Şimdi Ara

8 Dairelik merkezi sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim apartmanda 8 daire var her bir daireye 3 adet digiturk ve hotbird gidecek şekilde bir sistemin kabaca maliyeti ne olur, extra bir özellik gerekiyormu bilmiyorum ama gelen hatlardan en az bir tanesinin digiturk yayınlarını alabiliyor olması lazım. Sisteme receiver fiyatı dahil deil o işi herkes kendisi halledecek.

Apartmanda çatıdan aşağıya 4 hortum iniyor. eski sistem analog yayınlar için yapmışlar. Siseme analog yayınları almak için bir antende ilave edilecek. Bu anteni ileride karasal sayısal yayınları izlemek içinde kullanabileceğimizi düşünüyorum.

Bu işi yapan ankara lı arkadaşlar varsa tekliflerinizide beklerim.

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır :)

• Arkadaşım henüz kimse sana cevap vermemiş ben de merak edip açtım. Bizde 14 odaya uydu dağıtacağız ama her odaya receiver koymadan bir dağıtma yöntemi var mı biliyor musun?
  • Bizim apartmanda 6 daire var ve her daireye 4 adet kablo gitmekte ve bu kablolarla 4 ayrı odada münferiden Hotbird, Turksat veya Digiturk izlenebilmekte. Sadece santralin (Next) maliyeti 800 milyon civarıydı..
    quote:

Orjinalden alıntı: onur20xx

Arkadaşlar bizim apartmanda 8 daire var her bir daireye 3 adet digiturk ve hotbird gidecek şekilde bir sistemin kabaca maliyeti ne olur, extra bir özellik gerekiyormu bilmiyorum ama gelen hatlardan en az bir tanesinin digiturk yayınlarını alabiliyor olması lazım. Sisteme receiver fiyatı dahil deil o işi herkes kendisi halledecek.

Apartmanda çatıdan aşağıya 4 hortum iniyor. eski sistem analog yayınlar için yapmışlar. Siseme analog yayınları almak için bir antende ilave edilecek. Bu anteni ileride karasal sayısal yayınları izlemek içinde kullanabileceğimizi düşünüyorum.

Bu işi yapan ankara lı arkadaşlar varsa tekliflerinizide beklerim.

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır :)

• Geçende arkadaş çanaklar hariç sekiz tv için iki çanaktan dağıtılan yayını receiversiz izlemek için 390.YTLye aldı gereken parçaları ona göre bi kıyas yapabilirsiniz sanırım....
  • Nasıl bir alet gerekiyor bunun için? Bu sayede receiver olmadan direk TV nin kumandası ile kablo tv yayını dağıtılmış gibi izleyebiliyor muyuz?
    Rica etsem biraz daha detaylandırabilir misiniz?
    (bizde toplam 15 odaya dağıtılacak, 6 tanesi için receiver alınmış zaten, ama ortak bir sistem daha iyi)

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Geçende arkadaş çanaklar hariç sekiz tv için iki çanaktan dağıtılan yayını receiversiz izlemek için 390.YTLye aldı gereken parçaları ona göre bi kıyas yapabilirsiniz sanırım....
  • herkes sormuş kimse cvplamamış bende tekrar konu açmak istemiyorum arkadaşların sorularının aynı olcak yokmu bilen birileri arkadaşlar yardımcı olabilecek???
  • arkadaşlar bu iş tahmini olarak 1000 ytl'den fazlaya patlar. eğer yasal olarak digiturk alacaksanız adamlarla irtiabata geçin, onlar yapıyorlar zaten bildiğim kadarıyla. eğer kendiniz başka bir uydu sistemi kurmak istiyorsanız bu çocuk oyuncağı değil, sizin yapmanız çok zor. öncelikle bir merkezi ünite lazım ki asıl para o tutuyor. sonra onları dairelere dağtımak v.s de epeyce uğraştırır. profesyonel destek almanız lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merkezi Sistem Radyatör Kapatma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi bu böyle olmaz her taraf uydu satıcısıyla dolu. böyle forumda bu kadar bekleyip cvp bulamayacağına onlardan birine git hemen hallet yani
  • 3-4 yerden teklif al ve seç biriniForumda cevap bulamazsın.
  • 1 çanaktaki lnb ye golmasterin böle 1 girişli 15-16 çıkışlı alet var ona lnb dekini girişine tak çıkışına daya kabloları 15 tane al eline frekans biraz düşüyo ama çoğu kanalı çekiyo:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.