Şimdi Ara

8 ayda ingilizce yüksek lisans yapıcak seviyeye gelmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haziran 2017 itibari ile pre-intermediate - intermediate arasında olan seviyemi 2018 şubat ayına kadar ingilizce yüksek lisans yapıcak seviyeye çıkarmak adına çalışmaya başlıyorum. öncelikli hedefim 2 ay içinde gramere belli bir ölçüde hakim olmak ve kelime bilgimi geliştirmek. Bunun için ilk olarak özkan çelen in ücretsiz videolarını izleyip sağlam bir temel oluşturmak, sonrasında essential gramer kitaplarını bitirerek grameri sonlandıracağım.Bu sırada da seviye seviye olan hikaye kitaplarından(oford bookworms , penguin) ben elimde bulunduğu için oxford bookworms hikaye kitaplarının 1. seviyesinden başlayıp okuyarak hem okuma hemde kelime bilgimi geliştireceğim 2 ay içinde 4. seviye hikaye kitaplarınada kadar bitirmeyi düşünüyorum.bu sırada ayrıca bbc nin 1980 de hazırladığı bir ingilizce video derslerine rastladım her biri 10-15 er dakkalık ve çok faydalı eşsiz bir kaynak olduğunu düşünüyorum.Video izleme sitelerine bbc look ahead yazarak ulaşabilirsiniz(60 video bulunmakta.)2 ay sonun da temeli sağlamlaştırdıktan sonra voice of america (learningenglish.voanews) sitesinde seviyelere göre haberler yayınlanmakta ve bunların en büyük özelliği belirledikleri 1500 kelime dışına çok fazla çıkmadan bu haberleri yayınlıyorlar bu kelime listesine yine siteden ulaşabilirsiniz.ayrıca haberleri sesli olarak da dinleyebilme özelliği var. bunun dışında hikaye kitaplarına devam edip bir yandan da listening çalışmalarına başlayacağım(podcastler , hikaye kitaplarının cd lerini dinlemek) . 4 .ayı da doldurduktan sonra asıl amacım eğitim dili ingilizce olarak yüksek lisans yapmak olduğundan yds sınavına hazırlanmak amaçlı internette bir çok hoca var isim vermeye gerek yok demo derslerini izleyerek kendi yapınıza uygun bir hoca belirleyebilirsiniz. yds programına üye olarak orda çalışmayı sürdüreceğim tabi okuma dinleme çalışmalarına kendim devam edeceğim .Hadi bakalım hayırlısı fırsat buldukça ve gelişme kaydettikçe bilgilendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulyo07 -- 29 Mayıs 2017; 7:9:18 >

• Reklam vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm yeni üyelik ve reklam şaşırmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışı özele aç sen bu konuyu hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

hmm yeni üyelik ve reklam şaşırmadım

valla allah yukarda sıkıntı yok başkan senin düşüncen de . şimdiye kadar çok faydanlandım çok okudum kendimi hırslandırıp bu sefer gerçekten bişeyler yapmak adına dönüp tekrar şu seviyeye geldim şunu yaptım diyebilmek için sırf konu açtım anlıyacağın sadece kendimi hırslandırmak adına. böyle düşündüğünü tekrar belirtirsen silerim zaten konuyu nerden sileceğimide söylersen sevinirim.hayırlı sabahlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.