iptal mi etsekki tırstım. başka bir ürün gönderirse sıkıntı |
8.599 tl YANIYORRR. Acer AN515-45 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB RTX 3060 15.6” W10, Siyah (2. sayfa)
-
-
Kargo elemanı eşliğinde açıp ona göre iade ederim diye düşünüyorum, başka fikri olan var mı?
-
Benimde aklımda öyle bi korku var ama aldım :D
-
satıcı Amazon olsaydı affetmezdim fiyatı 13500 tl di bunu 18 bin tl ye satıp lenovo legion alırdım
sepete ekledim fiyat sonradan 25.... tl ye çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Şubat 2022; 20:30:33 > -
Ben iptal ettim satıcı acayip bir yermiş uğraşmak istemiyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni mahkeme konusu belli oldu
-
Satıcı yok oldu, sonra geri geldi ve yalnızca nevresim satıyor Muhtemelen Amazon durumun farkına vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 17 Şubat 2022; 20:38:7 > -
hocam biraz daha detay verebilir misin,nasıl acayip bir yer
-
verdigim siparis gozukmuyor su an siparislerim kisminda
Amazon iptal olunca çek mek vermiyor kendi satıcısı olsa yollardı fark ne olursa olsun
Nasıl iptal etdiniz
bende iptal ettim, karta geçti para
-
Ben çoktan iptal ettim ama umarım sıkıntı olmaz.
-
ne kadar sürede geçti para ve hangi banka, bende garantiden verdim bekliyorum parayı
-
Bu durumda iptal etmek mi lazım ne gibi zor durumda kalırız iade etmezsek
-
Nasıl iptal etdiniz.
alanlarsipariş sayfanıza bakın zaten gözükmüyor karttan para da çekilmemiş bende
-
Hem gözüküyor hem para çekildi :/
-
☺️durduk yere aksiyona girdik aklımdan bir ihtimal gönderir diyorum diğer ses burası tr ne göndermesi parayı kurtar daha iyi diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mutfak dünyası hakkındaki yorum:
Satici siparisimi iptal edip hemen ardindan urunun fiyatini 3150 tl arttirdi. Yazmış ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X