Şimdi Ara

8. Sınıf Oyp puanıyla nereye girebilirim.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6. sınıfta 478 , 7. sınıfta 475 , 8. sınıfta 486 alıyorum. Acaba kabataş erkek lisesini 3. tercihlerde tutturma şansım var mı ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALoNe_KinGDoM

Arkadaşlar 6. sınıfta 478 , 7. sınıfta 475 , 8. sınıfta 486 alıyorum. Acaba kabataş erkek lisesini 3. tercihlerde tutturma şansım var mı ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Sıralamana bağlı...
  • 3. Tercihlerde belki boş kontenjandan faydalanıp kılpayı girebilirsin dostum seni üzmek istemem ama fazla ümitlenme bence
  • Zor heralde. Bu yeni sistemde 500 yapan binlerce kişi çıkıyormuş yanlış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Zor heralde. Bu yeni sistemde 500 yapan binlerce kişi çıkıyormuş yanlış mıyım?

Doğrusunda o 500 yapanlar kabataşa bakmıyor pek . Galatasaray - Robert vs. geziyorlar ayrıyetten alan sayısıda öyle abartıldığı kadar değil yani kabataşta 1-2 kişi vardır 500 alan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Doğrusunda o 500 yapanlar kabataşa bakmıyor pek . Galatasaray - Robert vs. geziyorlar ayrıyetten alan sayısıda öyle abartıldığı kadar değil yani kabataşta 1-2 kişi vardır 500 alan .

bence 6 yada 8 de tam yapan bayağı kişi vardır orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

quote:

quote:

Mutlaka vardır zaten 500 alan öğrencisi fakat bayağı olduğunu pek sanmıyorum şahsen 500 alsaydım ( ) kabataşın yüzüne bile bakmazdım istanbul lisesi vs. dururken .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

quote:

quote:

Mutlaka vardır zaten 500 alan öğrencisi fakat bayağı olduğunu pek sanmıyorum şahsen 500 alsaydım ( ) kabataşın yüzüne bile bakmazdım istanbul lisesi vs. dururken .

zorunda kalmış olabilirler 8.sınıfta tam yapan 1500 kişi vardı ve bunların anca yarısı ilk 1000'dedir bence daha azı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.