Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 255gb oldu 28 haziranda geçtim herhangi bir düşme yok asılmaya devam ediyorum :)
  • Ya bu işte net limitsiz kimsenin kafasını karıştırdığım falan yok alın size bir ss daha burda üsttekine tıklayınca sizin netlimitsiz ve benim verdiğim yazı çıkıyor 2 lira daha verilen 15 gb kotalı 8 mbps net limitsiz budur başka yok ttnet bu telefondan ve internettende taahhüt verebiliyorsunuz hem ben verdim ordan biliyorum.
     8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
  • 2MBit deyim ve denemek istiyorum.zaten evde olmucağım için olurda 15 gb geçtikten sonra hızı düşürülerse pek fazla koymıyacak...şimdi geçsem..1 ay sonra tekrar 2 mbit sınırsıza dönebilirm demi..?

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • bu paketten 2.ayını geçirenler varsa (netlimitsiz)

hız düşmesi var mı?

benim ilk ayım eğer 2.ayda düşme oluyorsa 1Mbit sınırsıza geçmeyi düşünüyorum.

hiç bir şey indirmesen 24 saat net açık o kota dolar.

Orjinalden alıntı: Orkun.T

bu paketten 2.ayını geçirenler varsa (netlimitsiz)

hız düşmesi var mı?

2. aydayım kotayı aştım hız düşüşü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 11 Temmuz 2009; 21:36:46 >

The flames are all long gone, but the pain lingers on
    Goodbye, blue sky Goodbye, blue sky Goodbye.

ITU/ NavalArch
  • quote:

Orjinalden alıntı: Infectus

Ben yazdım onu şimdi tüm kanıtları dökeceğim ortaya online işlem merkezinden tarifesini eski haline getirdiğini söyleyen arkadaşlar olmuş bu bir gözden kaçma yada hata olabilir müşteri hizmetleri zaten onaylamamış kendisi söylediği gibi.

Bakalım buna ne diyeceksiniz ben burda kendim için uğraşmıyorum sizin için uğraşıyorum. Ben yoksa dururum böyle bana bir zarar gelmez. Ama siz üzülürsünüz sonra.

Arkadaşım bunlara bişey anlatamassın gerçekleri söyleyince ya şikayet ederler ya mesajını silerler çünki işlerine gelmez..
    bunların bildiği tek şey kampanyanın özelliklerine bakmak ne sözleşmeden haberleri var ne başka bişeyden..
    faturaları gönderelim de bir görsünler anyayı -konyayı :D o zamanda çıkıp hızım düşmedi çatır çatır indiriyorum deyinde görelim faturayı görünce ağlamayın sakın :D:D Mahkemeye gitmek isteyende buyursun gitsin o zaman :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat_onair -- 11 Temmuz 2009; 22:09:57 >

• Kimse ttnet'i arayıp hızın düşmediğini söylemedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 11 Temmuz 2009; 22:50:07 >

ITU/ NavalArch
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat_onair

quote:

Orjinalden alıntı: Infectus

Ben yazdım onu şimdi tüm kanıtları dökeceğim ortaya online işlem merkezinden tarifesini eski haline getirdiğini söyleyen arkadaşlar olmuş bu bir gözden kaçma yada hata olabilir müşteri hizmetleri zaten onaylamamış kendisi söylediği gibi.

Bakalım buna ne diyeceksiniz ben burda kendim için uğraşmıyorum sizin için uğraşıyorum. Ben yoksa dururum böyle bana bir zarar gelmez. Ama siz üzülürsünüz sonra.

Arkadaşım bunlara bişey anlatamassın gerçekleri söyleyince ya şikayet ederler ya mesajını silerler çünki işlerine gelmez..
    bunların bildiği tek şey kampanyanın özelliklerine bakmak ne sözleşmeden haberleri var ne başka bişeyden..
    faturaları gönderelim de bir görsünler anyayı -konyayı :D o zamanda çıkıp hızım düşmedi çatır çatır indiriyorum deyinde görelim faturayı görünce ağlamayın sakın :D:D Mahkemeye gitmek isteyende buyursun gitsin o zaman :D

Ya arkadaşım sen ne ayaksın bir tutturmuşsun fatura fatura diye yok download logları alınıp dava açılacakmış yok 400 lira fatura gelecekmiş falan artık bi dur sallamayı bırak. Sırf senin inadına 14 ünde 8 mbit netlimitsize geçiş 500 gb download yapacağım öbür ayda faturayı gözüne sokacağım.

• ya ne kampanyası tutturmuş bir kampanya diye :D biz mevcut aboneyiz paket değiştiriyoruz.taahüt dediğin imzayla yapılır.hani nereyi imzaladık bilip bilmeden konuşuyorsunuz.24 ay taahüt verip 3 ay indirimli kullanın demek istemişler işte... faturalar gelsin burda yayınlarız sizde rahatlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 12 Temmuz 2009; 1:05:14 >

ITU/ NavalArch
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutku

quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

bu paketten 2.ayını geçirenler varsa (netlimitsiz)

hız düşmesi var mı?

2. aydayım kotayı aştım hız düşüşü yok.

eyvallah sağol

düşmediği sürece hız bu paketteyim o zaman.

• Bende kararımı verdim 14 ünde geçiyorum 1 mbit limitsizden 8 mbite zaten bu ay düşmeyeceği kesin gibi 16-17 gün sömürebildiğim kadar sömürürüm 8 mbiti. Düşersede 15 gb sömürdüğümle kalırım 512 kbitte internette dolaşmak için yeterli. Öbür ay geri 1 mbit sınırsıza dönüş yaparız.

Orjinalden alıntı: Erdém53

Kimse ttnet'i arayıp hızın düşmediğini söylemedi mi?

alan memnun satan memnun. Sorun yok.
  • Bu ayın faturasını da öğrendim. Fatura konusunda içiniz rahat olsun süpriz yok. Birilerine duyurulur Gelen fatura 55 Tl. Tam hesapladığım gibi bu faturanın 2.5-3 lirası statik ip ücreti, kalan miktar da 5 haziran da geçtiğim için iki tarife arası fark ücreti alınmış. Haziran ayı download miktarı 148gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 12 Temmuz 2009; 10:28:44 >
    dosya cektigin yer az gönderiyordur. ya da yogunluk vardir. yanı sizde 8 mbit var diye tüm internetteki serverlar illa tam kapasite ile size veri gönderecek diye bişey yok.
  • Beni bu gün aradılar ve geçiş yatıp zaten her ay kotayı geçiyordum ayda 4-5 film klip filan indirsem yeter bana. Zaten sordum tekrar kotalıya dönsem para ödeyecekmiyim diye yok dediler isterseniz bir ay deneyin beyenmesseniz tekra geçersiniz dediler peki dedim tadına bakalım bir dedim ve onayladım :D

Buda test sonuçları

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.