Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben açık konuşayım olaya banka tarafından bakıyorum. Sizin le, banka çalışanı arasında geçen konuşmayı birebir bilmediğimden bir şey söyleyemeyeceğim. Karşı taraf Sizin gittiğiniz şubenin müşterisi olmadığından çek kullanıp, kullanmadığını bilmemesi doğal. Telefonda bu firma sağlammıdır diye sordu ise, firmanın sağlam olduğunu firmanın şubesinin de söylemesi doğru. Ancak iletişimdeki noksanlıklar böyle hatalara yol açabilir. Bankalara genelde çek sorulduğunda ayrı özel bir durum, şüphe yoksa firmanın çek ödeme performansı ilk başta akla gelir. Zaten üçüncü bir kişiye karşı tarafın bilgisinin verilmesi de yanlış. Karekodlu çekler bu yüzden zorunlu oldu. Yine de sistemden bi kontrol etselerdi sahte çek olduğunu anlayabilirlerdi belki. Hatalarının olduğunu düşünüyorum ama birebir sorumluluk gerektirecek bariz bir hata olmadığını düşünüyorum. Umarım dolandırıcılar bir an önce bulunur ve cezalarını alırlar, sizin mağduriyetiniz de giderilir. İyi akşamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• comm kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Dolandırıcıya benziyor hocam. Ama anlayamıyorsun işte o kadar iyi yapıyorlar ki işlerini , herkesi kandırabilecek kapasitedeler.

Bunların telefonları kendılerıne ait numara olmayabılır, internete cafelrden vs giriyor olabılırler.. Bunlar birkaç kişilik şebeke sanırım bişekilde sokakta o saatlerde başka kamera gormus mu kayıtlardan bulmaınız lazım daha fazla vakit geçmeden.. O saatlerde sokaktan cen araclardan biri o şahsa aittir.
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Soyadım Yok. Adresim Yok. TC yok hocam. Kim nasıl tokatlasın :)

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Yürüyerek geldiğine göre demek ki bir yerden inip geldi. Mobese var tam çocuğun geldiği yerde, savcılığa gidince onlarıda isteyeceğim.

• bende bundan 1 yıl önce olması lazım 300 tl dolandırıldım dalga geçilecek bir durum değil bazı arkadaşlar gırgır yapmış saçma sapan konuşmuş ufak bir açık yakaladığın an bırakma peşini az para değil sonuçta ama savcılık ne kadar uğraşır süreç nasıl olur bilemem daha önce yaşayanlara baktığımda hepsi aynı şeyi söylemişti bana bu konuda " soğuk su iç uğraşma " ama yine de uğraşmak lazım
  • Polisler "Arka sokaklarda" hemen telefondan adamın yerini, mailden adamın hangi bilgisayardan mail attıgını tespit edebiliyorlar, neden bu şekilde hemen çeki vereni bulmuyorlar anlamış değilim
  • 8 lira 10 kuruş için ne ağlamışsın
  • şöförü var dermanı forumda veletlerin arasında arıyor..bizim de zamanımızı çalıyor..iyi olmuş ohh olmuşş.
  • Ülkenin geneli böyle malesef kolay yoldan para kazanmak için herşeyi yapıyorlar. Geçmiş olsun.

• 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Benim şöförüm felan Yok hocam. Nereden çıkardınız ?

Bana çeki veren adam şöförümü gönderiyorum dedi. Siz nerenizle okuyorsunuz ?

Nasıl bir insansınız anlayamıyorum.

• İşin garip yanı İNG BANKASI nasıl çekte sorun yok diyip doğruluyor onu anlamadım :) geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

şöförü var dermanı forumda veletlerin arasında arıyor..bizim de zamanımızı çalıyor..iyi olmuş ohh olmuşş.

arkadaşın şöförü yok . onu dolandıran lavuğun söförü yada ortağı var o gelip tamamlamiş aliş verişi

mzel öförü olsa 8 10 binlerinaın peşinden mı koşar
  • Adamim keske gunu gelip parayi cekince laptopi verseydin

• ula adam dolandırılmış zaten yeteri kadar kederleniyor burada gelmiş karakter yoksunları dalgasını geçiyor. sizin karakterinize insanlığınıza tüküreyim!!! tabi yüzünüz yoksa buna da yarabbi şükür dersiniz
  • Guaddro kullanıcısına yanıt
    Onlar yüzünden verdim hocam. Onlar bana çek sahte deseydiler kesinlikle vermezdim hemen polise giderdim.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Söylemek istediklerime tercüman oldunuz. Ağzınıza sağlık hocam.

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Tanıdık eksper getirtiyorlar ateşliyorlar 200-300 adam fazladan yazıyor, evin değerinin üstünde olunca krediyi alabiliyorsun ama bu işi her eksper yapmaz. Ayrıca mesela ev alırken rica ederseniz cüzi bi miktar fazla her eksper yazar tabi tamamına kredi çıkaracak kadar yazacak olan zevk olsun diye az gelir

• zülkif gonzo kullanıcısına yanıt
    Öyle dedim o zamanı bekleyemeyiz grafikçimiz acil istiyor dedi. Hocam anlamıyorsunuz gerçekten çok profesyoneller. Ben hala olayın şokundayım☺️

• Polis isterse yarin eliyle koymus gibi bulur

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.