Şimdi Ara

8.SINIF SBS DERS ÇALIŞMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

Kâr amacı olmayan , ortaokul öğrencileri için hazırladığım bir sitem var. Sanırım burada paylaşmamın bir sakıncası olmaz. Henüz yeterli seviyede değil, çünkü tüm kaynakları videolar hariç kendim hazırlıyorum. İnternetteki diğer kopyala yapıştır ya da yıllar önce taranmış, düzensiz, kirli bir görüntüsü olan içeriklere benzemeyen bir site.

www.matematiksorubankasi.com

Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

sınavı görünce bunun için mi çalıştık diyeceksiniz kamera şakası gibi gelecek bilmediginiz soru çıkmayacak zaten. Üç yaşındaki çocuklara soruluyo gibi yapıyolar sbsyi. Tek mesele dikkat. Dikkatli olan kazanır. Ben hiç çalışmadan girdim kbtş oldu çalışsam da aynısı olurdu mesele bu. Size bir büyük tavsiyesi olsun. Bol deneme çözün yeterli

moralim yerine geldi teşekkürler ama ben işi şansa bırakmadan çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisis

quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

sınavı görünce bunun için mi çalıştık diyeceksiniz kamera şakası gibi gelecek bilmediginiz soru çıkmayacak zaten. Üç yaşındaki çocuklara soruluyo gibi yapıyolar sbsyi. Tek mesele dikkat. Dikkatli olan kazanır. Ben hiç çalışmadan girdim kbtş oldu çalışsam da aynısı olurdu mesele bu. Size bir büyük tavsiyesi olsun. Bol deneme çözün yeterli

moralim yerine geldi teşekkürler ama ben işi şansa bırakmadan çalışayım

Bencede çalışmak gerek :)

• çalış çalış nereye kadar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.