Şimdi Ara

80 günde devri alem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün bir arkadaşın açtığı konu üzerine aklıma geldi durdum ve düşündüm 80 günde devri alem adında bir oyun olmuş olsa çok zevkli olacağını fark ettim ve bu naçizane fikri siz değerli üyelerle paylaşmak istedim

dünya üzerinde gidilecek olay yolları binaları birer bir resminiz cismini oyuna ekliyoruz yine nereden bakılsa 50 bin kilometrelik bir uzunlukta oyun karşımıza çıkar eklenecek daha çok güzel şeyler de olmalı daha zevkli hale getirir oyunu bir yerde araba bir yerde otobüs bir yerde uçak kullanılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

geçen gün bir arkadaşın açtığı konu üzerine aklıma geldi durdum ve düşündüm 80 günde devri alem adında bir oyun olmuş olsa çok zevkli olacağını fark ettim ve bu naçizane fikri siz değerli üyelerle paylaşmak istedim

dünya üzerinde gidilecek olay yolları binaları birer bir resminiz cismini oyuna ekliyoruz yine nereden bakılsa 50 bin kilometrelik bir uzunlukta oyun karşımıza çıkar eklenecek daha çok güzel şeyler de olmalı daha zevkli hale getirir oyunu bir yerde araba bir yerde otobüs bir yerde uçak kullanılır...

Vayyy be güzel olurdu gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: ProLivee

quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

geçen gün bir arkadaşın açtığı konu üzerine aklıma geldi durdum ve düşündüm 80 günde devri alem adında bir oyun olmuş olsa çok zevkli olacağını fark ettim ve bu naçizane fikri siz değerli üyelerle paylaşmak istedim

Vayyy be güzel olurdu gerçekten

evet çok güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Undercover Man

http://www.youtube.com/watch?v=B-hPa3twZNk

net yavaş videoyu açamadım ama yapılmış galiba böyle bir şey şu an yine yapsalar süper olur aslında
  • bence bilgisayarda çok yer kaplıyacağından pek tutmazdı
  • Öyle bi oyunun boyutu çok büyük olur tabiki çok zaman alır yapılması yukarıdaki videodaki gibi olmazsa tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.