Şimdi Ara

8 gb ddr3l Notebook Ram 1866mhz Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 8 gb ddr3l Notebook Ram 1866mhz Satıldı
    8gb ddr3l 1.35v 1866 mhz Monster notebook ram : Satıldı

Monster bir firmaya ürettirmiş kendi damgasını basmış.

1.5v versiyonu ile lütfen karıştırmayın.

Ürün Istanbuldan satılıktır. İsteyen buyursun gelsin m2 atatürk oto sanayi durağı kuzey çıkışında elden test etsin.

Fotoğraflara tek kanal 1600 mhz ddr3l Samsung ram ile tek kanal Monster 1866 mhz ddr3l ram karşılaştırma yapabilmeniz için Monster Tulpar t5 v4.1 notebookta i7 4720hq işlemci ile yaptığım test sonuçlarını ekledim. Görüldüğü üzere işlemci performansına doğrudan katkısı var.

1866 mhz ramler 1600 mhz ramlerle de birlikte çalışabilirler. Ben şu anda öyle kullanıyorum. İkisi de 1600 mhz olarak çalışıyor böyle bir durumda.Ama tabi aynı frekans hatta aynı rami kullanmak daha hoş olur.

1 adet bulunmaktadır.

Kardeşim şu fiyata olur muydu ki diye yaklaşmayalım ilana lütfen.

Elden, önce havale sonra kargo yahut GET yöntemi ile satıyorum bunun haricinde bir satışım mevcut değildir. Haricini teklif etmeyiniz.

Ürün temiz ikinci eldir, zaten aldığınızda fark edeceksiniz.

4. nesil ve 5. nesil intel işlemciye sahip neredeyse tüm notebooklarla ile uyumludur. 6. nesilde ise işlemciler hem ddr3l hem ddr4 desteklemektedir. Yalnız bir notebook yalnızca ddr3 yahut yalnızca ddr4 destekler. 3. nesil işlemcilerde ise hem ddr3l hem de ddr3 ramler desteklenmektedir. Genel anlamda ddr3 ve ddr3l ramler aynı anda çalışmaz, yalnız çalıştığı duruma şahit de oldum:) 3.nesilde hepsini ddr3l yahut ddr3 yapmanızı tavsiye ediyorum. Şimdiye kadar sattığım ramlerde 2 adet ddr3l bellek alıp 3. nesilde çalışmadığına şahit olmadım.Yalnız kendimi garanti altına almak adına geri iade durumunda hem gidiş hem dönüş kargo ücreti alıcıya aittir. 2. nesilde ise bazı işlemciler ddr3l rami desteklemekte bazıları desteklememektedir.

Kargo fiyatı 11 12 Tl civarında tutmaktadır.

İsterseniz notebook tam işlemci adını (i5 4200m gibi) ram uyumluluğu için buradan mesaj atabilirsiniz kısa sürede dönmeye çalışırım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.