Şimdi Ara

80'LERIN SONUNDA COCUK OLMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
2
Favori
6.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

80'lerin sonunda 90'ların başında çocuk olmak diye

bir hocamın eşi kurmuştu bu gurubu.

admin beran ciftci
  • darbenın getirdiklerini hayatın gerçeğiymiş gibi yasamak herhalde.
  • Herşey bambaşkaydı o günlerde . O zamanlarda top oynadığımız arsalarda şimdi 7 8 katlı binaları diktiler

Birde ateride öğrendiğimiz aduket falan öle şeyleri hep gizli gizli basardık tuşlara arkadaşlar görmesin diye

Neydi o günler be insan hatırladıkça çok kötü oluyor o günleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERGENEKON

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Ya bir de hatırlayan var mı bilmiyorum. O zamanlar bir yabancı dizi vardı. 2 tane adam, birbirine "Kuzen" diye seslenip şehirde çeşitli şeyler yapıp duruyorlardı.

kuzen ''larry ve balky'' cok guzel bı dızıydı gercekten.dızının adı neydı hatırlayamıyorum bı turlu ama...

street fıghter'ın 8 adam seceneklı olanı vardı onu pek bı delı oynardım.M.bison'u falan secemıyordun ben ken,ryu arada bırde guıle ıle oynardım.geceyımmı abı muhabbetı aklıma geldıkce hala gulerım...ozellıkle okuldan kacınca ıyıce zevklı oluyordu nedendır bılmem

Muhteşem İkili.

• Muhteşem İkili...

sagol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 27 Mayıs 2008; 2:44:14 >
  • quote:

ÇİZGİ FİLMLER-ÇOCUK PROGRAMLARI

Örümcek adamı izlemek, hulk izlemek, tsubasanın dönümlerce koşması demektir.

Street fighter, mortal kombat gibi oyunların filmlerini dört gözle beklemek

Teenage mutant ninja turtles diye haykırmak

Gölgelerin gücü adına diyebilmek.

Susam sokağı

Kalimero(ama bu haksızlık diyen siyah civciv

Trt de cumartesiden cumartesiye yi izlemek

Pazar sabahları alf seyretmek

Voltran, thundercats, he-man, denver, ninja turtles, clementine, monçiçiler , GI joe

Sabahları erken uyanıp çizgi film saatlerini kaçırmamak

Hugo nun ilk versiyonunu , sadece patika ve tren oyunlarının olduğu ilkel şekliyle izlemek,

Teleon da thundercats izleyerek tombi yemenin unutulmaz zevki...

Splinter ustanın nasıl olupta insandan fareye dönüştüğünü görmek.

Susam sokağında harfleri öğrenmek.

Baris manco ile 7'den 77'ye programina katilan cocuklar, baris manco'yla sarki söyleyen çocuklar, programin sonunda hediye kapmak icin köşeye doğru koşan çocuklar

Yakari,clementine,nils ve ucan kaz gibi birbirinden muazzam cizgi filmleri seyredebilmek

Kaptan magara adaminin siyah şatonun camından çıkısını hatırlamak.

Adile nasit’ten masal dinlemek

Lassie, pembe panter, speedy gonzales , Acme

Hafta sonu sabahları laff a lympics demek.Gerçek Kötüleri desteklemek demek

Vay be ciddi ciddi yaşlanmışız.
    Yaş 25 e dayandı...

• aynen öyle ya bak duygulandım şimdi
  • quote:

Bruce lee filmleri seyredip daha sonra sokaklarda tuhaf hareketlerle dolaşmak

baska yapan varmı bılmıyorum ama ben yapıyordum...
  • ya ben orda yazılanların çoğunu yaptığımı hatırlıyorum ama adile naşit in programı aklıma gelmiyor bi türlü silinmiş mi ne
  • quote:

quote:

Bruce lee filmleri seyredip daha sonra sokaklarda tuhaf hareketlerle dolaşmak

baska yapan varmı bılmıyorum ama ben yapıyordum...

80 lerin sonu bir başkaydı be hocam.Sakızlardan çıkan loney tunes karakterlerini bir albüme biriktiridik,hepsini tamamlarsan hediye veriyorlardı günde 20 tane filan sakız alırdım.
    Lanet olası 49 numara lı karakter bir türlü çıkmazdı.
    Cips poşetlerini toplardık 5 tane cips poşeti toplayınca hediye veriyorlardı ne zaman o hediye dağıtan kamyonu görsem içimde bir mutluluk beliriyordu.
    Az çöplerden cips poşeti toplamazdım adeta o semtin çöpleri benden sorulurdu.
    Bak aklıma geldi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :HAKAN: -- 27 Mayıs 2008; 2:58:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:
    80 lerin sonu bir başkaydı be hocam.Sakızlardan çıkan loney tunes karakterlerini bir albüme biriktiridik,hepsini tamamlarsan hediye veriyorlardı günde 20 tane filan sakız alırdım.
    Cips poşetlerini toplardık 5 tane cips poşeti toplayınca hediye veriyorlardı ne zaman o hediye dağıtan kamyonu görsem içimde bir mutluluk beliriyordu.
    Bak aklıma geldi ya

sorma kardesım ya hakıkaten cok guzeldı o yıllar,sakız deyınce aklıma geldı;turbo sakızlar vardı araba etıketı cıkan onları bırıktırecegım dıye dunyanın sakızını alırdım,sakız cıgnemekten cenem agrırdı artık agzıma bır seferde 10 tane turbo sakız tıkabıldıgımı o gunlerde ogrendım...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:
    Bak aklıma geldi ya

sorma kardesım ya hakıkaten cok guzeldı o yıllar,sakız deyınce aklıma geldı;turbo sakızlar vardı araba etıketı cıkan onları bırıktırecegım dıye dunyanın sakızını alırdım,sakız cıgnemekten cenem agrırdı artık agzıma bır seferde 10 tane turbo sakız tıkabıldıgımı o gunlerde ogrendım...

evet ya şekerli şekerli bir de sert olurdu ağzına attığında o dönemler neredeyse bütün sakızlarda aynı tat olurdu...

• ağlıyorum şu an yaaa nerden çıktı şimdi bu yaaa
  • Ciddi ciddi içim acıdı ya,o günlere dönebilmek için herşeyimi verirdim.
    Şimdi bakıyorumda çocuklara gerçekten biz çok şanslıymışız.
    Şimdiki çocuklar devamlı bilgisayar başında.
    Hele bizim bir maçlarımız olurdu.Annem bağırıdı oğlum artık eve gel akşam oldu baban gelecek çabuk,yemek hazır.
    Anne dur son goooollllllll.

of offffffffffffffffff

• ewt ya ben 80 li degilim 84lu olmama ragmen cogu seyi hatilriyorum.
    way beee
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozertekins

Rüya gibiydi "PARLEMENTİN SUNDUĞU PAZAR GECESİ SİNEMASI"

bende etkısı olan en buyuk hatıralardan bırıdır hayran kalırdım o acılısına suraya bak derdım , bırde bıızmkıler tabı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.