Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen ay 15 gb ı geçip hızları düşmeyen arkadaşlar, acaba faturada bu sınırlamayı aştınız için faturanız fazla geldi mi ? yani belli olmaz bunların işi.

Orjinalden alıntı: omergorur

geçen ay 15 gb ı geçip hızları düşmeyen arkadaşlar, acaba faturada bu sınırlamayı aştınız için faturanız fazla geldi mi ? yani belli olmaz bunların işi.

Böyle birşey olsa hemen dava açar tazminatımızı alırız. Sınırsız tarifeye ek ücret yapacak kadar acemi bi şirket değil TTNet. Ayrıca şuanda ADSL sitesinde 15GB geçmeme rağmen düşüş yok.

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

geçen ay 15 gb ı geçip hızları düşmeyen arkadaşlar, acaba faturada bu sınırlamayı aştınız için faturanız fazla geldi mi ? yani belli olmaz bunların işi.

Böyle birşey olsa hemen dava açar tazminatımızı alırız. Sınırsız tarifeye ek ücret yapacak kadar acemi bi şirket değil TTNet. Ayrıca şuanda ADSL sitesinde 15GB geçmeme rağmen düşüş yok.

Bu 15 gb'i geçtikten sonra hız düşmeme olayı acaba BiRi'de de var mı onu merak ediyorum

Orjinalden alıntı: Caccia

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

Bu 15 gb'i geçtikten sonra hız düşmeme olayı acaba BiRi'de de var mı onu merak ediyorum

cevaplayabilecek bir arkadaş var mı acaba?

• Bağlantıda bir yavaşlanma yok bilginize.

dün gece sabaha kadar indirdiğim toplam blueray film kapasitesi 30 gb.

Orjinalden alıntı: Orkun.T

Bağlantıda bir yavaşlanma yok bilginize.

dün gece sabaha kadar indirdiğim toplam blueray film kapasitesi 30 gb.

BiRi Adsl'de de aynı durum var mı ki acaba ya? lan keşke ttnet alsaydım diyorum kendi kendime o kadar canımı sıkıyo bu konu düşünün
  • bende 35 gb yaptım gecen ay hız düşürülmedi.Fatura 45.50 tl geldi 49 tl bile gelmedi :)Bu ay 512 kbps uygulanır sanırım ilk ay diye öyle denememiz için fırsat tanımış olabilirler veya 512 kbps için çalışmalar yapıyorlardır.Bu ayda geçicem 15 gb bakalım :)3 günde 5 gb olmuş hiçbirşeyde indirmedik ne yapalım tarifeyi degiştiririz bu aydan sonra:)

bence göz korkutmak bu 15 gb muhabbeti

tabi daha konuşmak için erken ayın daha 3'ü

TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DİL!!!

∫ ∫ DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası∫ ∫
    AMD Phenom II X4 940 3.0 Ghz, ASUS M3N78-VM, 1GB ATI Radeon HD5830 GDDR5, 4 GB DDR II, CORSAIR H60 Sıvı Soğutma, 1 TB WD 64MB Cache + 1TB Seagate External, Thermaltake 750 Watt, Cooler Master Stacker STC-T01, 21.5" Samsung SyncMaster 2233, Altec Lansing 5.1, Windows 7 Ultimate x64 + Dell Vostro 1500 + Dell Inspiron 1018 + Macbook

• quote:

Orjinalden alıntı: aMaNté

Yahu bu olayın smileda da aynı şekilde olduğunu söyleyebilecek olan arkadaş varsa ben de şimdi arayıp geçmeyi düşünüyorum. ne dersiniz? smile da düşürmüyor mudur sizce? deneyen var mı?

aynı şeyi bende BiRi için merak ediyorum,birisi cevaplasa anında 40-50 gb görücem de birisi çıkıp biri'de de var demiyor ki..

AMD Phenom II X4 940 3.0 Ghz, ASUS M3N78-VM, 1GB ATI Radeon HD5830 GDDR5, 4 GB DDR II, CORSAIR H60 Sıvı Soğutma, 1 TB WD 64MB Cache + 1TB Seagate External, Thermaltake 750 Watt, Cooler Master Stacker STC-T01, 21.5" Samsung SyncMaster 2233, Altec Lansing 5.1, Windows 7 Ultimate x64 + Dell Vostro 1500 + Dell Inspiron 1018 + Macbook

• quote:

Orjinalden alıntı: aMaNté

Sanırım deneyen smilelı ve de birili kimse yok

ya aslında hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor bence hepsinde aynıdır ama tabiki kullananlardan duymak lazım bide..
  • arkadaşlar hız düşmemesi sorun değil . hız düşmesede bu defa kotayı aştığınızdan ttnet kota aşım ücreti uygular . keşke hız düşsede kota ücreti almasa . hiç olmazsa internet sayfalarında gezeriz . ama sanmıyorum ki ttnet bunu yanımıza kar bıraksın .hızı düşürmedi diye sevinmeyelim bence . çünkü TTNET son dakika süprizleriyle meşhurdur . (Bkz. TTnet Bindiregandi Faturaları )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrex2 -- 3 Temmuz 2009; 17:23:48 >

DH PSP TOPLULUĞU
    PSP 2004 Silver | v.5.50 GEN-D2 | 8+8 Gb Memory Stick

PlayStation® 3 Slim 640 Gb +120 Gb HDD 2 DS3 50+ GAMES
  • quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar hız düşmemesi sorun değil . hız düşmesede bu defa kotayı aştığınızdan ttnet kota aşım ücreti uygular . keşke hız düşsede kota ücreti almasa . hiç olmazsa internet sayfalarında gezeriz . ama sanmıyorum ki ttnet bunu yanımıza kar bıraksın .hızı düşürmedi diye sevinmeyelim bence . çünkü TTNET son dakika süprizleriyle meşhurdur . (Bkz. TTnet Bindiregandi Faturaları )

Haklısınız fakat 15GB kotayı aşınca kota aşım ücreti alınmıyor.Siz sabit 49TL ödüyorsunuz,smile müşteri hizmetleri ile görüştüm.Ama hız düşmüyorsa harika olur en azından yaz sonuna kadar kullanayım razıyım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar hız düşmemesi sorun değil . hız düşmesede bu defa kotayı aştığınızdan ttnet kota aşım ücreti uygular . keşke hız düşsede kota ücreti almasa . hiç olmazsa internet sayfalarında gezeriz . ama sanmıyorum ki ttnet bunu yanımıza kar bıraksın .hızı düşürmedi diye sevinmeyelim bence . çünkü TTNET son dakika süprizleriyle meşhurdur . (Bkz. TTnet Bindiregandi Faturaları )

Sözleşme de kota aşım ücreti alınmayacaktır 512 ye düşürülecektir gibisinden birşey yazıyordu açıkcası kota aşım ücreti gibi bir durum olması imkansız ama tabiki TTNet bu,Galatasaray gibi ters köşe yapıyor

• şunu söyleyim öyle bir halt yerse biliyorsunuz ki böyle durumlar için Tüketici Hakları Derneği size ücretsiz avukat sağlıyor ve de canına okuyor bunların.Telefon zorunluluğu olmayan ADSL için canla başla uğraştılar.Ama pratiğe döküldü mü bilmiyorum

• dağbaşı mı bura! ttnetin ne yapcağı belli olmazmışmış. koskoca yazmışlar 15 gblık olan için kota aşım ücreti yoktur diye sıkıyosa para alsınlar bide. koyun musunuz siz öle bi yazmışınızki ttnet kota aşım ücreti almaya kalksa "ttnet bu ne yapcagı belli olmaz" diye verceksiniz parayı pat diye. kaçıncı yüzyıldayız nerde yaşıyoruz bi daha bi düşünün. kolaydı öyle 49 tl yerine 125 tl almak allahım ya. böle müşterim olsa ben de kazıklarım valla ne desen gıkı çıkmaz

bang! bang!
  • arkadaşlar düşüyor mu düşmüyor mu?

Orjinalden alıntı: fatih989

arkadaşlar düşüyor mu düşmüyor mu?

Şuan için hız düşmüyormuş sanırım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.