Arkadaşlar 6. sınıfta 478 , 7. sınıfta 475 , 8. sınıfta 486 alıyorum. Acaba kabataş erkek lisesini 3. tercihlerde tutturma şansım var mı ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ALoNe_KinGDoM
Arkadaşlar 6. sınıfta 478 , 7. sınıfta 475 , 8. sınıfta 486 alıyorum. Acaba kabataş erkek lisesini 3. tercihlerde tutturma şansım var mı ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Sıralamana bağlı...
3. Tercihlerde belki boş kontenjandan faydalanıp kılpayı girebilirsin dostum seni üzmek istemem ama fazla ümitlenme bence
Zor heralde. Bu yeni sistemde 500 yapan binlerce kişi çıkıyormuş yanlış mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Doğrusunda o 500 yapanlar kabataşa bakmıyor pek . Galatasaray - Robert vs. geziyorlar ayrıyetten alan sayısıda öyle abartıldığı kadar değil yani kabataşta 1-2 kişi vardır 500 alan .
quote:
Orijinalden alıntı: İconic
quote:
Doğrusunda o 500 yapanlar kabataşa bakmıyor pek . Galatasaray - Robert vs. geziyorlar ayrıyetten alan sayısıda öyle abartıldığı kadar değil yani kabataşta 1-2 kişi vardır 500 alan .
bence 6 yada 8 de tam yapan bayağı kişi vardır orada.
quote:
Orijinalden alıntı: oviedo
quote:
Orijinalden alıntı: İconic
quote:
Mutlaka vardır zaten 500 alan öğrencisi fakat bayağı olduğunu pek sanmıyorum şahsen 500 alsaydım ( ) kabataşın yüzüne bile bakmazdım istanbul lisesi vs. dururken .
Mutlaka vardır zaten 500 alan öğrencisi fakat bayağı olduğunu pek sanmıyorum şahsen 500 alsaydım ( ) kabataşın yüzüne bile bakmazdım istanbul lisesi vs. dururken .
zorunda kalmış olabilirler 8.sınıfta tam yapan 1500 kişi vardı ve bunların anca yarısı ilk 1000'dedir bence daha azı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme