın.
    Ben size Lenovo yu öneririm fiyatıda özellikleri de beklentilerinizle örtüşüyor:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319615-g570-core-i3-2330m-220ghz-2gb-ddr3-320gb-156-dvdrw-1024mb-hd6370m-cm-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58452

• DELL INSPIRON 4050 B41B23 I5-2410 2048MB 320GB SATA WİN 7 64BİT 1GB VGA NOTEBOOK
  • Teşekkür ederim hepinizin önerilerini dikkate alacağım sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.